ORADASIN GÖKYÜZÜNDE

24 Ocak 2020

Eray kardeşim senin vedanla birlikte tüm Boluspor ailesinin bu dünyaya veda etmişlerine diyoruz ki “ORADASINIZ GÖKYÜZÜNDE”…

19 Ocak gece yarısı aldığımız acı haberle dünyamız karardı. Kardeşimiz Eray ACAR bir trafik kazasıyla hayata veda etmişti. Şehrimizin, tribünlerimizin sevilen yüzü Eray kardeşimiz son deplasmana giderken bizleri arkada gözü yaşlı bırakmıştı. Tribünde bir eksik cennette bir fazlaydık artık. Ömer Faruk ODACI abimiz, Semih KIZILÖZ kardeşimiz Eray’ımızı en iyi şekilde karşılamışlardık fakat geride kalan bizler anılarımızı hatırlayıp yeniden hüzünleniyoruz. Yaşadığımız bu zor günlerde yine en büyük gücü birbirimize destek olarak bulabildik. Aile olmanın ne demek olduğunu acı haberi aldığımız ilk dakikadan itibaren en iyi şekilde gösterdik. Acımızı hep beraber yaşayıp güçlü durmaya çalıştık. Tribünde söylenen omuz omuza sözünün sadece haftada 90 dakika söylenen bir cümle olmadığını, iyi günde kötü günde omuz omuza olmak gerektiğini bu acı olay ile tecrübe ettik. Ah be Eray kardeşim senin vedanla birlikte tüm Boluspor ailesinin bu dünyaya veda etmişlerine diyoruz ki “ORADASINIZ GÖKYÜZÜNDE”… İsminiz unutulmayacak en iyi şekilde yaşatılacak ve herkese hatırlatılacaktır.

Bu zor günümüzde ülkenin her yerinden bizlere baş sağlığı mesajını ileten, taziyede bulunan, yanımızda olan tüm taraftar grupları ve tribün emekçileri sağ olsun. Boluspor camiası gösterilen vefayı unutmaz ve misli ile sizlere karşılık gösterir. Bu konuda bir başka teşekkürü ise geçmişte takımımızda forma giymiş ve şu an forma giymekte olan ve acımızı paylaşan futbolcu kardeşlerimize sunuyoruz. Performanslarınız iyi veya kötü olabilir ama bu taraftar bu davranışınızı unutamaz, sağ olun.

Ligin başlamasının tribün kardeşini kaybeden biri olarak pek anlam ifade etmediği bu haftada maç hakkında yorum yapmak, teknik analiz konuşmak, gelecek haftalar için neler olabileceğini söylemek, transferlerin neler yaptığını anlatarak takıma katkılarını konuşmak zül gelmektedir. Yine de bir şeyler karalamak gerekirse şunları söyleyebiliriz.

Düşme potasında direk rakibimiz olan Osmanlıspor karşısında alınan mağlubiyet 3 puandan daha fazla bir kayıptır. Rakiplerimizden Eskişehirspor’un galibiyet, İstanbulspor ve Adanaspor’un beraberlik aldığı haftada puan alamayan tek ekip olduk.

Ligin ikinci yarısının ilk maçına yeni transferlerimizden 4’ü ilk onbirde maça başlarken 1’i ise sonradan oyuna dâhil oldu. Adilehou, Emir Halilovic, Arif Morkaya, Delarge ilk onbirde sahaya çıkarken, Kubilay Yılmaz mücadeleye sonradan dâhil oldu. Halilovic ve Arif Morkaya fizik olarak hazır ve biraz daha uyumlu gözükürken Adilehou ve Delarge’ın maç eksiği açık şekilde anlaşıldı. Kubilay Yılmaz’ın ise henüz takıma alışamadığı pozisyon atraksiyonlarında gözlemlendi.

Maçın genelinde takım oyunumuza bakıldığında defansta Seth tercihi şaşkınlık yaratırken diğer mevkilerde hafta içi beklenen futbolcular forma giydi. Takım taktiği olarak orta sahadan oyun kurmak istendiği, ikili oyunlar ile pozisyon bulma üzerine devre arası kampında çalışma yapıldığı anlaşılıyor. Özellikle Arif, Halilovic ve Poepon uyum sağlarsa bu oyun tarzı bizlere daha fazla gol izlettirir.

Sonuç olarak düşme hattında yer alan bir takım için her puan önemlidir. Bu bilinçte olup her maça final havasında çıkmalıyız. Önümüzdeki hafta Adana Demirspor deplasmanında daha fazla oturmuş ve tam kadro çıkan, başında teknik direktörü olan bir takım neler yapacak görelim bakalım.

 

Ahmet ÇETİNLİ

2482 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.066297054290771