Orhan Ak Patladı

8 Nisan 2012

Boluspor'un tecrübeli yıldızlarından Orhan Ak maç sonu adeta patladı. Basın mensuplarına maçı değerlendirmesi beklenen Ak adeta maçın hakemine ve almış...

Boluspor'un tecrübeli yıldızlarından Orhan Ak maç sonu adeta patladı. Basın mensuplarına maçı değerlendirmesi beklenen Ak adeta maçın hakemine ve almış olduğu kararlar için tepkisini gösterirken" İstedikleri cezayı da verebilirler. Ancak hakem maçı çığırından çıkarttı" dedi.

Orhan Ak maç sonunda basın mensuplarına " Türkiye'de hiç birşey değişmez. 16-17 senedir profesyonel futbol yaşantımda ilk defa bugün bu kadar çığırımdan çıktım. Herkesten çok özür diliyorum. Hiçbir futbolcu ve taraftarın tarihine de gelmedim. Futbolda en önemli unsurlardan bir tanesi bence hakemlerdir. Bizler maalesef bir piyonuz bu bir gerçek. Çok özür diliyorum futbolcuda burada burnunda halka olmayan köleden başka birşey değil. Emeğimizin üzerinden birçok şeyler dönüyor birçok işler dönüyor. Ben buna çok net bir şekilde inanıyorum bu böyle gelmiş ve bu böyle devam edecek. Hiç kimse bunu temizleyemeyecek. Bugün burada emeğimize inanılmaz bir şekilde çalınmıştır.İsteyen istediği cezayı da versin. Futbolu da bırakırım hiç önemli değil ben kendimde 4-5 sene daha futbol oynayacak gücüde buluyorum. Ama inanın bunları yaşadıkça futbolu bırakmak istiyorum. Bugün burada yaşananları ben 16-17 senedir futbol oynuyorum ve tereciye tere satılmaz ama 5. dakikadan insanları anlıyorsunuz. Oysaki bizler hakemlere sonuna kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz. Daha düne kadar buraya Beşiktaş geldi o maçı yöneten hakeme bakın birde bugünkü hakeme. Bugün kalemize gelemediler. Bugün belki bir şehrin belki çaycısından biz oyuncularına kadar emeği ile oynadılar. Biz buraya gelen kimseden destekte beklemiyoruz. Biz içeride oynuyoruz diye bize de bir şey istemiyoruz. Ama bir rakip takım bu kadar cesaretlendirilemez. Ben stoper oynuyorum ayağımdaki çizikleri size göstersen. Bir takımın bu kadar şaha kalkması anca hakem desteği ile olur. Bana adam tekme , dirsek vuruyor onu görüyor görmemezlikten geliyor. Biz Konya'yı çok izledik Konya'nın tek avantajı kanatlar. bunu da hakem iyi biliyor ki maçı iyi oynadı. Yediğimiz golü de iyi izleyin.  Yıllardır oynuyorum onu konuşma bunu konuşma nereye kadar . Ama şöyle bir gerçek vardır insanın bir duruşu olur. Bugün biz maçı kazansak belki de ilk 2 oynayacağız. Bugün ben sahada çığırdan çıkıyorsam taraftarımız çıkıyorsa bunun elbet nedenleri vardır. Bir takımın bu kadar kaderi ile oynanmaz.


 Orhan AK Açıklama ile Fatih_Gndz

Bu Sözler Herkesi Heyecanlandırdı !

Bu Sözler Herkesi Heyecanlandırdı !

6043 kez okundu.

1 yorum yapılmış
  • nermin öztürk
    8 Nisan 2012 • 18:53
    tbrk ederim kardesim adam gibi adamsin cok güzel ve yerinde konusmussun artik böyle olaylaradur desinler

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.065094947814941