Orta Alana Tecrübeli İsim

9 Haziran 2015

Transferde Boluspor yönetimi, PTT birinci ligin tecrübeli orta sahası için nabız yoklayacak. Şuana kadar transferde ser verip sır vermeyen, kırmızı beyazlı yönetim teknik direktörü açıklamazken, Bolusporlu yöneticilerin bazı oyuncular konusunda da çalışma yaptığı gelen haberler arasında. Samsunspor ile 2 sezondur final oynayan Taha Yalçıner için nabız yoklamaya hazırlanan yönetim, tecrübeli oyuncuyu Boluspor’a kazandırmak istiyor.

Haber Fahri Gündüz :Burhan Yeşiltaş 

Transferde Boluspor yönetimi,  PTT birinci ligin tecrübeli orta sahası için nabız yoklayacak. Şuana kadar transferde ser verip sır vermeyen, kırmızı beyazlı yönetim teknik direktörü açıklamazken, Bolusporlu yöneticilerin bazı oyuncular konusunda da çalışma yaptığı gelen haberler arasında. Samsunspor ile 2 sezondur final oynayan Taha Yalçıner için nabız yoklamaya hazırlanan yönetim, tecrübeli oyuncuyu Boluspor’a kazandırmak istiyor.

Boluspor yönetimi transfer için ser verip sır vermiyor. Kırmızı beyazlılar gündemine Samsunspor ile 2 sezondur final oynayan Taha Yalçıner’i aldı. Kadrosuna şuna kadar Tuzlaspor’dan stoper Yusuf Orhan güçlendiren kırmızı beyazlı yönetim, yeni teknik direktörünü açıklamazken, Bolusporlu idareciler, oyuncular konusunda da nabız yokluyor. Kırmızı beyazlı yönetim Samsunspor’da iki sezondur final oynayan Taha Yalçıner’i kadroya katmak istiyor.

Bu sezon Samsunspor’da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekip, takımının Play-Off oynamasında büyük bir katkı sağlayan tecrübeli orta saha Taha Yalçıner, kırmızı beyazlı forma ile lig de 31’i lig 3 Play-Off ve 2 kupa maçıyla toplamda 36 karşılaşmada takımı adına sahaya çıktı. Taha Yalçıner,  2963 dakika sahada kaldı. PTT birinci lig de 5 gol atan tecrübeli oyuncu dikkatleri üzerine çekiyor.

Kulübü ile 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunan Taha Yalçıner’in, Samsunspor’dan ayrılıp ayrılmayacağı bilinmezken, Boluspor’lu yöneticiler oyuncunun ayrılması durumunda Boluspor için transfer teklifini de yapacakları gelen haberler arasında yer alıyor. Taha Yalçıner, Fenerbahçe alt yapısında yetiştikten sonra Karşıyaka, sırasıyla Adana Demirspor, Samsunspor formalarını giydi.

TAHA YALÇINER KİMDİR?

Taha Yalçıner (d. 12 Ocak 1987, Üsküdar, İstanbul), Türk futbolcu. 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'da orta saha mevkisinde oynamaktadır.

Futbolculuk kariyeri

Futbola Fenerbahçe'nin altyapısında başladı ve 2007-08 sezonunun başında profesyonelliğe geçiş sözleşmesi imzalayarak as takım kadrosuna dahil edildi. Sezon öncesi hazırlık kampının ardından henüz as takım için yeterli hazır bulunmadığı için bir sezonluğuna 3. Lig ekiplerinden Muğlaspor'a kiralandı. Muğlaspor'da kariyerini profesyonel seviyedeki ilk karşılaşmasına 2 Eylül 2007 tarihinde Balıkesirspor'a karşı oynanan 3. Lig karşılaşmasına çıktı.

2008-09 sezonunun başında 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka'ya transfer oldu. Karşıyaka'daki ilk iki sezonunda düzenli olarak ilk 11'de forma giydi ve takımıyla iki kez 1. Lig Play-Off'larından elenerek Süper Lig'in kapısından döndü. 2012-2013 sezonunun ikinci yarısında Adana Demirspor'a transfer olmuştur.2013 yaz transfer döneminde Samsunspor'la sözleşme imzalamıştır.

 

2459 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.048630952835083