Ortaklar Basınspor'un büyük başarısı...

30 Ocak 2013

Arçelik Büyükler Voleybol Ligi'nde önceki gece A Grubu maçları oynanırken haftayı karlı kapatan takımlar Ortaklar Basınspor ve Tarım İl Müdürlüğü ekipleri oldu....

Arçelik Büyükler Voleybol Ligi'nde önceki gece A Grubu maçları oynanırken haftayı karlı kapatan takımlar Ortaklar Basınspor ve Tarım İl Müdürlüğü ekipleri oldu. Yeni kadrosuyla bu yıl ilk kez mücadele eden Basınspor, SGK İl Müdürülüğü'nü 3-1 geçerek ikinci galibiyetini aldı. 

Önceki gece oynanan ilk mücadele Ortaklar Basınspor-SGK İl Müdürlüğü maçı oldu. Tüm setleri heyecan içinde geçen maçın ilk setini 25-20 kazanan Ortaklar Basınspor (1-0) öne geçti. 2.seti de 25-22 alan Ortaklar Basınspor durumu (2-0)'a taşıdı. 3.set oldukça keyifli geçti. 24-22'yi yakalayan Ortaklar Basınspor bu avantajını yitirince seti 26-24 kazanan SGK farkı 1'e indirdi (2-1). Son derece keyifli geçen son seti 25-23 kazanan Ortaklar Basınspor maçtan 3-1 galip ayrıldı ve gruptan çıkma şansını İtfaiye Müdürlüğü maçına taşıdı. Bu karşılaşmayı kazanan takım gruptan çıkana 2.ekip olacak. Önceki gece oynanan 2.maçta rakibi İtfaiye Müdürlüğü'nü 3-0 yenen Tarım il Müdürlüğü gruptan lider olarak çıkmayı başardı. Ligde dün akşam T Tipi Cezaevi-F Tipi Cezaevi maçı oynanırken, bugünün programı ise şöyle:

30 Ocak Çarşamba

20.00: İl Emniyet Müdürlüğü-Arçelik  
21.30: Hastaneler Birliği-Barilla
Adnanlar Çanta sponsor oldu-

Bu yıl ilk kez Arçelik Büyükler Voleybol Ligine ilk kez katılan Ortaklar Basınspor'a destekler çığ gibi büyüyor. Yukarı Çarşı esnaflarından Adnanlar Çanta sahibi ve Ortaklar Basınspor'un menajeri İsmail Gürol, Ortaklar Basınspor'un su ve içecek sponsorluğunu üstlendi. Ortaklar Basınspor'un tüm antrenmanlarında ve maçlarında su ve içecek sponsorluğunu üstlenen Adnanlar Çanta sahibi İsmail Gürol, maçlarda tribündeki yerini alarak Ortaklar Basınspor'a destek veriyor. İsmail Gürol'un önümüzdeki yıllarda spor camiasında adından sıkça söz ettirmesi bekleniyor.

Kaynak: Bolu Şampiyon

1282 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.56889009475708