Osman Abimin Emrindeyim

24 Kasım 2011

Boluspor da yıldızı parladıktan sonra önce Ankaragücü sonra Fenerbahçe'ye transfer olan Gökhan Emreciksin 'Boluspor'un yeri benim yanımda başkadır' dedi.   Geçtiğimiz sezon Süper...

Boluspor da yıldızı parladıktan sonra önce Ankaragücü sonra Fenerbahçe'ye transfer olan Gökhan Emreciksin 'Boluspor'un yeri benim yanımda başkadır' dedi.

 

Geçtiğimiz sezon Süper ligde oynarken Konyaspor'a giden Gökhan Emreciksin takımının Bank Asya ligine düşmesiyle birlik de bu sezon Konyaspor da futbolunu oynuyor. Karşılaşmada Konyaspor'un attığı gol sonrası hiç sevinmeyen Gökhan dikkatlerden de kaçmadı.

 

Konyaspor maçı öncesi açıklamalarda bulunan Gökhan Emreciksin yaptığı açıklamada şunları söyledi. 'Beni Gökhan yapan Boluspor'dur. Bunu hiçbir zaman unutamam unutmamda mümkün değil. Bazı şansız dönemler geçirmemizin ardından Konyaspordayız. Buranın başarısı için mücadele ediyorum. Sezon başında Trabzonspor'a gidiyordum. Konyaspor'un transfer yasağı olduğu için gidemedim. Şimdi devre arası oldu burada devre arasında serbest kalıyorum. Bazı süper lig takımları beni kadrosuna katmak istiyorlar. Ankaragücü bunların başında geliyor. Bakalım nasip neresi olacak teklifleri değerlendireceğim' diyen Gökhan Emreciksin sözlerine de şöyle devam etti.

 

Boluspor'un çıkmasını istiyorum artık. Yeter gerçekten Boluspor süper ligi hak ediyor. Onun içinde el birliği verilip bu takım çıkarılsın. Çıksın da bizde Bolu ya dönelim ligde oynayalım veya  biz çıkarmak içinde mücadele edelim. Elimizden ne geliyorsa yapalım. Benim üzerimde Osman Gürsoy 'un çok emekleri var. Ben Gökhan olduysam onun ve Boluspor'un sayesinde oldum. Her zaman Osman ağabeyimin emrindeyim' diyen Gökhan Boluspor'u unutamadığını bir kez daha söyleyip sözlerini tamlarken konuşmasında zaman zaman duygulu anlar yaşaması da açıklamasına farklı bir renk getirdi. Kendisinin oynadığı zamandan sadece kaleci Atacan kaldığını söyleyen Gökhan malzemeciler ve masörleri tanıdığı içinde onlarla hasret giderdi.

 

Bank Asya birinci liginin yıldız oyuncusu Gökhan Emreciksin karşılaşmada takımının adına asisti yaparken atılan gol sonrası sevinmemesi de dikkatlerden hiç kaçmadı.

 

 

 

 

Bolusporluyuz.com

 

 

 

2392 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.082432985305786