OSMAN GÜRSOY VE KONYASPOR

23 Ekim 2012

Maçın teknik analizini yapmadan önce, iki gündür Bolu Kamuoyunda tartışılan Konya maçı skoru ve Serhat Hoca değil, transferlerimizi yapan kişi...

Maçın teknik analizini yapmadan önce, iki gündür Bolu Kamuoyunda tartışılan Konya maçı skoru ve Serhat Hoca değil, transferlerimizi yapan kişi tartışılmaya başlandı. Bu kamuoyunda kimsenin ismini yazamadığı yöneticimiz Osman Gürsoy'dur.

Osman Gürsoy senelerdir kulübümüz bünyesinde hiçbir zaman kendini ön plana çıkartmayan, bu işi reklamı için basamak olarak kullanmayan, her zaman Boluspor diyen, Boluspor kulübünden dolaylı veya dolaysız kulüp bünyesinde her zaman doğru işlerin ve doğru adamların olmasını isteyen, o sessiz kişiliği ile düzgün işlerin kulüpte doğru adamların yani kısaca içerde ve dışarıda gerçek Bolusporluları ayırt edebilecek kişiliğe sahip olduğu için bu düzgün insanın açığını bulduk diyenlerin belirtiği kişi. Su anda ha tamam bu transferlerin hepsini o yaptı. O bu kulüpten giderse ve biz içeride ve dışarıda istediğimiz gibi at oynatırız diyebileceklerin önündeki en büyük engeldir. Herkes biliyor ki yapılan transferlerin içinde başka birileri de bulunmaktadır. Bunları da ileride bizde burada açıklayacağız. Ama buradan Osman Gürsoy'a kadar herkes onun kadar Bolusporlu olabilse.

Maça dönersek, Serhat Hoca bu maça sakat olan Barbaros'un yerine Cemil'le başladı. Geçen hafta formsuz Ergin'i tekrar sürerek ona bunun karşılığını veremedi. Birde Serhat hoca daha da hücumcu bir kadro sürerek kanatsız oynayarak, yani 4.4.2 baklava düzeninde oynatarak, göbekten topa sahip olarak kantları ise Ergin, Hakan ile kullanmak istedi. Ama bunu yapmak için Hakan ne kadar uygunsa, Ergin de bunu yapabilecek eski Engin formunda değil.

Konya takımı, özellikle öndeki 4 hücumunun geriye dönüşleri olmadığı için iyi düşünülmüş bir sistemle çıksa, topu önde tutmamız ve hiç yapamadığımız orta sahada kontrolü alamamamız rakibin hiçbir engelle karşılaşmadan stoperlerimiz ve beklerimiz üzerine fazla adamla gelmesi bütün dengemizi bozdu ve golü yedik. Serhat hoca akabinde 4.3.3 dönmesi ile oyunu bizce tarafımıza çevirmesine ve golü bulmamıza sebep oldu.

2. Yarı Serhat hoca bir karar verecekti, İskender'i alarak, Agbetu veya Abdulaziz'i veya ikisini birden oyuna dönerek, klasik Cemil, Alp  önlerinde Cafer'e ve tek Djehouya dönmesi gerekirken hiç dönüş yapamayacak veya bölgelerinin dışında verimliliklerini alta inen Cafer'i sol taraftan İskender'i sağ kanatta oynatarak yanlış uygulamaları, bizi çok sıkıntıya soktu. Özellikle Cihan ısrarı bence pahalıya mal oldu diyebiliriz. Önde hiç savunma yapmayınca penaltı olan pozisyonda o kadar geriledik ki Alp ceza alanı içinde hamle yapmak zorunda kalarak penaltı oluşumuna sebep oldu. Bunlar düzeltilmeyecek hatalar değil, düzelir.

Ama bizce Serhat hocadan ısrar etmemiz lazım. 2 Seneden beri hoca değişiklikleri kulübümüze zarar vermiştir bunu da unutmamak lazım.

Transferlerin kalitesi, yönetimin başarı ve başarısızlığı sezon sonunda değerlendirilmelidir.

Erken yapacağımız sert yorumlar bizi daha da kötü pozisyonlara getirebilir. Bazen de erken yapılacak acımasız yorumlar, Boluspor'a emek veren kişilerinde bu görevleri bırakmaları Bolusporumuzu da sahipsiz bırakabilir.

Takımımıza bu hafta maçımızda başarılar dileriz. Herkese iyi bayramlar.

 

2133 kez okundu.

1 yorum yapılmış
  • yılmaz çelik
    24 Ekim 2012 • 18:39
    sayın bolusporluyuz sitesi yetkilileri kardeşim sitenizi neden hiç güncellemiyorsunuz?girin bakın boluspor kısmına orada klüp bilgilerine başkan hala necip çarıkçı gözükmekte yazık valla sitenize o kadar kişi giriş yapıyor insan bir güncelleme yapar yazık

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.12168288230896