Osman Kayışoğlu Üzgün Ayrıldı

24 Ekim 2010

Erciyesspor, Boluspor karşılaşmasının kafile başkanlarından biri olan Kayseri'li ve Boluspor aşığı Osman Kayışoğlu memleketi Kayseri'den üzgün dönüyor.   Karşılaşmadan günler önce...

Erciyesspor, Boluspor karşılaşmasının kafile başkanlarından biri olan Kayseri'li ve Boluspor aşığı Osman Kayışoğlu memleketi Kayseri'den üzgün dönüyor.

 

Karşılaşmadan günler önce Kayseri'ye giderek tüm hazırlıkları yaparak, Boluspor kafilesine ev sahipliği yapan Kayışoğlu Boluspor'un aldığı beraberlik sonrası bir hayli üzüldü. Mutlak galibiyetle dönülmesi gereken Kayseri deplasmanında kırmızı beyazlı ekibe her kes gibi çok güvenen Osman Kayışoğlu, kaçırılan golleri hayretler içerisinde izlerken maç sonu da bu defada kısmet değilmiş dedi.

 

Yönetim Çıkarma Yaptı

 

Boluspor karşılaşması için Boluspor yönetim kurulu adeta Kayseri'ye çıkarma yaptı.

Son haftalarda galibiyete hasret kalan ekibimizde kırmızı beyazlı ekibimizde çok sayıda yönetici karşılaşmaya gelerek, takımlarının yanında oldular. Yöneticilerimizden kafile başkanları Osman Kayışoğlu, Sefa Meral, Ali Murat Uyman, Adnan Tüfekçi, Ali Aydoğanlı, Recep Aydoğanlı, Ercan Albayrak, İsmail Derindere, Murat Gürol, Abdullah Koca, Mehmet Öztürk, Ahmet Ufuk Güler, Dursun Kayman, Mustafa Özkoparan, Boluspor eski başkanları Necip Çarıkçı ve Mehmet İnceayan karşılaşmayı heyecan içersinde izlerlerken, girilen pozisyonlar sonrasında kaçan gollere inanamadılar.

 

Güney adeta kendinden geçti

 

Boluspor'da uzun bir aradan sonra ilk 11'de maça çıkan Gökhan Güney, karşılaşmada oynadığı futbolla göz doldurdu. Zorlu müsabakada rakip karşısında kaçırılan goller sonrası adeta kendinden geçen Gökhan Güney zaman zamanda oyun içersinde arkadaşlarının motivasyonlarının bozulmaması için uğraş verdi. Karşılaşmada attığımız golünde ustaca pasını veren tecrübeli oyuncu, ilerleyen haftalar için iyi sinyal verirken, saha içinde yaptığı hareketleri de maçta öne çıkan oyuncumuz oldu. 

 

 

Yerleri dövdük

 

Kaçırdıkça, kaçırdık! 3 puanı alamadık. Öyle gol pozisyonları bulundu ki, bir türlü istenilen  goller atılıp 3 puan hanemize yazdıramadık. Kırmızı beyazlı oyuncular kaçırdıkları goller sonrası adeta yeşil çimleri dövercesine yere vurarak, hırslarını yerden aldılar.

 

Yakışmadı Ayaz

 

Geçtiğimiz yıllarda Boluspor'da forma giyip şampiyonluk ve final karşılaşmaları oynayan Mehmet Ayaz, formasını giydiği Kayseri Erciyesspor'da forma ! giydi. Sahaya aşırı motivasyonla çıkıp karşılaşmanın içinde zaman zaman agresif  hareketlerle dikkat çekerken karşılaşmanın son bölümlerindeyse Boluspor kontra atağa çıktığı bir posizyonda  oyuncumuz Ferhat Kiraz'a sakatlanırcasına yaptığı hareket tepkiyle karşılandı. Acılar içinde yerde kalan Ferhat Uzun bir süre ayağa kalkamadı.

 

 

Kiraz Motor Yakacaktı

 

Kaçırdığı goller cabası, oynadığı futbol parmak ısırttı. Erciyesspor karşılaşmasında gol için her şeyi yaptı. Sahanın bir sağında bir solunda bindirme yaptı. Adeta uçak gibi süratli oyunu ile dikkat çeken Ferhat Kiraz, sadece girdiği gol pozisyonlarında başarısız kaldı. Sert müdahalelere maruz kalan Ferhat Kiraz, Mehmet Ayaz'ın sert hareketi sonrasında bir hayli ağrı çekti. Son bölümlerde ise bir hayli yorgun düşen genç yıldız bir ara maçın hakemi ile girdiği diyalog da hakemin 'Biraz çabuk Ferhat' diyince, 'Hocam kalp krizi geçireceğim sanki. Tamam görüyorsun. Ne kadar çabuk oynadığımızı' dedi. 

 

Akdiş hem asist yaptı, hem golünü attı

 

Hem asist yaptı, hem golünü attı. Sahada adeta arı gibi çalışan kaptan Burak arkadaşlarına verdiği paslarla alın atın dedi. Oyunun her bölümünde etkili bir futbol ortaya koyarken, maçın son bölümlerinde ise klasına yakışan bir gol kazandırdı.

 

 

 

Osman Kayışoğlu Üzgün Ayrıldı
Osman Kayışoğlu Üzgün Ayrıldı
Osman Kayışoğlu Üzgün Ayrıldı
Osman Kayışoğlu Üzgün Ayrıldı
Osman Kayışoğlu Üzgün Ayrıldı
Osman Kayışoğlu Üzgün Ayrıldı
Osman Kayışoğlu Üzgün Ayrıldı

3414 kez okundu.

3 yorum yapılmış
  • Remzi KIRICI
    24 Ekim 2010 • 19:01
    Boluspora forvet diye alınan Yaser, Ferdi, Emrah ve iki senedir müzmin sakat olan Edim 8 haftadır bu takıma ne yararları oldu? Bunların yerine ilk 11 de oynacayacak bir forvet alsak iyi olmaz mıydı? Mesela Gaziantep B.B. den Serdar ı alsaydık, bu dört forvetten daha iyi olurdu.
  • Taraftar
    24 Ekim 2010 • 20:51
    Yaser ferdi emrahın yerine ADEM BÜYÜK dursaydı böyle olmazdı
  • halit canbaz
    26 Ekim 2010 • 09:29
    2-3 hafta sonra serdar deliktaş ırtınasıda diner. bir sakatlandımı tamam.ben ona bu sezon en çok 15 gol atabilir diyorum.hızlı giden çabuk yorulur.ağır gidende yol alır.bana göre serdar deliktaş rüzgargülü çabuk sönecek.keza eyilikde öyle

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.059839010238647