Osmanlı’ya Gollü Hediye

24 Kasım 2014

Boluspor 10’uncu haftanın son karşılaşmasında PTT 1. Lig lider Osmanlıspor’u evinde konuk etti. Saat 19:30’da başlayan karşılaşma soğuk havada oynanırken tribünler her hafta olduğu gibi bu karşılaşmada da boş kaldı. Boluspor karşılaşmanın ilk yarısını Serkan Yalçın’ın kendi kalesine attığı gol ile 1-0 geride kapatırken ikinci yarıda 66’ıncı dakikada Kenan Şahin ile durumu eşitledi. Karşılaşmanın son 10 dakikasında Osmanlıspor’dan Galip Güzel takımı adına kazandırdığı 2. Gol sonrası Boluspor haftayı puansız kapattı.

Teknik patron Reha Erginer Osmanlıspor karşısında Özkan Karabulut, Deniz Aslan, Serkan Yalçın, Mehmet Kuruoğlu, İlyas Yılmazer, Marc Kıbong Mbamba, İshak Çakmak, İsmail Haktan Odabaşı, Emre Kılınç, Kenan Şahin, Aleksandar Prijovic on birine yer verirken Osmanlıspor  Ahmet Şahin, Bilal Aziz Özer, Muhammed Bayır , Muhammet Reis, Ahmet Görkem Görk, Bakary Soro, Tonıa D. Tısdell, Erdal Kılıçaslan, Galip Güzel, Tugay Kaçar, Serdar Deliktaş on biri ile sahada yer aldı.

Karşılaşmaya Boluspor başladı.
Boluspor ilk on dakikada orta alanda etkili olmaya çalışırken Osmanlıspor atağında Muhammet Bayır ceza sahasına sert vururken Boluspor defansında Serkan Yalçın’ın ters vuruşu sonrası top ağlarla buluştu. Boluspor golün etkisini kısa sürede atlatırken İsmail Haktan Odabaşı’nın kullandığı korner atışı sonrası top Aleksandar Prijovic uzaktan sert vuruşu az farkla auta çıktı. Karşılaşmanın ilk 30 dakikasında orta alanda kırın kırana geçen karşılaşmada Boluspor son ataklarda etkili olamadı. Boluspor Osmanlıspor ceza sahasının önünde kazandığı faul atışında topun başına geçen İsmail haktan odabaşı kaleye sert gönderirken top az farkla auta çıktı. 34’üncü dakikada İlyas Yılmaz’er faul yaptığı gerekçesi ile sarı kart gördü. Ani gelişen Osmanlıspor atağında herkesin ofsayt beklediği pozisyonda orta hakem Mustafa Aydın devam ettirince Osmanlıspor Boluspor ceza sahası üstünde topu direk kaleye gönderirken, kaleciyi geçen top çok az farkla auta çıktı. İlk yarının son dakikalarında İsmail haktan odabaşı orta alanda kazandığı topla Osmanlıspor kalesine kadar giderken ceza sahası içerisinde bekleyen Aleksandar Prijovic atmak yerine direk kaleye vurunca mutlak bir golden oldu.

İkinci yarıda takımlar ilk yarıdaki kadrolar ile sahada yer aldı. Boluspor ikinci yarıda ilk tehlikeli atağını 48’inci dakikada buldu. Sağ açıktan topu kapan ve sürükleyen İsmail Haktan odabaşı ceza sahasına yaptığı ortaya Aleksandar Prijovic topa dokunamayınca mutlak bir golden oldu. Bu pozisyonda uzattığı ayağı kaleci Ahmet Şahin’e gelince karşılaşmanın orta hakemi Mustafa Aydın sarı kart gösterdi.  Boluspor ikinci yarıda ilk yarıya daha nazarınla etkili oynamaya başlarken Aleksandar Prijovic ile bir mutlak pozisyondan daha yararlanamadı. Boluspor ikinci yarıda arka arkaya bulduğu ataklarda gole 66’ıncı dakikada buluştu. Osmanlıspor kalesine yüklenen Boluspor ceza sahası üstünde topla rakibini çalımlayan Kenan Şahin uzaktan vurduğu sert şutla Boluspor’a golü kazandıran oyuncu oldu. Bu golden sonra Osmanlıspor etkili ataklar bulurken uzaktan çekilen şutta kaleci Özkan güçlükle çeldi. Direkten dönen top auta çıktı. Bu pozisyonun devamında Boluspor defansından dönen top emre Kılınç’ta kalırken orta alanda bekleyen İsmail haktan Odabaşı’na kazandırması ile İsmail yaklaşık 50 metre topu sürdü ceza sahasında kaleci ile karşı karşıya kalan İsmail bu fırsatı değerlendiremezken topu auta attı. Boluspor ilk oyuncu değişikliğini 80’inci dakikada Kenan Şahin ile yaparken oyundan yerine giren oyuncu Ali Dere oldu. Karşılaşmanın son 10 dakikasına girdiğimiz anda Osmanlıspor’da Galip Güzel takımın ikinci golünü kaydetti. Bu golle Osmanlıspor 2-1 öne geçti. 86’ıncı dakikada İsmail Haktan Odabaşı oyundan alınırken yerine Ahmet Kulabaş dahil oldu. Karşılaşmada başka gol olmayınca Boluspor haftayı puansız kapattı.

Osmanlı’ya Gollü Hediye
Osmanlı’ya Gollü Hediye
Osmanlı’ya Gollü Hediye
Osmanlı’ya Gollü Hediye
Osmanlı’ya Gollü Hediye
Osmanlı’ya Gollü Hediye
Osmanlı’ya Gollü Hediye
Osmanlı’ya Gollü Hediye
Osmanlı’ya Gollü Hediye
Osmanlı’ya Gollü Hediye

1948 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.15598392486572