ÖYLE YADA BÖYLE BU SENE SÜPER LİGE

11 Nisan 2018

Elazığspor maçı ilk iki yolunda ve Play Off’a kalmayı büyük ölçüde garantileme adına çok önemli maçtı bizim açımızdan. Maça Peopen den eksik bir kadroyla başladık ki bence yanlıştı Peopen sakatmı değilmi bu konu hakkında da pek fazla bilgimiz yok ama Peopen önemli bir oyuncumuz ilk iki olmazsa Play Of’ta takımı sırtlayacak bir isim.

Maça gelecek olursak İlk yarı bence beklenen bir Boluspor yoktu sahada istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık belki ama kontrolü de elimizden bırakmadık İlk yarı da Renatonun hatasında topla buluşan Diarra kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonu değerlendiremezken bizlere de adeta derin bir nefes aldırdı.

 İkinci yarıda baskıyı biraz artırınca sonradan oyuna giren Peopen ve Akabüzenin de oyuna hareket getirmesiyle pozisyonlar bulan takımımız belki de sahanın en iyisi diyebileceğimiz Melihin ayağından ard arda bulduğu gollerle maçın skorunu belirledi ve maç bu skorla tamamlandı.

 İlk iki şansımız matematiksel olarak devam ediyor kalan 4 maçı kazanıp rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz Sait hocamızın gelmesiyle beraber takımda gözle görülen değişiklikler mücadele azmi ve izleyenlere seyir zevki veren futbol anlayışı ilk ikiden olmazsa Play Of’tan bizi süper lige taşıyacağına inanıyorum Şimdi önümüzde ligde bir iddası bulunmayan Adanaspor ile karşılaşacağız Son 4 hafta kala en avantajlı fikstüre sahip takımız Rakiplerimizin aralarında oynayacakları maçlar bizim için en büyük avantaj Bu avantajı iyi kullanarak 27 yıllık hasrete artık son verelim.

 Öyle yada böyle bu sene süper lige Son haftalarda ki sahaya yansıyan güzel oyun ve alınan skorlar tribüne de yansımış bulunmakta Takımını 90 dakika susmadan destekleyen tüm taraftarlarımıza sonsuz teşekkürler. Bu büyük taraftara şampiyonluk yakışır Bu hafta oynanacak olan Adanaspor karşısında Teknik heyetimize oyuncularımıza ve yönetim kurulumuza başarılar dilerim Allah yardımcınız olsun

 

 

1807 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.11985182762146