Oynayanlar Oynamayanları Aratmıyor 2-1

8 Mart 2014

Coca-Cola Bölgesel Gelişim U15 Liginin lideri Boluspor U15 sahasında oynamaya devam ediyor . Gelişim liğlerin de avantajlı olduğu için tüm...

Coca-Cola Bölgesel Gelişim U15 Liginin lideri Boluspor U15 sahasında oynamaya devam ediyor . Gelişim liğlerin de avantajlı olduğu için tüm maçlarını evinde oynayan Boluspor U15 sahasında Konya Anadolu Selçukspor’u konuk etti.

Karşılaşmaya çıkmadan önce bir çok oyuncusunu sarı kart cezası nedeniyle oynamadığı maçta  Boluspor U15 de ilk 11 de başlayan yıldız oyuncular dışarıda kalanları aratmayarak hepsinin kaliteli olduklarını bir kez daha gösterdiler.

Eksik oyuncularının nasıl sahaya yansıyacağı merak edilirken Boluspor U15 Konya Anadolu Selçukspor karşısında baskılı ve tek kale bir oyunla maça başladı. Rakibini kendi yarı alanına yaklaştırmayan Boluspor  U15 tüm oyunu rakip kalede oynarken  beklediği gole Samet Çoban la kavuştu.

Korner kazanan temsilcimizde ceza sahası içine yapılan ortayı iyi takip edip gerilerden gelen Samet Çoban sert bir vuruşla topu ağlara gönderip Boluspor U15  Konya Anadolu Selçukspor karşısında 1-0 öne geçirdi. Bu golün ardından Konya Anadolu Selçukspor kalesi önünde adeta maçı oynayan Boluspor U15 ikinci golü bir türlü ilk yarıda atamayınca devreyi 1-0 önde kapadı.

İkinci yarı da ilk yarının kopyası gibi başladı. Topla daha çok oynayan Boluspor U15 rakip kalede pozisyonlar bulurken bunları bir türlü gole çeviremedi. Karşılaşma içinde Konya Anadolu Selçukspor beklide ilk atağını yaptığı pozisyonda korner kazandı.

Ceza sahasına yapılan ortayı uzaklaştırmayan temsilcimiz kafa golüne engel olamadı misafir takım skoru 1-1 getirdi. Şok golün ardından toparlanan Boluspor U15 ikinci gol için adeta tüm oyununu rakip kalede oynarken bu ataklara da kapanarak cevap veren Konya Anadolu Selçukspor  baskıya sonuç vererek kalesini bir çok net pozisyonda gole kapayıp ikinci gole izin vermiyordu.

Boluspor U15 baskısından iyice bunalan Konya temsilcisinden ceza sahasında defans oyuncusu sert gelen topa el ile müdahale edince maçın hakemi Şamil Özdemir penaltı kararı verdi. Atışı Boluspor  dan Özgür Kazar kulandı vuruşunda top alt direkten dönünce ekibimiz maçta bir penaltıdan yararlanamadı. Kaçan penaltı sonrası moral bozmayan Boluspor U15 baskılı futbolunu aynı şekilde devam ettirirken Konya Anadolu Selçukspor takımı da ekibimizin etkili oyunu sonrası gördüğü baskıdan iyice bunalınca toplara müdahale etmekte zorlandı. İlk penaltıda olduğu gibi Konya Anadolu Selçukspor ’lu oyuncu bir anlık hatası ile topa elle müdahale edince maçın hakemi Şamil Özdemir ikinci defa penaltı noktasını gösterdi. Bu defa penaltı atışını Kutay sert bir vuruşla  topu 90 sana göndererek takımını 2-1 öne geçirdi. Karşılaşmada golü geç bulmasına rağmen oynan etkili ve hızlı futbol ile geçmiş haftaları andıran Boluspor U15 maçın sonunda 3 puanı alarak liderlik yolunda adım adım yoluna devam ettiğini gösterdi.

2263 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.044008016586304