OYUN ? ÜÇ PUAN HERŞEYDEN GÜZEL

7 Şubat 2013

Tavşanlı maçında talihsiz bir penaltı golüyle 2 puanı kaybetmemiz tekrar bunu telafi etmek için gittiğimiz Göztepe maçında neler yaptık neler...

Tavşanlı maçında talihsiz bir penaltı golüyle 2 puanı kaybetmemiz tekrar bunu telafi etmek için gittiğimiz Göztepe maçında neler yaptık neler yapmadık.
 

Hafta içi yapılan Damlat transferi Göztepe maçını daha meraklı hale getirdi. Takımımız geçen haftadan farklı olarak Cafer'in yerine Cihan'la başlamamız 4.2.3.1 gözükmesine rağmen Ali,özellikle santrafor gibi oynadı.
 

Önce şunu kamuoyuna hatırlatalım teknik direktörümüz Oğuz Çetin ne oynarsa oynasın tipik çizgi oyuncusuyla oynamayacak veya sadece bir oyuncu olacak veya olmayacak.
 

Agbetu'yu istemedi, Emre Kılınç' ı oynatmıyor, Aziz kısmen ara ara sakatlığı devam ediyor.Boluspor oyun olarak oynarken ters kanat oyuncusu orta saha özellikli olacak  daha çok ileriye gelip pas trafiğine girecek oyuncular istiyor  Ali,Cihan,Damlat.

 

Oğuz hocanın şuanda Serhat hocadan artısı oyunu geniş tutmuyor blokları enine ve boyuna çok iyi kapatarak beraber oynatmayı becerdi. Takımımızın attığı goller daha çok rakiplerin bireysel hatalarından buda Oğuz hocanın ve takımımızın futbol şansı diye biliriz.

 

Takım olarak içeride dışarıda aynı futbolu oynuyoruz garanti bloklar acısı boşluk vermeden pas yaparak topun bizde kalmasını sağlamak içeride de bekleri oyuna sokarak hücum yapmaya çalışıyoruz.

 

Ama biz bu oyuna alternatif varyasyonlar ve taktikler geliştiremezsek bir gün rakibin öne geçtiği maçı çevirmek de zorlanırız.

 

Ayrıca hocam Eser, Cemil,Cafer, Gencer'in kredileri az veya yokmuş gibi davranmamamız lazım Cihan, Serdar, İskender ısrarları takım içinde kısa vadede iyi gibi görüksede uzun vadede diğer oyuncularımızın devre dışı kalması takımımızın aleyhine dönmemesi gerekir.

Gerçi hocam sizin tecrübeniz bunlara yeterli ama yine de hatırlatmakta fayda var  diye düşünüyorum.

 

Herkese iyi haftalar dileyerek, futbol şansımızın devam etmesini bunu da daha iyi futbolla sürdürmemiz gerektiğini belirtmek isterim.

 

Bolusporumuza Samsunspor maçında başarılar dilerim.   

1837 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.13006114959717