Özcan: “CHP OLARAK HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”

4 Temmuz 2013

CHP’DEN BOLUSPOR’A ZİYARET   Bolu Milletvekili Tanju Özcan bugün Boluspor Kulübünün yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Tanju Özcan Boluspor’un ortak payda olduğu dile...

CHP’DEN BOLUSPOR’A ZİYARET

 

Bolu Milletvekili Tanju Özcan bugün Boluspor Kulübünün yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Tanju Özcan Boluspor’un ortak payda olduğu dile getirirken CHP olarak ellerinden gelen her türlü desteği verecekleri söyledi. Başkan Mehmet İnceayan ise Tanju Özcan’ın sözlerine teşekkür etti.

 

Boluspor Kulübü Başkanlığına seçilen Mehmet İnceayan’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Dün bu ziyaretlere bir yenisi daha eklenirken Boluspor Kulübü Başkanı Mehmet İnceayan’ı CHP Milletvekili Tanju Özcan, İl Başkanı Fügen Kara ve CHP yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti.

 

Desteklerinizi bekliyoruz

Ziyarette konuşan Başkan Mehmet İnceayan “Bugün  kulübümüze ziyarete gelen sayın milletvekilimiz Tanju Özcan’a, sayın il başkanımıza ve sayın CHP’li  il ve ilçe yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim. Bizler yaklaşık 1 aydır görevin başındayız. Uzun yıllarım bu kulüpte geçti. 12 yıl sonra Boluspor kulübüne başkan oldum. Her ne kadar siyaset olmasa da kulüpler siyasetle yürüyen bir kurum. Siyasetin içinde muhalefette olması lazım. Yeni sezonda sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Boluspor’un hedefi her ne kadar ilk 6 olmasına rağmen şuanda yapmış olduğumuz transferler neticesinde önümüzde bir hedef belirlendi. Boludaki siyasi partilerin ve derneklerin desteklerine ihtiyacımız var. Sizleri de yanımızda görmekten dolayı gücümüze güç kattık. Destekleriniz bekliyoruz ve yönetim kurulu olarak teşekkür ediyoruz” dedi.

CHP olarak arkandayız

Bolu CHP Milletvekili Tanju Özcan ise “Boluspor kongrelerinin tek aday şeklinde geçmesi beni mutlu etti. Boluspor’a yakışır bir kongre yaşattığınız için sizlere ve yönetim kurulu üyelerinize teşekkür ediyorum. Yeni sezonda maddi ve manevi olarak sizlerin yanında olacağız. Bolu’nun milletvekili olarak tüm maçlarına gelerek sizlerin yanında olduğumuzu göstereceğim. Boluspor hepimizin ortak değeri. Sizlerin ve yönetim kurulunuzun her zaman arkanızdayız. İşiniz kolay değil. Zor bir dönem başkanlığı üstelendiniz. Üste ligden ve alt ligden PTT 1.lige gelen takımlar var. Göreve geldikten sonra Bolunun değerlerine sahip çıktınız, sizlere ve yönetiminize ayrıca teşekkür ediyorum. Ben yönetiminizin yanı sıra hocamızın da başarılı olmasını istiyorum. Biz küçük şehrin büyük takımı olarak yolumuza devam ederiz. İnşallah bu sezon süper lig hedefine ulaşırız” dedi.

1427 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.10548996925354