Özçimen ve Yılmaz yanlız bırakmadılar

29 Ocak 2012

Boluspor tarihi skoruna onlarda tanık oldu. Kırmızı Beyazlı ekibimiz Sakaryaspor ile karşılaşırken Bolu valisi Halilİbrahim Özcimen ile Bolu Belediye Başkanı...

Boluspor tarihi skoruna onlarda tanık oldu. Kırmızı Beyazlı ekibimiz Sakaryaspor ile karşılaşırken Bolu valisi Halilİbrahim Özcimen ile Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz da karşılaşmaya geldiler.

Sakarya deplasmanında Bolu Valisi Halil İbrahim Özçimen ile Belediye Başkanı Alaaddin YılmazBoluspor'u yalnız bırakmadılar.Şampiyonluk yolunda Necip Çarıkçı'nın adeta sağ kolları olan Halil İbrahim Özcimen ile Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz takımın başarısı için ellerinden gelen desteği gösterirlerken zaman buldukça deplasman karşılaşmalarında da yerlerini alıyorlar. Sakarya deplasmanına karşılaşmadan saatler önce Sakarya ya gelerek takımın son durumu hakkında bilgi alan Vali Halil İbrahim Özcimen, ve Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz heyecan içinde karşılaşmayı izlediler. Boluspor'un arka arkaya bulduğu goller sonrasıoyuncuları ayakta alkışlarlarken farklı galibiyet sonrası mutlu oldular.


 

Gürsoy Şansı Devam Ediyor

Sakarya deplasmanlarının her zaman kafile başkanı olan Osman Gürsoy yine bileği bükülmedi.

Şimdiye kadar Sakarya deplasmanlarında hiç kaybetmeyen Osman Gürsoy Sakaryaspor karşısında ilk 45 dakikada bulduğu 4-1 lik skor sonrasından devre arasında galibiyet mutluluğunu yaşayan Gürsoy yönetici arkadaşları Hüseyin Kayalıoğlu,Metin Kumaş,Nevzat Güler, Nejat Öztürk,Ömer Konuk ile galibiyeti ilk yarı objektiflerimize poz vererek böyle kutladılar.

 

 

Menajer Omar Boluspor Harika

Yeni transferlerden Omar Wade'nin menajeri olan eski futbolcu Omar Sakaryaspor karşılaşmasını yönetici Hakan Dizman ve Bolu TFF İl temsilcisi Cemalettin Metin ile karşılaşmayı izledi. İlk 45 dakikada gelen farklı skorun ardından Boluspor un harika olduğunu belirten Omar yönetici Hakan Dizman ve Cemalettin Metin'den devre arasından Boluspor taraftarları hakkında bilgi aldı . Kırmızı Beyazlı taraftarların maça geç girdiklerini merak eden Omar bu konuyu sorarken Boluspor futbol takımını da çok beğendiğini ifade etti.

 

Semercioğlu Sakarya'da yalnız bırakmadı

Eski Başkanlardan Emin Semercioğlu Sakarya da alınan tarihi galibiyet de Boluspor'u canlı izledi. Geçtiğimiz sezon başkanlık görevi yapan Semercioğlu KırmızıBeyazlı ekibimizi desteklemeye devam ediyor. Tarihi bir skoru Sakaryaspor maçında alan ekibimizin gollerin ardından alkışı esirgemeyen Semercioğlu Başkan Necip Çarıkçı ile sık sık Boluspor üzerine sohbetler etmeyi de ihmal etmedi.

 

 

Kavarna Kardeşler Taraftarla İzledi

Sakarya deplasmanına giden çok sayıda taraftar müthiş bir maç izlerken Boluspor yönetiminin renkli simalarından Seckin Kavarna da maçı abisi İsmail ve arkadaşları Gökhan Dere, Aykut Şanver ile taraftarın yanında izledi. Arka arkaya atılan gollerin ardından adeta kendilerinden geçen Kavarna ve arkadaşgurubu maç boyunca Boluspor'u alkışlayıp tempo tutular.


 

3236 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.063099145889282