Özen 'Oyuncularıma Sonra Herkese Teşekkür ediyorum'

19 Şubat 2014

Boluspor teknik direktörü Yılmaz Özen, 1-0 kazandıkları Bucaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada “Belki bizi dualar bu aşamaya getirdi. Burada bütün...

Boluspor teknik direktörü Yılmaz Özen, 1-0 kazandıkları Bucaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada “Belki bizi dualar bu aşamaya getirdi. Burada bütün her şeyin mimarı oyuncularımızdır ve sizlerin verdiği destektir” dedi.

Bucaspor’u 1-0 mağlup ederek 3 puanla tanışan Boluspor, teknik direktörü Yılmaz Özen maç sonrası yaptığı açıklamada, 3 günlük süreçte kendilerine destek olan herkse teşekkür etti. Özen 1-0 kazandıkları Bucaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada “Uzun zamandır istediğini alamayan bir grup. Ama ben 3 gün boyunca oyuncularımın kaliteleriyle ilgili hiçbir sıkıntının olmadığını biliyordum. İçlerinde çok beraber olduğum oyuncularımda vardı. Sonradan tanıştığımız oyuncularda vardı. Burada öncelikle bana ve ekibe çok saygılı davranan bize güvendiklerini belirten ve bize sahadaki mücadeleleriyle 3 puan kazandıran oynayan oynamayan tüm oyuncularıma teşekkür ediyorum. Bildiğiniz gibi biz 1 maçlığına geldik. Bundan sonraki maç periyotunda oyuncularıma ve kulübümüze başarılar diliyorum. Ayrıca sizlerin verdiği destekten dolayı ve Bolu halkının desteğinden dolayı teşekkür ediyorum. Belki bizi dualar bu aşamaya getirdi. Burada bütün her şeyin mimarı oyuncularımızdır ve sizlerin verdiği destektir” dedi.

HELALLİK İSTEDİM

Karşılaşma sonrası soyunma odasında oyuncularından helallik istediği belirten Özen “Maçtan sonra oyuncularıma teşekkür ettim. Bir yanlışımız olduğuysa, çünkü kadroyu ben yaptım. Belki hakta yemiş olabilirim diye düşündüm ve tüm oyuncularımdan helallik istedim. Sadece bunu söyledim ve başarılarının devamını diledim” ifadelerini kullandı.

BUNDAN SONRAKİ AŞAMADA YOKUM

Hafta sonu oynanacak olan Ankaraspor maçında takımın başında olmayacağı ifade eden Yılmaz Özen “Ben göreve 1 maçlık geldim. Artık yokum. Benim alt yapıda çok güzel bir grubum var. Onlarda bir yarışmanın içinde. O yarışmanın içersinde onlarla beraber olmak istiyorum. Orası da önemli benim için. Bu oyuncularıma da belirttim. Bundan sonraki aşamada yokum. Gelen hocaya ve ekibine başarılar diliyorum” diye konuştu.

İSKENDER ALIN “BOLUSPOR OLARAK SAHADAYDIK”

Maçtaki tek golün sahibi golcü oyuncu İskender Alın ise açıklamasında “İyi mücadelemizi skora bir türlü yansıtamıyorduk. Bu hafta bunu başardık. İyi mücadele ettik. Bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Şehir olarak bir bütün olarak Boluspor olarak sahadaydık. İstediğimiz ve ümit ettiğimiz 3 puanı bugün aldık. İnşallah bundan sonraki maçlarda da çıkışımız devam eder. Boluspor’u inşallah hak ettiği yerlere getiririz” dedi.

SERCAN TÜRKERİ “TEK YÜREK ÇIKTIK MAÇA”

Karşılaşmada oyuna sonradan dahil olan Muhammet Sercan Türkeri ise “3-4 haftalık iyi bir gidişatımız vardı ama bir türlü skora yansıtamamıştık. Bu maç içinde hafta içi konuştuk arkadaşlarımızla birlikte. Oynayan oynamayan herkes tek bir yürek olup öyle çıktık maça. Bu kez istediğimizi skora da yansıttık bu sefer. İnşallah bu kötü gidişatın bir sonu olur bu maç. Ve bunda sonra puanlarla üst sıralara tırmanmaya başlarız. Destekleriniz için siz basın mensuplarına teşekkür ederim” diye konuştu.

2108 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.32623791694641