Özen Ruhumuzla Mücadele Ettik

2 Nisan 2014

Boluspor, PTT 1’nci ligin 33’ncü haftasında deplasmanda Manisaspor’u 1-0 yenerek uzun bir aradan sonra galibiyetle tanıştı. Hayati önem taşıyan karşılaşmanın...

Boluspor, PTT 1’nci ligin 33’ncü haftasında deplasmanda Manisaspor’u 1-0 yenerek uzun bir aradan sonra galibiyetle tanıştı. Hayati önem taşıyan karşılaşmanın ardından her iki takımın teknik direktörü açıklamalarda bulundu. Boluspor teknik direktörü Yılmaz Özen, “Oyuncularım Boluspor ruhuna yakışır mücadele verdiler” dedi.

Boluspor Teknik Sorumlusu başarılı teknik adam Yılmaz Özen, Manisaspor deplasmanına çok iyi gelemediklerini vurgulayarak, "Ama bu benim ikinci maçım. İkinci maçta bu bizim şansımız mı bilemiyorum ama oyuncularımız çok iyi mücadele verdi. Gerçek Boluspor ruhuna yakışır şekilde mücadele ettiler. Ayrıca bize gönülleri ve duaları ile destek veren seyircilerimize ve Bolu'daki basın camiasına, yönetime teşekkür ediyoruz. Bizi üzen bir olay oldu. Zlatkov’un sakatlığı oldu. Onun için buruk bir sevinç yaşıyoruz. Düşündüğümüz gibi ciddi bir sakatlığı olmaz" şeklinde konuştu.

İsmail Haktan Odabaşı “Bu galibiyeti Atacan abiye hediye ediyoruz.”

Geçen hafta şansız bir mağlubiyet aldıklarını hatırlatan Bolusporlu futbolcu İsmail Haktan Odabaşı da, “Bu bizi çok üzdü ve taraftarlarımızdan da tepki gördük. Ama hiç bir takımın futbolcusu başarısız olmak istemez. Küme düşmek istemez. Biz elimizden geleni yapıyoruz. Bugün de bunun mücadelesini verdik. Geçen hafta kalecimize bir tepki oldu. Bu galibiyeti Atacan abiye hediye ediyoruz. Bundan sonrada elimizden geleni yapacağımızı gösterdiğimize inanıyorum. Bazen şansızlık olabiliyor. Bugün mücadele ettik. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık” dedi.

Sercan Türkeri “Bu galibiyetle nefes almaya çalıştık.”

Son haftalarda iyi oynadıklarını ifade eden bir diğer Bolusporlu futbolcu Sercan Türkeri, “Sadece oyunumuzu sonuca yansıtamıyorduk. Genelde mağlup oluyorduk. Bu galibiyetle nefes almaya çalıştık. Bu 3 puan bizim için çok önemli. Manisaspor’u tebrik ederim. Çok iyi mücadele ettiler. Boluspor’un yeri burası değil. En kısa zamanda düşme potasında çıkıp, bu takımı ligde bırakmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

MANİSASPOR CEPHESİ

Manisaspor Teknik Direktörü Özdeş: “Kalan maçları kazanmak için uğraş vereceğiz ”PTT 1. Lig'de, sahasında Boluspor'a 1-0 yenilen Manisaspor'da teknik direktör Kemal Özdeş, “Kalan maçları kazanmak için uğraş vereceğiz” dedi. Kemal Özdeş, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, bugünkü maçla son 3 maçı kaybettiklerini belirterek, takımda özgüven kaybı ortaya çıkmaya başladığını söyledi.

Matematiksel olarak play-off şanslarının sürdüğüne değinen Özdeş, “Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacağız. Deplasmanda daha iyi oynuyoruz. Kalan maçları kazanmak için uğraş vereceğiz” diye konuştu.

1974 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.05861496925354