Özkara İmzaladı

28 Nisan 2011

Boluspor'da teknik direktörlük için anlaşılan Hüsnü Özkara kendisini Boluspor'lu yapan imzayı Boluspor tesislerinde attı.   Bank Asya1. liginde kalan 3 hafta maçları...

Boluspor'da teknik direktörlük için anlaşılan Hüsnü Özkara kendisini Boluspor'lu yapan imzayı Boluspor tesislerinde attı.

 

Bank Asya1. liginde kalan 3 hafta maçları için Boluspor ile anlaşma sağlayan teknik direktör Hüsnü Özkara herkesimden destek istedi. Geçtiğimiz senelerde Boluspor'da çalıştığını söyleyen Özkara " Burada çok iyi dostluklar oluşturmuştum. Bolu da olmaktan mutluyum. Önümüzde 3 hafta var ve bu sürede herkes bize destek olsun. Öncelikle oyuncularımızın  bir morale ihtiyacı var. Bu morali'de hep birlik de vereceğiz.  Cumartesi günü zor bir Altay maçı oynayacağız. Onun için iki günümüz var rakibimizi yenip moral bulacağız. Lig bitene kadar mücadelemiz sonuna kadar devam edecek" diyen Hüsnü Özkara nın imza töreninde öncelikle Başkan Emin Semercioğlu açıklamalarda bulundu. 

 

Özkara, kulüp tesislerinde düzenlenen törende, 1,5 yıllık anlaşmaya imza atarken imza töreninde öncelikle Başkan Emin Semercioğlu konuşma yaptı.

Kulüp Başkanı Emin Semercioğlu, törende, zor bir dönemi yaşadıklarını belirterek, ''Futbolda dikenli yolların en önemlisi burası. Önemli
olan buradan başarılı bir şekilde ayrılmak ve Boluspor 'u layık olduğu yerlere taşımak'' dedi.

Teknik direktör arayışlarının iki gündür sürdüğünü dile getiren Semercioğlu, görüşmeler sonrasında Hüsnü Özkara ile masaya oturduklarını ve anlaştıklarını bildirdi.

-''KIRDIĞIM HERKESTEN ÖZÜR DİLERİM''-
Semercioğlu, görüşmelerde maddiyat değil, Boluspor'un başarısının ön plana çıktığına değinerek, şöyle konuştu:

''Anlaşmamızdaki en büyük etken de bu oldu. Boluspor için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah Allah bizi, hocamızı, takımımızı muvaffak eyler ve hep beraber bu ligdeki layık olduğumuz yere geliriz. Herkese Boluspor'a katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu zaman içinde belki karşılıklı kırılmalar olabilir ama biz Bolu'da yaşıyoruz. Hepimizin birbirimize destek olması gereken anları yaşıyoruz. Konuşmalarım ve davranışlarımla kırdığım herkesten özür diliyorum.''

-HÜSNÜ ÖZKARA-

(Ben Boluluyum, Bolusporluyum) diyen herkesi bu takımı desteğe bekliyorum.

 


Hüsnü Özkara  Boluspor camiasında olmaktan son derece mutlu olduğunu söyledi.

Bu sene büyük hedeflerle başlanılan ligde ister istemez olumsuzlukların yaşanabildiğini, kendisine yapılan teknik direktörlük teklifini seve seve kabul ettiğini belirten Özkara, şöyle devam etti:

''Yıllardır bu ligde çalışıyorum. Tüm oyuncuları iyi tanıyorum ve diyaloğum iyi. Yıllar yılı birçok deneyimim oldu. Takımları şampiyon yaptım. Ama bu 3 maçta ben, Bolululara şunu söylüyorum. (Ben Boluluyum, Bolusporluyum) diyen herkesi bu takımı desteğe bekliyorum. Bir sene çok çabuk geldi geçti. 9 ay öylesine geçmiş ki kar, yağmur çamur, antrenmanlar, deplasmanlar, sevinçler, üzüntüler oldu. Ama artık bunun kaymağını yemek için önümüzde Altay maçı var. Bu takım, iyi takım. Bu takımın psikolojik olarak desteğe ihtiyacı var. O nedenle Altay maçı ile başlayacak 3 maçlık periyotta alabileceğimiz en yüksek puanı alıp, bu takımı Süper Lig'e taşımayı düşünüyoruz. Bolu, bu takım ve yönetim buna layık. Artık dünün hesabını yapmayalım, yarın neler yapabiliriz... Arzulu, istekli, coşkulu, heyecanlı ve sevgiyle bütünleşen bir yapım var. Beni tanıyan arkadaşlar bilir, kapımız herkese 24 saat açık.''

Özkara, takımı Süper Lig
'e taşımaları halinde, Bolu'da Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'u seyredileceğini dile getirerek, şunları kaydetti:
''İnşallah bunu da başarırız. Bu takımı zirveye taşıyacağımıza inanıyorum. Özellikle oyuncularımızın üzerindeki psikolojik baskıyı atlatmamız lazım. Oyuncular ile konuşarak çözeceğiz. Sizlerin de desteği ile Altay maçını alırız ve yolumuza devam ederiz. Olmadı ligden çıkamadık. Bunun play off'u var. Bu takım oynadığı bütün maçları alabilecek bir takım. Elbette takımların iyi günleri, kötü günleri olabilir ama, final maçlarının havasını final oyuncuları ve final teknik direktörleri yapar. Biz de bunu inşallah başarırız.''

İmza töreninin ardından Kulüp Başkanı Semercioğlu, Teknik Direktör Özkara ve yönetim kurulu üyeleri hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Bolusporluyuz.com

 

Özkara İmzaladı
Özkara İmzaladı

2242 kez okundu.

3 yorum yapılmış
  • bolulu murat
    28 Nisan 2011 • 12:10
    hayırlı ugurlu olsun.başkan son hamleni oynadın.başka hamle şansın yok!şah çekilmiş bu hamle seni kurtardı kurtardı yoksa mattt!game over / the end .
  • dursun durmaz
    28 Nisan 2011 • 16:30
    hüsnü hoca giresunu yaktın şimdi sıra boluspordamı ?
  • MUSTAFA GİRESUNLU
    28 Nisan 2011 • 17:48
    hüsnü hocada levent eriş gibi giresundan oyuncu getirirmi acaba ? volkan koçaloğlu, ömer hacısalihoğlu v.s

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.6970579624176