PALAZOĞLU; ” SPOR ORGANİZASYONLARIN LİDER FİRMAYIZ”

21 Nisan 2016

Bolulu İş Adamı Muhittin Palazoğlu, Bolu’ya gelerek basın mensuplarıyla sohbet havasında bir sabah kahvaltısı gerçekleştirdi. Bolu kamuoyunda hakkında çıkan haberler neticesinde tamamen yanlış anlaşıldığını, aile büyükleri ile tabi ki gurur duyduğunun ancak sonuç itibari ile ticaret hayatına sıfırdan başladığının ve bir iş adamı olduğunun altına çizen Palazoğlu, mevcut ticari çalışmaları, yatırımları, Boluspor ve Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a kadar bir çok konuda bilgiler verdi.

2008 yılında Adstation Kreatif Reklam Ajansını kurarak Şeb-i Arus gibi organizasyona öncülük eden, Galatasaray ve Fenerbahçe gibi takımların şampiyonluk kutlamalarını organize eden, bunların yanı sıra yurtdışı ve Türkiye geneli yatırımları bulunan Bolulu iş adamı Mehmet Muhittin Palazoğlu, Bolu’da basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Palazoğlu sohbet havasında gerçekleştirdiği toplantıda Boluspor ve diğer spor organizasyonları ile ilgili konularda şu bilgileri verdi;

“SPOR ORGANİZASYONLARIN LİDER FİRMAYIZ”

Türkiye’deki genel sektörlere baktığımız zaman çok niş  bir iş yapıyoruz. Ne yazık ki biz de “organizasyon” kelimesinin karşılığı çok kısıtlı. Birçok insan için organizasyon demek, bir doğum günü ya da parti düzenlemek anlamlarına geliyor. Oysa özellikle spor ağırlıklı organizasyonlar, firmaların halkı kucaklamasında, kendilerini anlatmalarında önemli bir rol oynuyor. Türkiye’de spor organizasyonlarını ilk başlatan, A’dan Z’ye yapan ve şu anda da lider konumunu koruyan tek bir firma biziz diyebilirim. Spor organizasyonları alanında Ülker, THY, Türk Telekom, Yandex gibi kendi alanlarında sektörün lider firmalarıyla çalışıyoruz. Ayrıca yine birçok markanın kurumsal organizasyonlarını düzenliyoruz. Bunun dışında 2012 yılından beri de tamamen manevi değerlerle yola çıkarak Şeb-i Arus İstanbul törenlerini düzenlemeye başladık.

BOLUSPOR BAŞKANLIĞINA ADAY OLMAYI DÜŞÜNÜYOR MU?

Şuanda aşırı bir yoğunluğum var, çocuğuma vakit ayıramıyorum. Bu kadar firma ile çalışıyoruz ve yurtiçi, yurtdışı işler yapıyoruz. Boluspor’u çok iyi tanırım, yani şehrimin çocukluğumun takımıdır, maçlarına da çok giderdim, Salihleri iyi bilirim. Hatta iki tane oyuncu var şuan Boluspor’da mesela, onlar Beşiktaş altyapısındayken ben onlara bayrak sallatıyordum sahada. Alt yapıları da iyi bilirim, futbol bilgim fena değildir. Kimse başkan adayı olmasaydı, düşünürdüm, bakalım derdim. Bununla ilgili danışmam gereken kişilere danışır, istişaremi yapar ve bir fikir edinirdim. Ama şuanda Boluspor’la ilgili benim öne çıkmam demem kendi ticari işlerimi çok ciddi sekteye uğratmam demek. Bununla ilgili şuan böyle bir düşüncem yok. Şuan her iki Başkan adayına da başarılar diliyorum, başka diyecek bir şeyim yok.

“BAŞKA ADAY OLDUĞU SÜRECE BÖYLE BİR DÜŞÜNCEM OLMAZ”

Resmi olarak ben yönetimde bulunmayı düşünmem. Ama her zaman maddi manevi üzerime ne düşerse, çağırmaları, davet etmeleri halinde üzerime düşeni yaparım. Ben 3 yıl kadar önce de bir açıklama yapmıştım ve demiştim ki, tek bir kişi üzerine bütünleşir, herkes gel kardeşim yap derse ben ancak o zaman çıkarım. Şuanda Boluspor Başkanlığı unvanına ihtiyacım yok. Ama kimse Boluspor Başkan Adayı olmazsa, ben bu görevi yapacaksam da yaptığım işi dört dörtlük yaparım. O zaman da hem vakit hem para ayırmam lazım. Bu iş çok ciddi bir lobi gerektirir. Ben iş yaptığım zaman tam anlamıyla yapmak isterim. Muhalefetten veya seçimden korktuğum için bu açıklamaları yapmıyorum. Burada onlarla uğraşacak zamanım yok. Bu yüzden başka aday olduğu sürece benim böyle bir düşüncem hiç olmaz, 10 yıl sonra da olmaz 10 gün sonra da olmaz. 

PALAZOĞLU; ” SPOR ORGANİZASYONLARIN LİDER FİRMAYIZ”
PALAZOĞLU; ” SPOR ORGANİZASYONLARIN LİDER FİRMAYIZ”
PALAZOĞLU; ” SPOR ORGANİZASYONLARIN LİDER FİRMAYIZ”

2543 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.068099975585938