Para Krizine Rağmen 3 Puan

22 Mart 2016

Bolu 1 Amatör Kümede Play off start aldı. Haftanın ilk karşılaşmasında Özel İdare Köroğluspor Kıbrıscıkspor karşılaşırken 90 dakikası heyecan içinde geçen maçta Özel İdare Köroğluspor rakibini 3-2 mağlup etti. Hafta başında maça çıkmayacaklarını söyleyen Özel İdare Köroğluspor oyuncuları takımlarını yalnız bırakmayıp sahaya çıkarken müthiş de bir galibiyete imza attılar.

Play Off karşılaşmaları heyecan içinde başladı. Sezon başından beri oynadıkları karşılaşmalarda hiç para almadan takımları için mücadele edip adını Play Off’a yazdıran Özel İdare Köroğluspor  hafta içi karşılaşma öncesi gündemi oluştursalar da  sahaya çıkmamazlık yapmadılar.

Geçtiğimiz sezon Bal Liginden düşen hedefini tekrar Bal Ligi olarak belirleyen Kıbrıscıkspor ile Özel İdare Köroğluspor karşılaşması heyecan içinde geçti. Karşılaşmaya Özel İdare Köroğluspor maça hızlı başladı Tarık takımını Kıbrıscıkspor karşısında 1-0 öne geçirdi. Daha sonra maçı bırakmayan Kıbrıscıkspor beraberlik golünü Atakan ile kazandı maçta skor 1-1 oldu.

Karşılıklı gollerin atıldığı maçta her iki takımda atak futbolu tercih ederken kalelerinde de pozisyonlar veriyorlardı. İlk 45 dakikanın sonlarına doğru ceza sahasında karan bol de ele çarpan top sonrası maçın orta hakemi penaltı verdi. Penaltı atışını Serkan Ünal gole cevirdi 2-1 İlk yarıda bu skorla bitti.

Karşılaşmada ikinci yarıya Kıbrıscıkspor daha istekli hızlı başlarken beraberlik golünü defansın arkasına sarkarak pozisyon yaratılırken maçta beraberlik golü geldi. 2-2

Şok golün ardından toparlanmak isteyen Özel İdare Köroğluspor maçı bırakmayıp atak ve açık futbolunu rakibi karşısında sürdürdü. Bir kez daha öne geçmek isteyen Özel İdare golcüsü Serkan Ünal ile Kıbrıscıkspor defansı arkasına sarkarak kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda aşırtma vuruşla takımını 3-2 öne geçirdi.Bu golün ardından karşılaşmada başka gol olmazken Özel İdare Köroğluspor çalkantılı geçen haftanın sonunda zorlu rakibine üstünlük kurarken maçı da 3-2 kazandı. Karşılaşmada son dakikalarda Özel İdare Köroğluspor da Ertan Karanfil çift sarı kart dan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

 

 

 

Para Krizine Rağmen 3 Puan
Para Krizine Rağmen 3 Puan
Para Krizine Rağmen 3 Puan
Para Krizine Rağmen 3 Puan
Para Krizine Rağmen 3 Puan
Para Krizine Rağmen 3 Puan
Para Krizine Rağmen 3 Puan
Para Krizine Rağmen 3 Puan
Para Krizine Rağmen 3 Puan
Para Krizine Rağmen 3 Puan

1850 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.13354086875916