Para Önemli Değil Dedi Yedek Kaldı

22 Mart 2016

"Ben sadece futbolu çok seviyorum futbol oynamak istiyorum benim için para önemli değil" diyen Sedat Alan bu sözleri için mi yedek bırakıldı. Tecrübeli oyuncu Özel İdare Köroğluspor futbolcusu Sedat Alan takım arkadaşlarının aldığı karar sonrası para yoksa antrenman da maçta yok demelerinin ardından o sözleri söylerken futbol oynamak isteyen parayı ikinci planda tutan Sedat Alan play off'un ilk maçında bu sözleri söylediği için mi yedek kulübesinde oturdu.

Futbol oynamak için para benim için önemli değil benim zevkim futbol, futbolu sevdiğim için oynuyorum diyen Özel İdare Köroğluspor  futbolcusu Sedat Alan arkadaşlarının para alamadıkları için önce antrenman sonra maça çıkmama kararlarına böyle cevap veren tecrübeli oyuncu bu sözleri söylediği için mi Play Off'un ilk maçı Özel İdare Köroğluspor Kıbrıscıkspor maçında yedek kulübesinde oturdu.

Bolu 1. Amatör Kümede normal sezonda başarılı maçlar çıkartarak Play Off oynamaya hak kazanan, Özel İdare Köroğluspor oyuncuları yakaladıkları başarının ardından hafta için para alamadıkları için açıklama yapmışlardı.

Sezon başında verilen sözlerin şimdiye kadar yerine getirmedikleri için Özel İdare Köroğluspor yönetimine gönderme yapan futbolcular Play Off un ilk maçına çıkmayacaklarını açıklamışlardı.

Takım arkadaşlarının alacakları her kararın arkasında olduğunu ama alınan kararda kesin uygulama yapacaksanız böyle bir karar alın açıklama yapın diyen Sedat Alan takım arkadaşlarına şu sözleri söyler.

Benim için para ikinci planda ben spor yapmak istiyorum futbolu seviyorum bundan önceki takımımda para alamdan zevkim için futbol oynadım diyerek arkadaşlarına açıklama yapar.  Bolu 1 Amatör kümenin tecrübeli oyuncusu Sedat Alan arkadaşlarının yanında olduğunu da bir kez daha ifade eder. Alınan karar ve antrenmanlara çıkmayacağını açıklayan Özel İdare Köroğluspor futbolcular alınan karara rağmen Play off un ilk maçı olan Kıbrıscıkspor maçına çıkarlar. Hafta için futbol oynamak istiyorum benim için para önemli değil diyen ve takımının maçlara çıkması yönünde takım arkadaşlarına fikir beyan eden Sedat Alan sezon başından beri ilk 11 in değişmez oyuncusu olmasına rağmen yedek kulübesinde oturması dikkatlerden kaçmaz   futbol oynamak istiyorum diyen Sedat Alan son 10 dakikada şans buldu. Hafta içinde para alamadık verilen sözler yerine getirilsin diyen tüm takım arkadaşları sahaya çıkıp formalarını giyerler

 

 

2386 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.071423053741455