PARALI ASKER İSTEMİYORUM

28 Haziran 2011

Boluspor teknik direktörü Cihat Arslan bugün basın mensupları ile bir araya geldiği toplantıda transferle ilgili soruları da yanıtladı.  Sürekli genç...

Boluspor teknik direktörü Cihat Arslan bugün basın mensupları ile bir araya geldiği toplantıda transferle ilgili soruları da yanıtladı.  Sürekli genç isimlerle mücadele eden savaşan bir takım yaratmak düşüncesi olduğunu belirten Arslan ligden bir oyuncu olmak üzere yönetime 3 isim verdiğini belirtti.

 

Kırmızı-beyazlı takımın teknik patronu Cihat Arslan basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Transfer konusuna değinen Arslan "Boluspor' un menfaatleri doğrultusunda transfer çalışmalarımız sürüyor. Biri süper ligden olmak üzere 3 oyuncunun ismini yönetime bildirdim. Ancak hedefimiz genç ve dinamik bir takım oluşturmak. Takım içinde bir kaç ağabey de bulunacak. Tabiî ki bu çalışmalar Boluspor' un maddi durumları da ile bağlantılı. Ama kim gelirse gelsin koşan mücadele eden, savaşan bir takım kurma çalışmalarımız var. Boluspor 'a yakışır, formasını terleten oyuncu grubu ile bu sezon taraftarımıza iyi bir takım izlettirmek ve onların alkışlarını almak istiyoruz" aldığımız oyuncu takıma katkı yapsın alıyorsak bir değeri olsun, şahsım olarak kiralık oyuncuya karşıyım. Kiralık alacağımız oyuncuya bir yıl emek vereceksek Boluspor onlara kapısını açacaksa Boluspor'un da bunda menfaati olması lazım o çocuklardan faydalanması lazım bir sene emek verelim sonra gitsin kendi takımında oynasın çok zorda kalmadığımız sürece kiralık oyuncu almak istemiyoruz. Bonservisi ile olursa Galatasaray dan da diğer takımlardan da oyuncu ala biliriz. Zaten kadromuza iki veya 3 tane tecrübeli oyuncu almak istiyoruz.   

 

Boluspor takımı hiçbir zaman hedefsiz olmadı

Hedef koymak için konuşmak için erken olduğunu ifade eden Arslan 'Yok lig de kalmak, yok şampiyon olmak onları ben konuşmuyorum, neden konuşmuyorum, konuşmak için erken yani biz kafamızdaki iki üç hamleyi yapa bilirsek o yapıyı oluştura bilirsek bir takım hedeflerimiz ola bilir, Boluspor takımı hiçbir zaman hedefsiz olmadı. Ben bunu Kasımpaşa takımında çalışırken de yaşadım her son finallerde Boluspor olmuştur en fazla yatırım yaptığı gecen sene finallerde yoktu başarının anahtarı sadece para harcayıp bir şeyler yapmak değildir. Ben şunu oluşturmaya çalışıyorum hedefim benim bu o hedef gerçekleşirse Boluspor da hedefine ulaşacaktır. Bana bu şehri , bu formayı sahiplenecek oyuncu lazım dinamizim getirecek oyuncu istiyorum, bu benim düşüncem ne kadar gercekleştirecem bil miyom. Samimi olarak düşüncem bu Boluspor a o zaman hedef koymak çok kolay  geçmişte bunu Oftaş yaptı, Bucaspor yaptı, bunlar ezber değil. Paralı tarzı o kadar benimsemiyorum bu benim tarzım değil. Bu hedef inanıyorum ki bizi başarıya getirir Boluspor taraftarı Türkiye'nin en başarılı taraftarıdır o zaman işte bizi alkışlar' dedi.       

 

 

2162 kez okundu.

1 yorum yapılmış
  • Cihan
    29 Haziran 2011 • 06:46
    Hocam Bu takım bu sene Küme Düşer benden söylemesi Yicekler senı orda bosuna Yorma Kendini

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.054152965545654