PARK CAFE'DEN TAKIMA JEST

4 Kasım 2013

"KARACASUSPOR TARAFTARINI ÜZDÜ"  Karacasuspor sezonu açtı. Amatör liginin ilk haftasında BAY geçen mavi-beyazlı takım sezonun ilk karşılaşmasında Aladağspor ile karşılaştı. Mavi-beyazlılar bu karşılaşmanın öncesinde sabah...

"KARACASUSPOR TARAFTARINI ÜZDÜ" 

Karacasuspor sezonu açtı. Amatör liginin ilk haftasında BAY geçen mavi-beyazlı takım sezonun ilk karşılaşmasında Aladağspor ile karşılaştı. Mavi-beyazlılar bu karşılaşmanın öncesinde sabah kahvaltısında Park Cafe sahibi Erkan Bektaş'ın takıma verdiği kahvaltıda bir araya geldi.

 

Yeni sezonun başlamasıyla birlikte güçlü bir takım kuran Karacasuspor lu yöneticiler ve teknik heyet, zorlu Aladağspor karşılaşması öncesi işletme sahibi Erkan Bektaş'ın jesti ile moral buldu. Sezon öncesi Mavi-beyazlı takıma destekleri kamuoyu tarafından bilinen Bektaş'a, Karacasusporlu yöneticiler teşekkür etti.

 

Takım halinde yapılan kahvaltının ardından, tüm ekip zorlu Aladağspor karşılaşması için maçın oynanacağı sahaya gitti. Amatör liginin ilk haftasını BAY olarak geçen Karacasuspor ilk kez taraftarının önüne çıktı. Sezonun ilk karşılaşmasına Mavi-beyazlı taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.

 

Maçın ilk yarısına iyi başlayan Karacasuspor ilk 10 dakikalık zaman diliminde rakibi Aladağspor ile baş başa mücadele etti. Dakikalar 15'i gösterdiğinde karşılaşmada ilk gol geldi. Aladağspor'un kazandığı faul atışı direk kaleye gitti. Kalecinin bir anlık hatası sonucu Karacasuspor 1-0 geriye düştü. Bu golden sonra biraz olsun toparlanan Mavi-beyazlılar, Aladağspor kalesinde tehlikeli anlar yaşattı ancak Karacasusporlu oyuncular istediği gole kavuşamadı. Bu kez dakikalar 34'ü gösterdiğinde korner atışı kazanan Aladağspor 2'nci golü attı. İlk yarı Aladağspor'un 2-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

İkinci yarıda daha istekli bir oyun sergileyen Karacasuspor'un baskılı oyunu sonrası Aladağsporlu defans oyuncuları zaman zaman zor anlar yaşadı. 78'nci dakikada Karacasuspor golü buldu. Sol kanattan gelişen Karacasuspor atağında ceza sahası içinde topla buluşan Hakan, ayağının içiyle yaptığı plase vuruşla farkı bire indirdi. Durum Aladağspor lehine 2-1 oldu. Kalan dakikalarda oyunun kontrolünü eline alan Karacasuspor aradığı beraberlik golünü bir türlü bulmayınca kendi sahasında Aladağspor'a 2-1 mağlup olmaktan kurtulamadı. Mavi- Beyazlılar ligin 3'ncü haftasında İl Özel İdare ile karşı karşıya gelirken Aladağspor ise, haftayı BAY olarak geçirecek.   

1577 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.12870311737061