PARK KAFE’DEN VOLEYBOL TAKIMINA MORAL KAHVALTISI

1 Aralık 2013

Park Kafe sahibi Erkan Bektaş, Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımına zorlu Bartın Polisgücü maçı öncesi sabah kahvaltısı verdi. Park Kafe tarafından organize...

Park Kafe sahibi Erkan Bektaş, Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımına zorlu Bartın Polisgücü maçı öncesi sabah kahvaltısı verdi. Park Kafe tarafından organize edilen kahvaltı da Bolu Belediyesporlu Voleybolcular moral depoladı.

 

Bayanlar Voleybol 2. Ligi B Grubunda mücadele Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımına, 7’nci haftada oynayacağı zorlu Bartın Polisgücü maçı öncesi Park Kafe sahibi Erkan Bektaş sabah kahvaltısı verdi. Bu sene yeni bir yapılanmaya giden ve takıma Galatasaray alt yapısında oynayan Genç Milli oyuncularını kadrosuna katarak 1.Lige yükselmeyi hedefleyen ve son yabancı transferiyle daha da güçlenen Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı sabah Park Kafe’de sabah kahvaltısında bir araya geldi. Park Kafe’de gerçekleştirilen sabah kahvaltısına Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Şube Başkanı Gökhan Yaman, Yönetim kurulu üyesi Murat Semercioğlu, Takım menajeri Behçet Erdoğan, Voleybol takımı antrenörü Ali Oktay ve takım oyuncuları katıldı.

 

“DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK”

Düzenlenen kahvaltının ardından açıklamalarda bulunan Park Kafe İşletmesi personel Müdürü Serkan Yüce şunları söyledi: “ Bugün oynanacak olan karşılaşma öncesi Bayan Voleybol takımımıza başarılar diliyoruz. Sabah bir kahvaltı organize ettik. Hem hocalarımız hem de oyuncularımıza. Desteklerimiz bu şekilde devam edecek. Hem futbolcularımıza hem de basketbolcularımıza. City Park adına bugün oynanacak olan karşılaşmada Bayan Voleybol takımına başarılar diliyoruz.”

 

Düzenlenen kahvaltının ardından Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takım kaptanı Sevinç Deniz ve orta alan oyuncusu Selvinaz Zengin açıklamalarda bulundu.

 

“ARKADAŞLARIMA GÜVENİYORUM”

Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımı kaptanı Sevinç: “Öncelikle Park Cafe çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz. Bizi çok güzel ağırladılar. Bir haftadır bu maç için çalışıyoruz. Kesinlikle kazanmamız gereken bir maç. Ben arkadaşlarıma güveniyorum, çok da iyi çalıştık. Bu karşılaşmanın 3-0 bizim lehimize biteceğine inanıyorum.”

 

“3-0’LIK SKORLA KAZANMAK İSTİYORUZ”

Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımı orta alan oyuncusu Sevinç Deniz ise şunları aktardı: “Maç öncesi düzenlenen sabah kahvaltısı bizim için çok iyi bir motivasyon oldu. Tüm çalışanlara teşekkür ederiz. Bugün oynayacağımız maç çok önemli. 3-0’lık bir galibiyetle salondan mutlu ayrılmak istiyoruz. Bartın Polisgücü maçından 3 puan alıp, haftaya oynayacağımız maça konsantre olmak istiyoruz.

 

 

3641 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.14276504516602