Pizza İl Forno Bolu Şubesi yoğun katılımla açıldı

2 Aralık 2023

(Haber: Selda Selin Özbay) - Pizza İl Forno Bolu Şubesi, 14 Burda AVM yanında bulunan yeni mekanında düzenlenen açılış töreniyle,...

(Haber: Selda Selin Özbay) - Pizza İl Forno Bolu Şubesi, 14 Burda AVM yanında bulunan yeni mekanında düzenlenen açılış töreniyle, Bolulu vatandaşların hizmetine sunuldu.

Bolu’nun hayırsever iş insanı Fatih Yamaner ve eşi Deniz Yamaner’in yatırımlarımlarıyla hizmete giren Pizza İl Forno’nun açılışı yapıldı. Bünyesinde farklı tatlarda pizza lezzetlerini barındıran yeni işletmenin açılışı 14 Burda AVM’de bulunan şubesinde gerçekleştirildi. Modern iç mekanı ve şık tasarımıyla dikkat çeken Pizza İl Forno Bolu Şubesi’nin açılışına Bolu Valisi Erkan Kılıç, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, Boluspor Kulüp Başkanı Savaş Abak, il protokolü, davetliler ve vatandaşlar katıldı. Vali Erkan Kılıç ve Başkan Yardımcısı Özdemir, açılış öncesi restoranı gezerek, incelemelerde bulundu. Yeni işletmenin açılış kurdelesi de protokol üyeleri tarafından kesildi.

“BÖYLE BİR İŞLETMEYİ AÇTIĞIMIZ İÇİN DE MUTLUYUZ”

Bolu’ya gastronomi alanında katkı sunmaktan duydukları mutluluğu dile getiren İş İnsanı Fatih Yamaner, “Pizza İl Forno’yu Bolu halkıyla bir araya getirmenin mutluluğu içindeyiz. Mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan, Valimize, ilimizin yöneticilerimize, eş dost ve akrabalarımıza teşekkür ediyoruz. Ümit ederiz ki Bolu halkı bu alanlarda bizim iş yerimize veya diğer işlerinde keyifli anılar biriktirir. Gastronomi kentiyiz diyoruz. Burada da bir yolculuğun başlangıcına geliyoruz. Ümit ediyoruz ki gelecekte de Bolu’da da yine gastronomi anlamında, ilimizin eksiklerinin biz de kendi adımıza farkındayız. Bir gurme restoran hayalimiz de gelecekte var. Bunların bir adımını da Pizza İl Forno markasıyla yapmış oluyoruz. Eşimle beraber böyle bir işletmeyi açtığımız için de mutluyuz” dedi.

“35 ŞUBEYE, YILSONUNDA ULAŞACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUZ”

Pizza İl Forno olarak büyümeye devam edeceklerini belirten Gökmen Holding CEO’su Caner Şener, “10 yıl önce Ankara’da kurulmuş bir marka. Şu anda Bolu’da 14’üncü franchisemiz. Toplamda 25’inci şubemizi açıyoruz. Türkiye’de orta segment dediğimiz alakart oturumlu aynı zamanda paketi yoğun olan bir işletme hizmeti veriyoruz. Türkiye şu anda toplam 5 ilde devam etmekte olan markamız, gelecekte yaklaşık 30 – 35 şubeye, yılsonunda ulaşacağımızı düşünüyoruz” diye konuştu.

“KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Yatırım için teşekkür eden Başkan Yardımcısı Özdemir, “Tabi Yamaner Ailesi Bolu’da bir marka. Zaten girdikleri bütün sektörlerde başarılı oluyorlar. Önce birinci şimdi ikinci restoranımızı açıyoruz. Ayrıca zaten kendileri marka, Bolu’ya da bir marka kazandırdıkları için, değer kazandırdıkları için kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“İŞLETMENİN HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM”

Vali Kılıç, yatırımların Bolu’ya katkı sunacağını belirterek, “Bugün ilimizde, güzel nezih bir pizza işletmesinin açılışını gerçekleştiriyoruz. Yamaner Ailesi, Bolu’ya gerçekten değer katan, girişimcilik ruhu olan, her zaman öncü bir şirket olmuştur. Hem Devlet’e yapmış olduğu yatırımlarla hayırseverlik noktasında da bizlere her zaman destek olan bir şirketimiz. Kendilerine teşekkür ediyorum, bu işletmenin hayırlı olmasını diliyorum. Bolu’nun marka değerine bu tesisiler her zaman olumlu bir şekilde katkı sunacaktır” şeklinde konuştu.

262 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.065968036651611