Planları Altüst Eden Maç

19 Eylül 2011

Boluspor takımı Sakaryaspor maçında  çok farklı bir oyun ortaya koydu.   Rakip Sakaryaspor  ne kadarda transfer yapmasa da  futbolda oyuncu fark...

Boluspor takımı Sakaryaspor maçında  çok farklı bir oyun ortaya koydu.

 

Rakip Sakaryaspor  ne kadarda transfer yapmasa da  futbolda oyuncu fark etmez mücadele fark eder düşüncesini göstererek son dakikaya kadar mücadelesini sürdürdü.

 

Sakaryaspor takımı mücadele edersen maç kazanırsın olgusuyla sahaya çıkan bir ekip her şeyden önce Türkiye'nin köklü bir kulübü.

 

Boluspor yeni kadrosu ile taraftarının önünde coşkulu maça başladı. İlk anlarda oyunda üstünlüğünü kabul ettirip Sakaryaspor karşısında etkili bir futbol ortaya koydu. Bu ne zamana kadar tabiî ki Onur Bektaş'ın sakatlandığı ana kadar.

 

Onur Bektaş Boluspor için çok önemli bir oyuncu sahada basmadık yer bırakmayıp güçlüğü fiziği ile de ön plana çıkan bir oyuncu talihsiz geçirdiği sakatlık sonrası oyundan çıkmak zorunda kalınca Cihat Arslan'ın da tüm planları altüst oldu.

 

Oyuna iyi başlamanın avantajını iyi kullanan Boluspor soyunma odasına da önde gitmeyi başardı. Ne olduysa ikinci yarıda oldu. Ekibimiz için kötü sinyaller ikinci yarının başlamasıyla ön plana çıktı. İkinci yarıdaki kötü futbola müdahale etmek isteyen Cihat Arslan oyuncularını sık sık uyarılar yaparak oyunu ilerde kurmalarını söylese de Boluspor'da ki düşüş gözle göründü. Maçın son anlarındaki şok gol adeta Atatürk stadyumuna ölü toprağı serdi.

 

Futbol adamlarının hep söylediği söz takımında maçı kurtara bilecek oyuncu olması lazım ne zaman ne yapacağı belli olmayan seni her an ipten alacak bir oyuncu olursa takıma katkı yapar diye konuşurlar. Bir örneğini de Pazar günü gördük oda tabiî ki Boluspor da koca reis Sakaryaspor maçında sahada kısa süreli oynasa da son dakikada sahneye çıktı. Sefa'nın şık ortasına öyle bir kafa vurdu ki tecrübesini yeteneğini bir kez daha gösterdi. Top süzüle süzüle  kaleye giderken gol vuruşundaki ustalığının ön plana çıktığını hep birlik de görmüş olduk.

 

Transfer olurken çok konuşulan koca reis Veysel Cihan'ın ne kadar isabetli bir transfer olduğu bir kez daha görünürken ilk maçında galibiyet golünü de atması ona ilerleyen haftalar için moral olmuş oldu. İkinci yarıdaki futboldan Cihat Arslan başta olmak üzere kimse memnun kalmazken ilerleyen haftalar için Boluspor'un bir an önce iyi futbolunu sahaya yansıtması bekliyoruz.

 

Saygılarımla

 

1909 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.067269086837769