Play Off Yarışı Son Haftaya Kaldı

13 Şubat 2024

Akay Kardeşler Bolu 1’inci Amatör kümede 13’üncü hafta karşılaşmaları ile devam edildi. A ve B grubunda oynanan maçlarda takımlar play off maçlarına katılmak için mücadele ettiler. Karşılaşmalarda 32 golün atılırken bir karşılaşmada Göynük İdmanyurduspor ligden çekildiği için Özel İdare Köroğluspor müsabakayı 3-0 hükmen kazandı.

Haber: Fahri Gündüz 

Bolu 1 'inci Amatör küme maçlarında Play POff ve ekstra Play off heyecanı giderek artmaya devam edildi.

A- B grubunda oynana karşılaşmalar giderek heyecanını arttırıyor

A Grubunda Lider Aladağspor koltuğunu puan farkı ile kaptırmıyor. Ligde bir beraberliği bulunan Aladağspor ligde üçüncü durumda olan Sebenspor ile karşılaştı. Güçlü kadrosu ile maçın üstünlüğünü eline alan Aladağspor karşılaşmayı 6-0 farkla kazandı. Lider oynadığı 13 karşılaşmada rakip filelere 67 gol attı.

Ligde ikinci durumda olan Dörtdivanspor, Amatör kümenin yeni takımı Kındıraspor ile karşılaştı. Play off haftalar öncesinden garantileyen Dörtdivanspor - Kındıraspor karşısında farka koşarak müsabakayı 9-0 kazanmayı bildi.

Bolu Amatör kümenin flaş takımı Bolu 14 FK mücadeleci genç kadrosu ile göz kamaştırmaya devam ediyor. Alt yapıya verdikleri önemle isminden çok söz ettiren Bolu 14 FK takımı Taşkestispor ile karşılaştı. Rakibi karşısında karşılaşmayı 4-2 kazanan 14 FK ekstra play off karşılaşmalarına katılmak için önemli bir galibiyete imza atmış oldu.

Kıbrıscıkspor - Yumrukaya arasında oynanan karşılaşmada Kıbrıscıkspor rakibine acımadı. Baştan sona üstün bir oyun ortaya koyarken karşılaşmayı 6-0 kazanmayı bildi.

B grubunda oynanan karşılaşmalarda ise Lider Bolu Yıldızspor haftayı bay geçerek tamamladı. Ligde ikinci durumda olan Yeniçağaspor- Bolu Belediyespor’u kendi sahasında misafir etti. Müsabakanın 90 dakikası 1-1 sona ererken takımlar puanları paylaşmış oldular.

Elvan İnşaat Kızıkspor -Karacasu 2011 müsabakasında oyunun üstünlüğünün eline alan Karacasu 2011 takımı müsabakayı 3-0 kazandı.

520 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.059396982192993