PLAY-OFF'A KAPAĞI ATTIK

4 Mayıs 2017

Boluspor, TFF 1’inci ligin 31’inci haftasında kendi sahasında Adana Demirspor ile karşı karşıya geldi. Boluspor, maçın ilk yarısını 0-0 berabere kapattığı karşılaşmada Adana Demirspor’u 2-1 mağlup etti. Kırmızı beyazlılar, aldığı galibiyetle puanını 50’ye çıkardı. Boluspor’un gollerini Santos ve Akabueze attı.

Boluspor teknik direktörü Fuat Çapa, Adana Demirspor karşısına; Melih, Umut, Ramazan, Alim, Furkan, Kadir, Özgür, Akabueze, Guido, Santos, Poepon on biri ile çıktı.

Boluspor’un yedek kulübesinde ise, Sabri, Renato, Abdülkadir, Musa Sinan, Hakan, Burak, Jansen yer aldı.

Adana Demirspor ise Boluspor karşısına; Fevzi, Göksu, Oğuzhan, Mehmet, Alican, Mustafa, Berkay, Servan, Tiago, Grbic, Pote on biri ile çıktı.

Boluspor’da, Adana Demirspor karşısında geçtiğimiz hafta kazanılan kadro bozulmadı. Hastalığı süren Yusuf Emre Gültekin kadroda yer almadı.

İLK CİDDİ ATAK BOLUSPOR’DAN

Karşılaşma Adana Demirspor’un vuruşu ile başladı. Oyunun ilk dakikalarında her iki takımda orta alanı kalabalık tutup, organize ataklarla rakip kalede gol aradı. Boluspor maçın ilk ciddi atağını 17’inci dakikada yakaladı. Ceza sahasına atılan uzun pasta Akabueze kaleci ile karşı karşıya kaldı. Akabueze’nin vuruşunu kaleci güçlükle kornere çeldi.

SANTOS DİREĞE TAKILDI

Boluspor maçın 20’inci dakikasında gole bir kez daha yaklaştı. Akabueze sol kanattan ortaladı, Santos’un vuruşu üstten auta çıktı. Boluspor 27’inci dakikada gole bir kez daha yaklaştı. Ceza sahasında topla buluşan Santos, dar açıya rağmen vuruşunu yaptı, top yan direğe çarparak oyuna alanına geri döndü. Boluspor’da 40’ıncı dakikada Akabueze’nin uzaktan vurduğu sert şutu kaleci kornere çeldi. İlk yarının sonuna 1 dakika süre ilave edildi. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 beraberlikle sona erdi.

ADANA DEMİRSPOR GOLÜ BULDU

Karşılaşmanın ikinci yarısına Boluspor’un vuruşu ile başlandı. Her iki takımda ikinci yarıya aynı on birlerle başladı. Karşılaşmanın 64’üncü dakikasında Adana Demirspor golü buldu. Mustafa Durak’ın kullandığı köşe vuruşunda Melih boşa çıktı, Pote kafa ile topu ağlara gönderdi. Bu golle Adana Demirspor maçta 1-0 öne geçti. Boluspor maçın 67’inci dakikasında iki oyuncu değişikliği birden yaptı. Jansen ve Abdülkadir oyuna girdi, Guido ve Özgür oyundan çıktı.

SANTOS KÖŞEYİ GÖRDÜ

Boluspor, maçın 79’uncu dakikasında beraberlik golünü buldu. Jansen’in ortasını ceza sahasında çok iyi kontrol eden Santos düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Bu golle Boluspor 1-1’lik eşitliği sağladı. Boluspor son oyuncu değişikliğini 86’ıncı dakikada yaptı. Kadir oyundan çıktı, Musa Sinan oyuna girdi.

AKABUEZE ÖNE GERÇİRDİ

Boluspor, maçın 87’inci dakikasında öne geçti. Sol kanattan Umut’un yaptığı ortaya ceza sahası içinde kafa ile vuran Akabueze’nin vuruşu ağlarla buluştu. Bu golle Boluspor maçta 2-1 öne geçti. Karşılaşmanın sonuna 4 dakika süre ilave edildi. Kalan dakikalarda maçta başka gol olmayınca Boluspor, Adana Demirspor’u 2-1 mağlup etti. Kırmızı beyazlılar, aldığı galibiyetle puanını 50’ye çıkardı ve  Play-Off yolunda büyük bir avantaj yakaladı. 

1779 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.056969881057739