PLAY-OFF’LARDA İKİNCİ HAFTA

22 Şubat 2022

Bolu 1.Amatör kümede Play-Off karşılaşmalarının ikinci hafta karşılaşmaları oynandı. Pazar günü Karaçayır’da futbolseverler heyecanlı karşılaşmalara tanıklık ettiler. Play-Off heyecanı Karaçayır’da devam...

Bolu 1.Amatör kümede Play-Off karşılaşmalarının ikinci hafta karşılaşmaları oynandı. Pazar günü Karaçayır’da futbolseverler heyecanlı karşılaşmalara tanıklık ettiler.

Play-Off heyecanı Karaçayır’da devam ediyor. Geçtiğimiz hafta olduğu gibi futbolseverler karşılaşmalara yoğun ilgi gösterirken ilk haftaya nazaran ikinci hafta karşılaşmalarında taraftarlar bol bol gol izlediler. Oynanan karşılaşmaların ardından ikinci haftanın enleri de belli oldu.

İlk haftanın galibiyetleri ikinci haftada oynadıkları karşılaşmalarda yara aldılar. Özel İdare beraberlikle sahadan ayrılırken, Taşkestispor farklı mağlup olmaktan kurtulamadı. Dörtdivanspor’da Arif 2, Metin, Erkan ve Meriç takımlarını farka taşıyan golleri attı.

ÖZEL İDARESPOR:2 KIBRISCIKSPOR:2

İlk haftanın galibi Özel İdarespor, Kıbrıscıkspor karşısında son dakikalara kadar maçı geride getirirken, uzatmalarda bulduğu gol ile beraberliği sağladı. Kıbrıscıkspor ise önde olmanın avantajını değerlendiremezken galibiyete yakınken bir puana razı oldu.

DÖRTDİVANSPOR:5 TAŞKESTİSPOR:2

Dörtdivanspor ile Sarot Taşkestispor karşı karşıya geldi. Geçtiğimiz haftanın 3 puan alan tarafı olan Taşkestispor, Dörtdivanspor karşısında istediği futbolu sahaya yansıtamazken Dörtdivanspor rakibi karşısında sahadan 5-2 galip ayrılan taraf oldu.

ALADAĞSPOR:3 BOLU BELEDİYESPOR:1

Aladağspor geçen haftaki şansızlığını bu hafta Bolu Belediyespor karşısında kırdı. Karşılaşmada her iki takımda orta saha mücadelesi ile oyunu kontrol etmek isterken Aladağspor rakibi karşısında tecrübeli ayakların olmasını iyi değerlendirdi. Aladağspor’dan Ahmet Erdoğan bir gol atarak takımını öne geçirdi. Bu golün ardından oyunda üstünlüğünü kabul ettiren Aladağspor, Ahmet Erdoğan yine çok uzaklardan jenerik bir vuruşla skoru 2-0’a getirdi. İlk yarı bu skorla tamamlandı. Bolu Belediyespor, ikinci yarıya gol ile başladı. Kazandığı penaltı atışını Serhat Gülen gole çevirerek skoru 2-1’e getirdi. Beraberlik için yeşil beyazlılar rakip kaleye yüklense de Aladağspor’u rahatlatan golü ise Sezgin Alan atarak skoru 3-1’e getirdi. Karşılaşmada başka gol olmayınca Aladağspor haftayı 3 puanla kapatıp şampiyonluk yolunda ‘bende varım’ dedi.

İKİNCİ HAFTA KARŞILAŞMALARI SONRASI HAFTANIN ENLERİ İSE ŞÖYLE:

Haftanın Takımı: Dörtdivanspor

Haftanın Teknik Adamı: Ahmet Yoncacı

Haftanın futbolcusu: Ahmet Erdoğan Aladağspor

Haftanın Hakemi: Ömer Faruk Kılıç (Taşkestispor -Dörtdivanspor)

Haftanın Şanssızı Takımı: Kıbrıscıkspor

Haftanın Sonuçları

Aladağspor:3 Bolu Belediyespor:1

Dörtdivanspor:5 Taşkestispor:2

Özel İdarespor:2 Kıbrıscıkspor:2

PLAY-OFF’LARDA İKİNCİ HAFTA
PLAY-OFF’LARDA İKİNCİ HAFTA
PLAY-OFF’LARDA İKİNCİ HAFTA
PLAY-OFF’LARDA İKİNCİ HAFTA
PLAY-OFF’LARDA İKİNCİ HAFTA

1261 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.05756688117981