PORTAKALI SOYDUM,BAŞUCUMA KOYDUM.DUMA DUMA DUM!

6 Haziran 2017

  Mart 2015'te sosyal paylaşım sitesi üzerinden oluşturduğum sayfa ile ''Boluspor Yeni Stadyumu İstiyor'' kampanyası ile ilk meşaleyi ateşlemiştik, kampanyamıza...

  Mart 2015'te sosyal paylaşım sitesi üzerinden oluşturduğum sayfa ile ''Boluspor Yeni Stadyumu İstiyor'' kampanyası ile ilk meşaleyi ateşlemiştik, kampanyamıza ilgi günden güne artıyor..Ancak hiçbir girişim olmadı.Yapılan paylaşımlarla iki yılda sadece bir devre arasına kadar arızalı olan skor tabelası yerine yeni led ekran konuldu.

 Kampanya kapsamında Başbakanlık İletişim Merkezi, BİMER’e 5000 taraftardan imza topladığımızı, İstanbul ve Ankara arasında kritik bir şehir olan Bolu'ya 1958 yılında açılmış deprem yönetmeliğine aykırı hasarlı,bir stadyumun yakışmadığını durumu izah eden yazıma yanıt geldi.Resmi yazıda yeni stadyumun önümüzdeki yıllarda yatırım programına alınacağı belirtiliyor.
    Şehrin önde gelenlerinin Boluspor'umuza yeni bir stadyum yapılması için kamuoyuna yansıdığı kadarıyla herhangi bir girişimlerinin olmadığını görüyoruz.Taraftarımız kampanyaya sahip çıkıyor,ulusal basında, internet sitelerinde kampanyamız dile getiriliyor..Mevcut stadyumun zorluğunu; angaresini çilesini çeken,stadyumu evi adeta ikinci evi gibi gören,yılbaşlarını stadyumda kutlayan, takımıyla her zaman ''TEK SES YÜREK''olan büyük BOLUSPOR'un büyük taraftarı biliyor.
    Şehrin önde gelenleri, stadyuma gelip taraftarla birlikte üstü açık kale arkası ve maratonda kaç kez maç izlemiştir?
    Kendilerine sağlanan ayrıcalıklar taraftara sağlanmış mıdır? 
    
    Maç esnasında lavabo ihtiyacınız gelir ama stadyumda lavabonuz yok.Acıkırsınız ama büfeniz yok,kar yağar donarsınız ısıtma sisteminiz yok,takımınız iyi oynar kış aylarında sahada alttan ısıtma ve direnaj sistemi yoktur saha patates tarlasına döner kazanamazsınız,hele birde ikili mücadelelerde futbolcu saha kenarına düşerse yandı.Ya sakatlanır yada balçığa bulanır.Dikkat edersek iç sahada kış aynalarında zorlanıyoruz ya puan kaybediyoruz yada maç kazanamıyoruz oturup bir düşünmemiz lazım dışarda olupta içerde olmayan ne? dış sahada oynayan futbolcu ile iç sahada oynaya futbolcu aynı oyuncu değişen birşey yok ama zemin kötü..
    Bazıları mevcut stadyumun yeterli olduğunu düşünüyor.Yanı başımızdaki Sakarya 2.lige yeni çıktı , Kocaelispor amatör ligde mücadele ediyor ancak yeni stadyumları inşaat halinde örnekleri çoğaltmak mümkün.Diyarbakır,Turgutlu,Akhisar,Batman,Giresun amatörde olan Ordu vs vs..

Süper ligde yıllarca çok can yakmış,uefa kupası görmüş, 1 puan daha kazanmış olsa Süper Lig şampiyonu olacak bir takıma Boluspor'a herhangi bir girişim yok.Kimileri de, ''stadyum dolmuyor, masrafa gerek yok'' gibi düşüncelere sahip..
    
    Stadyum ihtiyacı için kapasiteye bakmak son derece yanlış.Süper ligde şampiyonluğa oynayan takımların bile maçlarında 7-8 bin kapasite ile oynarken böyle bir değerlendirme son derece yanlış olur.Geçen sezon aldığımız üst üste galibiyetlerden sonra içerdeki maçlara ve play off maçlarına yoğun ilgi olmuştu; Harika bir atmosfer vardı.Seyircinizin olması için ya düşmemeye yada şampiyonluğa oynamanız gerekiyor.
    Yeni stadyumun yapılmasıyla ; Bolusporumuza, Bolu esnafına,işletmecilerine büyük gelir sağlanacak..Taraftar yeni heyecan ile yeni stadyumuna daha çok ilgi gösterecek,atmosfer değişecek.Esnafın ve işletmecilerin maç günleri ciroları artacak.Kulübümüzün reklam geliri artacak,seyirci hasılatı artacak,loca gelirleri olacak.Yaz aylarında kamp yapmaya gelen takımların katılımıyla bir turnuva düzenlenebilir.Yurtdışı takımları Bolu'ya davet edilebilir neden olmasın.Birde yeni stadımızla beraber Milli takımın uluslar arası maç organizasyonlarının Bolu'da yapıldığını düşünelim..
Yeni stadyum yapılırsa kısacası tüm Bolu kazanacak..

60 yıldır hizmette olan stadyum artık ömrünü tamamlamıştır.
Taraftarın yeni stadyum isteği ortadadır,
Biz hakettiğimiz ''Yeni'' Bolu Stadını İstiyoruz..
Şehrin önde gelenlerinin bu takıma,bu taraftara,bu şehre kısacası Büyük Boluspor'a sahip çıkması ve ellerini taşın altına koymaları temennisi ile..

Siyasilerden artık vaad değil icraat görmek istiyoruz.

2600 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.054789066314697