Rahatsızlık Gün Yüzünde !

14 Aralık 2011

Geçtiğimiz gün sitemizin yeni bir uygulamasından bahsetmiş ve üyelik sitemini neden TC kimlik no ile yaptığımızı bildirmiştim.   Yazım demek ki...

Geçtiğimiz gün sitemizin yeni bir uygulamasından bahsetmiş ve üyelik sitemini neden TC kimlik no ile yaptığımızı bildirmiştim.

 

Yazım demek ki bazı kesimleri yada kişiler rahatsız etmiş olacak ki ! eleştirilerini iletişim bilgilerimiz olmasına rağmen bize değil Spor Basını emekçilerinden Bolusampiyon.com sitesine yapmış.

Halit Canbaz bey yazmışta yazmış. Halit bey yazısında " Murat kardeşim ; Bolusporluyuz.com editörü Fatih Gündüz başta ben olmak üzere sizin benimle ilgili kim bu diye yaptığınız haberi de konu ederek özellikle benim ismimi kullanarak sadece kullanıcı adı kullananların kulübü karıştırdığına, taraftar gruplarını birbirine düşürdüğüne küstürdüğüne kanaat getirmiş. Yani hesapta ben ve kullanıcı adı kullananlar kulübü taraftarları dernek ve grupları birbirine düşü

 düşürüyormuşuz." şeklinde başlayan yazısını okuyunca cidden güldüm. Halit bey ne yazdığımız yazıyı anlamamış ne de okuduğunu anlayamamış olacak ki baya sinirlenmiş de sinirlenmiş. Hatta sinirden hızlı yazmış yazdıkları da karışmış ben düzelttim.

 

Şimdi Halit bey ; Birincisi ben bu rahatsızlığı genelledim. Halit beyin yazdığı yorumlar ortalığı karıştırıyor demedim.!!!
Yazdığım yazıda " Yıllardır sitelerde yapılan yorumlardan dolayı taraftar grupları birbirine girdi küs kaldı , kulüp ilişkileri bozuldu , insanların  sosyal haklarına saldırı yapıldı ve her geçen gün camiamız karıştıkça karıştı." sözleri ile başladım. Evet aynen bu şekilde oldu ve oluyor da..
Taraftar dernekleri bir araya geldiğinde sen şunu yazmışın yok onu ben yazmadım sen yazmışın muhabbetleri oldu ve aslında üçüncü şahısların başkalarının adını kullanarak yazı yazdığı ortaya çıkmıştır.
Bolulu Yarenler Derneğinin 1965 taraftarlar derneğine yaptıkları ziyarette bu gün yüzüne çıkmıştı. Yani işin özeti Boluspor'u yakından takip eden , taraftarlık anlamında tanınan ve bilinen kişilerin adlarını kullanarak yazı yazmaları ve bunun sonucunda ortamın gerilmesi idi.


Bu yazdıklarımın sonuna kadar arkasındayım.


Siz bu şekilde de yaptınız da demedim !!!

 

Evet adınıza Bolu Şampiyon Gazetesi haber bile yaptı. Tüm Bolu Kim Bu Halit Canbaz diye merak ederken artık yapmış olduğunuz yorumların sonrasında milletin bize "Kim bu adam" diye sormasından da bıktık.

 

Bakın buda adınıza yapılmış 2'inci haber. Yani gerçektende Fenemon oldunuz. Hani hatırlarsınız 90'lı yıllarda bilinmeyen sanatçı vardı "Meçhul Sanatçı" diye Kral Tv'de klipleri dönerdi ama kimse kim olduğunu bilmezdi. Erhan Güleryüz'ün 2000'li yılların başında o "Meçhul Sanatçı" benim demesine kadar kimse öğrenememişti.

 

Sizin kim olduğunuzu merak eden ben değilim! ; Sizin kim olduğunuzu merak eden taraftarlar. Siz kendinizi tanıtacak kadar cesareti kendinizde bulamıyorsanız diyecek tabi lafımız olamaz.

 

Canbaz'dan İncilere Devam

Halit Canmaz kimsenin kendisini TC numarası ile üye edemeyeceğini beyan etmiş ve devam ediyor. "BENDE DAHİL OLMAK ÜZERE HİÇ KİMSE FATİH GÜNDÜZ'DE DAHİL OLMAK ÜZERE RESMİ MAKAM OLMADIKTAN SONRA TC NUMARAMIZI VERMEK ZORUNDA DEĞİLİZ.Ama şunu da söyleyeyim. Bir fitne arıyorlarsa onu çevrelerinde aramalılar. Sitelerinde geçen sene yayınlanmayan yorumlarım oldu. Tarafsız değiller. O yüzden hiç de umurum değil? Ben TC numaram için şu saate kadar yazı yazmamışımda beni reklam yapıyor." diyor ! :))

 

Halit bey ; Bu yazıları okumadan ben sizin mantık kurabilen ve dersine çalışmış her zaman akılcı cevap verebilen birisi olarak görüyordum ama şimdi bu düşüncem değişti ve dersinize iyi çalışmamışsınız.

 

Kimse tabii ki de TC verip üye olmak zorunda değildir.!! Ama bu sadece bende olan bir uygulama sanmayın. Şimdi devam ediyor mu bilmiyorum ama bir zamanlarda Yarenler Derneğimizin Forum sayfasında bu uygulama vardı. Neden ? aynı sıkıntıyı arkadaşlarda yaşamıştı.
Size ülkemizde en az 100 tane site sayarın bu uygulamayı uygulayan.

Bu uygulama bir önceki yazımda dediğim gibi yapılan yorumların kime ait olduğunun bilinmesi ve  tespiti içindir.

 

Sağ olsunlar son 2 gündür sayısız tebrik alıyorum bu uygulama ile ilgili. Bu sıkıntı taraftar gruplarının sıkıntısıdır , Bu sıkındı kendi adının başkalarının tarafından kullanılanların sıkıntısıdır, bu sıkıntı basının en çok yaşadığı sıkındır.

 

Yayınlamadım ! Evet çünkü sitemizin bir yorum yapma kuralı var. Bu kurallara uyan her kesimin yorumu yayınlanır. Uymayanın yayınlanmaz. Yapmış olduğunuz yorumlar merak etmeyin veri tabanımızda saklanmaktadır.

 

Evet yayınlanmıyor ! Bir çok kullanıcı sitemizin iletişim bölümünde "biz şu siteye yorum yapıyoruz yayınlanmıyor. Siz tanıyorsunuzdur sorsanıza" gibisinde sayısız mesaj alıyoruz. Yani Biz değil bir çok site kurallara uyulmadığı için yorum onaylamıyor.
Bu benim şahsımda dahil olup kurallara dikkat etmediğim için benim yorumlarım bile yayınlanmadı. Sonra gerekli düzeltmeyi yaptıktan sonra yayınlandı.

 

Evet tarafım ! Boluspor ilklerinin ve kültürünün tarafındayım.

 

Reklamın iyisi kötüsü olmaz demişler iyi işte sizi tanımayanlar KİM BU ADAM diye tekrar diyecek ve fenomenliğiniz devam edecek.

 

Çünkü sizin GERÇEK kişi olduğunuzu düşünmüyorum. Eğer siz gerçekseniz bende Bu sayfadan tüm Bolu'da özür dileyeceğim ve hiçte çekinmem. En azından şahsınızı tanıtmış oluruz. Gerçek kişide olabilirsiniz bununda bilincindeyim!

 

Yazımın içeriğinde siz değil siz ve sizin gibi kim olduğu anlaşılmayan ve sahte isim kullanarak yorum yapanlardı. Ne yazık ki siz bunu anlayamadınız. Siz merak edildiğiniz için ve artık fenomen olduğunuz için örnek teşkil ettiniz.   

 

Benim Üyelik konusunda TC numarası ile gerçek kişimidir? değilmidir? uygulaması illegal bir uygulama olmayıp çok farklı alanlarda kullanılan ve özellikle  biz basın mensuplarının sitesine karşı kanuni haklarını koruduğu bir uygulamadır!
Bu uygulama İllegal olsaydı Türkiye Cumhuriyeti resmi sitesinden TC No Kontrol sayfası oluşturmazdı !!!! Oluşturdu ki bu tür olayların önüne geçmesi için. Bir çok ulusal basın kanalıda bu uygulamayı kullanmakta .

  

İşin Özeti Halit Bey ;

 

Beni bana şikayet edin. Başkasına değil !  Sizin kim olduğunuz çok önemli değil. Siz gerçekmisiniz değilmisiniz o önemli. Bakın yazımı iyi okuduysanız ARZU EDERSENİZ ibaresi kullanmıştım sizin için. Arzu etmiyorsanız sizin değil, bizim HİÇ umurumuz da olmaz.

Amacım hiç bir zaman hit kazanmak olmadı. Bu düşüncede olsaydım merak etmeyin çok farklı yollara baş vurabilirdim.

 

7 yıl önce Bolu'nun ilk açılan spor sitesi olarak bugüne kadar iyi yada kötü hizmet etmekteyim ve emek harcamaktayım. Siz üye olmuşunuz olmamışınızın derdinde değilim. Derdinde de hiç olmam. Ben 7 yılda neler yaşadım neler neyin ne olduğunu iyi etüt edecek kadar fikri olan bir kişiyim.

 

Benim gibi bu sıkıntıyı diğer basındaki arkadaşlarımın da yaşadığını biliyorum. Ben bu konuda şikayeti olan taraftarların sesine kulak verdim. Artık milletin sizin "gerçekmi değilmi belli olmayan" düşüncelerinize ve yorumlarınıza ne kadar kabullenir bilmem.

 

Saygılarımla

 

 

 


3786 kez okundu.

1 yorum yapılmış
  • EROL TOSKAR
    14 Aralık 2011 • 20:35
    halit canbaz bu haberi nasıl olsa okuyacaksın bu yorumuda telefon numaram 5356746058 ara benim numaram boluda yaşadığını biliyorum en azından??????

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.12551498413086