'Rakiptiler' Köprüleri Yaktılar !

3 Şubat 2011

Boluspor eski Başkanı Yılmaz Becikoğlu, Boluspor Kulübü Başkanı Emin Semercioğlu'na, 'Emin kardeşim her zaman yanındayım. Zor günler geçirdiğini gördüm yanına...

Boluspor eski Başkanı Yılmaz Becikoğlu, Boluspor Kulübü Başkanı Emin Semercioğlu'na, 'Emin kardeşim her zaman yanındayım. Zor günler geçirdiğini gördüm yanına geldim. Kongrede bırakırsan da haberim olsun diyerek kongrede başkan adayı olacağı mesajınıda vermiş oldu. 

 

Bolu'da  merakla beklenen  ziyaret gerçekleşti. Boluspor  eski başkanlarından  Yılmaz Becikoğlu, Boluspor eski başkanı Yener Bandakçıoğlu, Hayırsever İşadamı Yaşar Çelik ve çok sayıda işadamıyla birlikte kırmızı beyazlı  Kulübü ziyaret etti. Boluspor Başkanı Emin Semercioğlu ve çok sayıda yöneticinin karşıladığı Yılmaz Becikoğlu, tesislerin kapısında, 'Emin kardeşim zor günler geçirdiğini duydum hemen geldim. Her zaman yanındayım' diyerek yönetim kurulu odasına geçti. 

Yılmaz Becikoğlu, konuşmasında 'Ben her zaman Emin kardeşimin yanında oldum. Kamuoyunda bazı sıkıntılar olduğunu okudum. Liste hazırlandığı şeklinde haberler yönetimi zayıflatır. Mayıs ayında kongre yapılacak. Bu kongrede herkes aday olabilir. Emin kardeşim görevi bırakırsan haberim olsun ortalık da konuşulan liste konuları olduğu için buraya geldim bu durumdayken kongre filan olmaz takımın durumu ortada ortalık da dolaşan dedikodularında kalkması için buradayım' dedi.

 

Para İçin Net Konuşmadı

 

 

Kalabalık bir ekiple Boluspor'a gelen Yılmaz Becikoğlu isminin yazıldığı tesislere yapılması gereken yardım için net konuşmadı. Yapılan görüşmede konuşmalar içinde Boluspor'un paraya ihtiyacı var diyen Yılmaz Becikoğlu para için net konuşmazken 'Elimizden geleni yaparız' dedi. Ağzından çıkan kelimede para miktarı yoktu.

 

Boluspor eski başkanlarından Yılmaz Becikoğlu ziyareti sırasında kendisine sorulan soruda 'isminiz hala burada bulunuyor ve hep de Yılmaz Becikoğlu tesisleri diye geçiyor. Sezon başında büyük bir yatırım yapıldı. Yardım yapmayı düşünür müsünüz' sorusuna Becikoğlu 'Tabiî ki burayı sadece ben yapmadım zamanın başkanlarından Mehmet İnceayan , Emin Semercioğlu'nun da emekleri vardır. Bizde gücümüz nezlinde yardım yapmak isteriz benim ismim olsun olmasın' dedi.  

 

 

Semercioğlu
'Birlik  beraberlik içinde çalışıyoruz'

 

Boluspor Başkanı Emin Semercioğlu ise, Yılmaz Becikoğlu'na verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Semercioğlu, 'Yılmaz Becikoğlu'na ve İşadamı Yaşar Çelik'e verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. Bizler her zaman yönetim kurulu olarak birlik beraberlik içinde çalışıyoruz. Eski Başkanların verdiği destekten dolayı da çok memnun oldum. Hep birlikte çalışarak Boluspor'u sezon sonu şampiyon yapmanın çabası içinde olmalıyız. Biz burada birbirimizin yüzüne bakıyoruz. Bizlerin bunları tekrar sevgi haline dönüştürmemiz lazım. Dost haline dönüştürmemiz lazım. Şimdi Bolu küçük bir yer. Burada düşmanlık kesinlikle olmaz. Ben hatalara hatayla karşılık vermek istemiyorum. Ben diyorum ki Boluspor hepimizin. Çünkü Türkiye de araştırdığınız zaman spor kamuoyundaki yorumculardan her birisi bu Boluspor'u bahsediyorsa onun edebiyatından gelen düzgünlükten bahsediyorlar. Ben bugün varım yarın yokum. Ama ben burada yanlış yapıyorsam benim yanlışımı söylemeliler' dedi.

Semercioğlu 'Şaka olayının gerçeğini anlatayım sizlere. Ben yurt dışından geldim ve pazartesi günüde İstanbul'a gittim. Orada beni Caner aradı. Dedi ki böyle böyle bir dedikodu var. Gayet rahat konuştuk. Bir tane liste ve yönetim yapılmış. Bak kardeşim dedim, bu basına ismen yazılmamış dedim. Sen basın mensubusun dedim. Bunu en iyi araştıran en iyi bulan ve takip eden sensin. Senden rica ediyorum bunu birinci elden muhatabı kimse bu soruyu ona sor dedim. Bana sormam dedim. Araştır bul dedim. Oda bunu şöyle anlamış ' Başkan araştırdı. Bunun muhatabını buldu, konuştu ve bunun şaka olduğunu öğrendi.' Yok böyle bir şey. Ben böyle birşey konuşmadım.' Şeklinde cevapladı. 

 

 

 

 

 

 

 

3021 kez okundu.

6 yorum yapılmış
  • Şahap Gürsoy
    3 Şubat 2011 • 21:55
    Vay vay Boluspor düştügü hallere bak Emin başkan sana yakıştıramadım çok onurlu Boluspor koltugunu ne hallere düşürdün meydanı boş bıraktın Becikoğlu na yol açtın kongrede Belediye başkanı Alaaddin Yılmaz ve Necip Başkan olmasaydın Resmini zor asardın 14 başkan olarak kulübe alkışlar Sanaaaaa
  • halit canbaz
    3 Şubat 2011 • 21:56
    becikoğlunu uzak tutun klüpten bolunun 20senesini çaldı bu adam?
  • bolulu murat
    4 Şubat 2011 • 10:38
    bence çok güzel bir gelişme.becikoglu ve yaşar bey'in başkanımıza maddi ve manevi destek vermesi çok güzel ve erdemli bir davranış.aynı davranışı çarıkçı başkanımızın da gösterecegini umut ediyorum.gün birlik olma günü!bir elin nesi var çok elin sesi gür!
  • Hakan Gunduz
    4 Şubat 2011 • 15:43
    Becikoğlu gibilerin devirleri çoktan bitti, artık devir, dünyayı bilen, okuyan, vizyonu olan , yöneticilik vasfı olanların devri, ağababaların değil..
  • halit canbaz
    4 Şubat 2011 • 20:24
    becikoğlu bu klübe para vermez.versede özalın deyimiyle kaşıkla verip kepçeyle alır.boluspor kayyuma kadar gider yine?ama bu zemin nasıl oluştu derseniz çarıkçı başarıları gölgelenecek diye semerci yönetimine çengel atıyor derim.çünkü son 4 yılın en i
  • halit canbaz
    4 Şubat 2011 • 20:27
    son 4 yılın en iyi bolusporu bu seneki boluspor.şampiyon olursa necip çarıkçı unutulacak.esamesi kalmayacak.zaten oda bunun farkında olduğu için ayak oyunlarıyla kendini unutturmamaya çalışıyor.tabi bu aradada becikoğluna fırsat doğuyor.

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.047528982162476