RAMAZAN SAL RESMEN BOLUSPOR’DA

19 Ocak 2017

Devre arasında takıma 6 takviye yapan kırmızı beyazlılar, defans hattına bir ismi daha transfer etti. Boluspor 2010–2011 ve 2015–2016 yıllarında forma giyen Ramazan Sal ile anlaşmaya vardı. 32 yaşındaki tecrübeli oyuncu Ramazan Sal, futbol kariyerinde 3.kez Boluspor forması giyecek.

“RAMAZAN SAL'I TEKRAR BOLUSPOR KADROSUNA KATTIK”

İmza töreninde konuşan Başkan Necip Çarıkc: “Transfer döneminin son günlerine yaklaşıyoruz. En son Emre kardeşimizi Sivasspor'a verdik. Bugünde daha önce bizde oynamış, belki benim dönemimde çalışmadı ama her zaman görüştüğümüz, sevdiğimiz kardeşimiz biraz geçte olsa Ramazan Sal'ı tekrar Boluspor kadrosuna kattık. İnandığımız bir futbolcu. İnşallah Ramazan geçtiğimiz senelerde Boluspor forması adı altında güzel şeyler yaptı. Şampiyonluğu göremedi ama inşallah bu sene bize güç katacak. Transfer hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

 

RAMAZAN SAL: "AİLEMİN YANINA GELDİM"

Daha sonra konuşan Ramazan Sal: "Bir devre arası süreci yaşadık. İlk devre akabinde Şanlıurfaspor'da iyi bir performans sergilediğimi düşünüyorum. Bir şekilde oradan koptuk ve buraya sadece kulüp demek istemiyorum ben ailemin yanına geldim. O yüzden bu transferde emeği geçen başta Necip Başkana ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Çünkü gerçekten bir ayrılışım vardı buradan. Belli sebeplerden dolayı ayrılmak zorunda kaldım. Ama benim her zaman dediğim gibi tekrar dönüşüm olacağını biliyordum. O yüzden gerçekten bunu yürekten söylüyorum. Çok çok mutluyum. İnanılmaz mutluyum. Buraya geldim ama bu sefer yarım kalan işi tamamlamak için geldim. İlk günkü gibi genç futbolcu gibi heyecanlıyım. Çünkü bu heyecanı vereden Yönetim Kurulu ve Başkanımızdır. Gerçekten iyi bir ekipler. Takım anlamında da, hoca olarak ta iyi bir ekip. O yüzden şartlar ne olursa olsun, doğduğun memleket ayrı ama ben artık Bolulu olarak anılmak istiyorum ve elimden ne geliyorsa fazlasını yapmak istiyorum. Bu benim 3. gelişim olacak. Eğer uygun görürlerse başta Başkanımız ve taraftarlarımız artık Bolulu Ramazan olarak anılmak için 14 numaralı formayı alacağım ve o forma altında şampiyonluk yaşamak istiyorum. " şeklinde konuştu.

RAMAZAN SAL RESMEN BOLUSPOR’DA
RAMAZAN SAL RESMEN BOLUSPOR’DA
RAMAZAN SAL RESMEN BOLUSPOR’DA
RAMAZAN SAL RESMEN BOLUSPOR’DA
RAMAZAN SAL RESMEN BOLUSPOR’DA

2237 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.11934518814087