Reha Erginer’den Yılmaz’a Ziyaret

22 Temmuz 2014

Boluspor kulübü başkanı Savaş Abak ve Boluspor teknik direktörü Reha Erginer Bolu belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Başkan Abak yeni teknik patronu Erginer’i Başkan Yılmaz ile tanıştırırken Yılmaz Boluspor için çarpıcı açıklmalar yaptı.

 

Boluspor kulüp başkanı Savaş Abak ziyarette kısa bir konuşma yaparak “ Başkanımızı hocamızla tanıştırmaya geldik. Hocamızla hedeflerimiz, ideallerimiz aynı. Boluspor kulübüne çok büyük başarı sağlayacağına inanıyoruz. Bugünde her zaman Boluspor kulübüne yardım eden hiçbir imkanı Boluspor’dan esirgemeyen başkanımızla tanıştırmak için ziyaret ettik.” dedi.

Alaaddin Yılmaz “ Benim Üzerimden Boluspor’a Zarar Veriyorlar”

Bolu Belediye başkanı Alaaddin Yılmaz ziyaretten dolayı menün olduğunu ifade ederken Boluspor ile ilgili çarpıcı açıklamalarda yaptı. Yılmaz konuşmasında “ Boluspor yönetimi genç bir yönetimdir, gençte bir hocamız var. Küçük yerlerde hem övgü hem de yelgi çok fazla. Tabi zor bir görev spor çok zor bir şey bolu küçük bir il bu dönem içersinde mutlaka tenkit edilecek,r. Başardığı zaman herkes alkışlıyor ama başarısız olduğu zaman önce yönetime sonrada hocaya herkes saldırmaya başlıyor. Ben hep şunu ifade ediyorum. Sporu sevmek Boluspor’u sevmek , önemli olan kötü günde Boluspor’un yanında olmak demektir. İyi günde alkışlayıp sıkıntılı anda üzerine yüklenirsen bunu herkes yapar bunun adı da sporu sevmek, Bolu’yu sevmek, Boluspor’u sevmek değildir. Boluspor’u sevmek demek iyi günde de kötü günde de daima Boluspor’un yanında olmak demektir. Çünkü dünyanın en güçlü takımı yenilebiliyor, dünyanın en iyi futbolcusu o maçta kötü oynayabiliyor. Önemli olan kalıcı istikrarlı yavaş yavaş ilerleyen çok hedefleri olmayacak ama sağlıklı bir yapıya kavuşması için gayet iyi plan yapması lazım. Bende genç arkadaşlarıma hep şunu söylüyorum.

Bütün gücümüzle gücümüz yettiğince yardımcı olmaya çalışacağız

Hiç kimse olmadığı zaman yanınızdayım diyorum ve yine söylüyorum hiç kimse olmadığı zaman yanınızdayım. Bütün gücümüzle gücümüz yettiğince yardımcı olmaya çalışacağız. Çünkü şehrimizin takımı ama maalesef benim yüzümden takıma saldırılar var. Bana kızıyorlar. Benden hınç almak için Boluspor’la sanki ben müdahilmişim gibi Boluspor hangi futbolcuyu aldığına ben karar veriyormuşum gibi hangi hocayı ben alınacağına ben karar veriyormuşum gibi aslı astarı olmayacak şekilde bana kızanlar Benim üzerimden Boluspor’a zarar veriyor.  Bende bugüne kadar hep şunu söylemişimdir.

Hiç kimse beni Boluspor’un iç işlerine beni karıştıramaz

Hiç himse beni Boluspor’un iç işlerine beni karıştıramaz. Hiçbir başkan döneminde de Boluspor’un işlerine karışmadım, ihtiyacım olmadı birde anlamam bu işlerden. Ben sadece Boluspor’u seven biri olarak Bolu belediye başkanı olarak Boluspor’a destek vermeye çalışan sıradan bir vatandaşım. Bunu herkes böyle bilsin. Gerekten Boluspor’u sevenlerse dedikodu yapmasınlar. Boluspor yanlış futbolcu alabilir, yanlış oyun oynayabilir , yanlış neticeler alabilir sahip çıkarak Boluspor’da bütünleşmeyi sağlayabilirsek, Boluspor’u gerçekten sevebilirsek, iyi ve kötü günde Boluspor’un yanında olabilirsek  ben inanıyorum ki Boluspor bizleri mahcup etmez. Bu bir süreç olabilir. Şuan da bile kulağımıza bir sürü laflar geliyor. Bir sürü laf edeceklerine hep iyi yönden bakmayı çalışırsak dedikodu üretmemeye çalışırız. İyi bir motivasyon sağlıklı bir yapı başarıda kaçınılmazdır. Eğer siz bu motivasyona fitne sokarsanız 10 yıllık tecrübemi söylüyorum olmaz. Herkes sahip çıkmalı. Ben hocamıza da başarılar diliyorum”dedi.

 

 

2692 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.071135997772217