Reina Su ve Enerji içecek gurubu sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde spora destek verdi.

23 Ocak 2015

Bayanlar Voleybol 2.Liginde şampiyonluk mücadelesi veren Bolu Belediyespor’a “Reina Doğal Kaynak Suyu” sponsor oldu. Reina Doğal Kaynak Suyu, yeşil-beyazlılara ligin ikinci yarısında deplasmanda oynayacağı maçların masraflarını karşılayacak. Bolu Belediyesi Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde resmi imzalar atıldı.

2014-2015 sezonuna yaptığı transferlerle fırtına gibi giren Bolu Belediyespor’a destek artıyor. Sezonun ilk devresinde sergilediği mücadelesiyle tüm dikkatleri üzerine çeken yeşil-beyazlılara “Reina Doğal Kaynak Suyu” sponsor oldu. İmza törenine Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Reina Doğal Kaynak Suyu Satış Direktörü Cem Atalay, Bolu Belediyespor Kulüp Başkanı Basri Gökdemir, Bolu Belediyespor Voleybol Şube Başkanı Gökhan Yaman ve Reina Doğal Kaynak Suyu Bolu Bolu Satış temsilcisi Erkan Bektaş katıldı.

“BOLU’MUZU 1’İNCİ LİGDE TEMSİL ETMEK İSİTYORUZ”
İmza töreninde konuşan Bolu Belediyespor Kulüp Başkanı Basri Gökdemir şunları dile getirdi: “Kulübümüz kurulduğundan bugüne kadar salon sporlarından aktif olarak faaliyet gösteren ve gücüne güç katan kulübümüz, sporcu sayısını artırmayı hedeflemiştir. Kurduğu iktisadi işletmelerle birlikte kendi ayakları üzerinde durmayı hedeflemektedir. Bu sezon itibariyle hedeflerini yükselten kulübümüz, Bolumuzu voleybol branşında 1’inci ligde temsil etmeyi planlamaktadır. Bu bağlamda hedeflerini yükselten kulübümüz, Reina ile sponsorluk anlaşması yapmaktayız. Kendilerine bu bağlamda çok teşekkür ediyoruz. Desteklerinin artarak devam edeceğini umuyoruz.”

“ANLAŞMA İKİ TARAFA DA HAYIRLI OLSUN”
Gökdemir’in ardından söz alan Reina Doğal Kaynak Suyu Satış Direktörü Cem Atalay şöyle konuştu: “ Bu anlaşma hepimize hayırlı olsun. Bu birlikteliği büyüterek güçlendirmek için elimizden geleni yapacağız. Yapılan anlaşma iki tarafa da hayırlı olsun.”

SPONSORLUK ANLAŞMASI ÇOK ÖNEMLİ
Son olarak imza töreninde söz alan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz şunları dile getirdi: “Belediyespor kulübümüz, amatör sporların bütün branşlarında hizmet vermeyi hedeflemektedir. Çok sağlıklı bir yapı oluşturmaya çalışıyoruz. Bu konuda Başkanımızın da ifade ettiği gibi birçok tesis işleterek buralardan aldıkları gelirlerle de amatör sporu kalkındırmaya, yürütmeye aynı zamanda da bir noktaya taşımaya gayret ediyorlar. Bizlerde önümüzdeki dönem içerisinde iktisadi teşekküllerin sayısını artırarak, aynı destekleri vereceğiz. Bolu’da spor denilince hemen akla Boluspor ve futbol akla gelir. Bu konuda da Boluspor’un gücünü hiçbir zaman zayıflatmamak için elimizden gelen gayreti onun güçlenmesi içinde sağlıyoruz. Şu an bu sene itibariyle Boluspor bünyesinde olan Basketbol takımı da Belediyespor Kulübü’ne geçmiş oldu. Bu da belki de Boluspor’un belki de yıllık 500 Bin TL’lik bir gücünün futbola aktarılmasını sağladı. Amatör sporu desteklediğimizde, profesyonel sporcuların çıkmasını da desteklemiş olacağız. Bu konuda duyarlılık gösteren ve kendi branşında tek olan, marka olan ve algısının çok yüksek olduğunu herkesin kabul ettiği Reina’nın Bolu Belediyespor’umuzla böyle bir anlaşma yapmış olması bizim açımızdan çok önemli. Sadece bir sponsorluk anlaşması Reina’nın, Bolu Belediyespor ile ilişkisinin kalmasını istemiyoruz. Bolu gelecekte turizm kenti olacaksa, bu turizm kentinin birçok branşında Reina’nın şuandaki pozisyonundan, bilgisinden istifade etmek isteriz. Bu konuda da arkadaşlarımızın Bolu’yu geleceğe taşıma konusunda bize destek vereceklerini biraz önceki görüşmemizde ifade etmiş olmaları beni son derece umutlandırdı. İnşallah sporun bir dostluk olduğu spor vasıtasıyla da bunun ticari işletmelerin ticarete ve turizme döndüğü bir yapının da imza töreni olmasını temenni ediyorum. Tekrar Bolu’ya bu ilgiyi göstermeleri dolayısıyla Reina’nın yetkilerini kutlarken, vesile olan kardeşlerimizi de tebrik ediyorum. Allah, hepimizin yar ve yardımcısı olsun.”

Reina Su ve Enerji içecek gurubu sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde spora destek verdi.
Reina Su ve Enerji içecek gurubu sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde spora destek verdi.

3456 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.056061983108521