Resmi İmzalar Atıldı

21 Temmuz 2014

Boluspor, MKE Ankaragücü'nden Serkan Şirin ile 2 yıllık, Gençlerbirliği'nden Özkan Karabulut ile 1 yıllık anlaşma sağladı.

İmza töreninde konuşan Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Yardımcısı Kaan Semercioğlu, “İki genç kardeşimiz Özkan ve Serkan ile anlaştık. Bu sene Boluspor forması giyecekler. Layığı ile taşıyacaklarından da hiç şüphemiz yok. Zaten öyle bir şüphemiz olsaydı kadromuza katmazdık. Kendilerine, Boluspor forması altında sonsuz başarılar diliyorum. Hayırlısıyla sakatlıksız, kazasız, belasız sonu mutlu biten bir olacak inşallah.” dedi.

Daha sonra söz alan Serkan Şirin, “Köklü bir kulüpten, köklü bir kulübe geldim. Kulübün bizden beklentilerinin farkındayım. İnşallah formaya layık olup, hakkını vereceğiz.” dedi.

Genç bir takım olduklarını belirten Özkan Karabulut ise şöyle konuştu: “Bu sene Boluspor'un 50. senesi. Bizler geçen yıl yaşanan sıkıntıları tekrar yaşamamak için bu sene elimizden geleni yapacağız. Elimizi taşın altına soktuğumuzda, hiçbir zaman çekmeyeceğiz. Bu sene yeni bir yapılanma var. Takıma genç arkadaşlarımız katılıyor. Bu genç oluşum içinse iyi şeyler olacağını düşünüyorum. Her iki taraf içinde hayırlı olsun. İnşallah bu yolun sonu güzel biter”

SERKAN ŞİRİN KİMDİR?
Doğum Tarihi: 23 Temmuz 1990
Doğum Yeri: Ordu
Mevkii: Orta saha

Futbola 12 yaşında MKE Ankaragücü altyapısında başladı. Başkent ekibinin altyapısında 6 yıl farklı kategorilerde oynayan Serkan, 2009 yılında profesyonel oldu ve Ankaragücü forması ile 70 maça çıktı. Oyuncu ayrıca, Mardinspor ve Diyabakır Büyükşehir Belediyespor takımlarında kiralık olarak forma giydi.

ÖZKAN KARABULUT KİMDİR?
Doğum Tarihi: 16 Ocak 1991
Doğum Yeri: Ankara
Mevkii: Kale

10 yaşındayken Gençlerbirliği altyapısında futbola başladı. 2007 senesinde ilk defa Türkiye Genç Millî Takımlara davet edilmesiyle beraber Gençlerbirliği ile profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak as takıma yükseldi. Gençlerbirliği formasıyla ilk Süper Lig karşılaşmasını 8 Mayıs 2010 tarihinde Gaziantepspor'a karşı oynadı. Gençlerbirliği'nde 2010-2011 sezonunda Serdar Kulbilge'nin ardından ikinci kaleci olarak görev alan Özkan, Serdar'ın Ankaragücü'ne transfer olmasıyla 2011-2012 sezonuna takımın as kalecisi olarak başladı. Ancak, İtalya U-21 ile oynanan maçtan sonra apandisitinden ameliyat olmak zorunda kaldığı için bir süre sahalardan uzaklaştı. 12 kez milli takımlara çağrılan Özkan Karabulut, 11 kez Türkiye U-16, 20 kez Türkiye U-17, 3 kez Türkiye U-19, 1 kez Türkiye U-20 ve 5 kez de Türkiye U-21 forması olmak üzere toplam 10 kez milli formayı giymiştır.

1994 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.065279006958008