RIDVAN ALAYLI YAZDI

20 Nisan 2017

Açık ve güneşli bir İzmir deplasmanında takımımız, Altınordu karşısına Melih, Alim, Ramazan, Furkan, Umut, Anco, Özgür, Yusuf, Musa, Santos ve Poepon ilk onbiriyle sahaya çıktı.

İzmir Bornova'da oynanan karşılaşmaya yaklaşık 150 kadar taraftarımız ilgi gösterdi.Bolu ve İstanbul'dan gelen taraftarlarımız doksan dakika boyunca takımımıza destek oldu. 

 Maça baskılı başlayan Bolusporumuz için maçın kırılma anı 7.dakikada Ramazan'ın ara pasıyla Altınordu defansının arkasına sarkan Poepon, soldan ceza sahasına girip karşı karşıya kaldığı 2000 doğumlu Berke'yi de geçti.Poepon dar açıdan topu kaleye göndermek yerine daha müsait pozisyondaki Andre Dos Santos'u görürken, Santos altı pas içinden topu kale direğinin dibinden auta yolladı.Bu pozisyondan sonra rakip takım 10.dakikada Barış ile bir fırsat yakaladı.Barış kaleci Melih'ten sıyrıldı ancak pozisyon golle sonuçlanmazken Altınordu atakları sürdü.Takımımız ilk yarının sonlarına doğru oyunda dengeyi sağladı ancak ilk yarıda skor üretemeyince devreye 0-0 girildi.

Maça kanatlarda solda Musa sağda Anco zaman zaman , değişikliğe gitsekte ataklardan sonuç gelmedi.Hepimiz, Musa'nın ikinci yarıda çıkmasını beklerken beklenmedik bir şekilde Anco oyundan çıktı yerini Guido'ya bıraktı.Belli ki hoca Göztepe maçındaki taktiği sahada uygulamaya çalışırken Altınordu'nun gençleri adam adama markajla buna imkan vermedi.Fuat hocanın oyuncu tercihlerini ayrıca değinmek gerekir diye düşünüyorum.

Altınordu 63.dakikada Erdoğan'ın kullandığı kornerde savunmamız topu uzaklaştırmaya calışırken ceza sahası içinde Okan'ın şutunda Yusuf Abdioğlu'nun sırtına çarpan top talihsiz bir şekilde ağlarımıza gitti: 1-0.

Dakikalar 65'i gösterirken golden sonra moraller bozulurken Musa çıktı Bentley girdi.Yenilen golden sonra tamamen hucümu düşünen takımımızda bir oyuncu değişikliği daha gerçekleşti.
70.dakikada Ramazan çıktı, Kadir oyuna girdi.Özgür ileri stopere geçerken Kadir ise ön libero mevkisinde görev yaptı.Ramazan'ın çıkmasından sonra orta sahayı çabuk geçen Altınordu daha rahat kalemizde tehlike yaratmayı başardılar.Bir diğer maçın kırılma anı ise sağ kanattan gelişen atağımızda Furkan topu çizgiye taşıdı ortasını yaptı Guido bomboş pozisyonda topu ağlara gönderemedi.Bu dakikalarda ataklarımız sıklaşırken Bentley, Santos ve Poepon paslaşmasında Santos, araya bıraktı savunmasının arkasına sızan Poepon'e, Berke gol fırsatı vermedi.74.dakikada soldan gelişen Altınordu atağında Barış'ın yerden pasıyla Okan ceza yayından attığı şutla takımını öne geçirdi: 2-0.

Karşılaşmada başka gol olmayınca rakiplerimizin tel tel döküldüğü bu haftada deplasmanda üç puanı bırakarak play off için rakiplerimiz arasına Altınordu'yu da eklemiş olduk.
Karamsarlığı kapılmak bizlere yakışmaz,Boluspor varsa umutta vardı.
Pazar günü oynayacağımız Bandırma maçını taraftarımızın desteğiyle üç puanı alacağımıza canı gönülden inanıyorum.

Bandırmaspor karşılaşmasında Bolusporumuza başarılar dileriz.

1650 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.10629200935364