RUS RULETİ

7 Aralık 2017

TFF 1. Lig 14. hafta karşılaşmasında Boluspor evinde konuk ettiği Adanaspor’u penaltıyla 1-0 mağlup etti. Sait Karafırtınalar’ın hamleleri maça damgasını vurdu. Oyuncuların ve taraftarın hırsı galibiyeti getirdi. Adeta taraftar ve futbolcular bütünleşti. Zorlu karşılaşmada gülen taraf Boluspor oldu.

Bol gollü geçmesi beklediğim karşılaşma beklenin aksine ilk yarı 0-0 eşitlik ile sona erdi. Özellikle maçın ilk yarısında etkili bir performans gösteren ancak hücum bölgesinde golu bulamayan Boluspor, 43.dakikada defansın arkasına atılan topa müdahale etmek isteyen Renato Arapi'nin Adanaspor’lu oyuncuya temasta bulunması nedeniyle çıkan kırmızı kart dengeleri değiştirdi.

İkinci yarı boyunca eksik oynamamız nedeniyle daha etkili taraf gibi gözüken Adanaspor ise Magaye Gueye ve Sercan Kaya'nın oyuna girmesiyle pozisyonlar yakalasa da tabeladaki skor değişmedi. Dakikalar 72.dakikayı gösterdiğin de Sait Karafırtınalar’ın oyundan düşen Guido’yu çıkarmasını beklerken oyundan takımını domine eden Andre Santos’u çıkarması takımı tamamen geriye yasladı. Bu dakikalardan sonra Adanaspor kalemize daha etkili gelmeye başladı, zaman zaman hucüma çıkmakta zorlandık.

86.dakikada Guido’nun çıkıp Özgür’ün oyuna girmesiyle gol yememeye yönelik orta sahayı güçlendiren hamleler yapan Sait Karafırtınalar’ın bu kumarı tuttu.

Son dakikalarda eksik oynamamız nedeniyle ileri uçta çoğalmayan Boluspor’lu oyunculara taraftarın hucüma çıkmalarını istemesi üzerine atağa çıkmaya başlayan takımımız; kaleci Gökhan’ın degajında topla buluşan Bentley’in ortasına topa elle müdahalede bulunan Adanaspor’lu oyuncunun bu hareketine hakem tereddütsüz olarak penaltı noktasını gösterdi, 90. dakikada penaltı vuruşunu gole çeviren İshak ile golü bulduk. Karşılaşmada başka gol olmazken takımımız karşılaşmadan 1–0 galip ayrıldı.

Bu sonuçla takımımız ligdeki puanını 20'ye yükseltti, Adanaspor ise 21 puanda kaldı. Boluspor deplasmanda Cuma günü Atatürk Olimpiyat Stadı’nda İstanbulspor'a konuk olacak.

Takımımıza canı gönülden başarılar diliyorum.

11497 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.086075067520142