“RÜYA ZANNETTİM!”

24 Mart 2018

Milli arayı boş geçmek istemeyen Boluspor, Fenerbahçe’yi kendi sahasında ağırladı. Kırmızı beyazlılar ilk yarısını 3–1 önde kapadığı maçta 6-2'lik tarihi...

Milli arayı boş geçmek istemeyen Boluspor, Fenerbahçe’yi kendi sahasında ağırladı. Kırmızı beyazlılar ilk yarısını 3–1 önde kapadığı maçta 6-2'lik tarihi skorlar Fenerbahçe’yi mağlup etti. Boluspor'un genç oyuncusu Burak Asan, karşılaşmanın 15. dakikasında yaklaşık 45 metreden attığı golle gündeme bomba gibi düştü.

Karşılaşmanın ardından Radyospor programcısı ve Ajansspor editörü Salim Manav'a konuşan Burak Asan, maçta çok heyecanlı olduğunu dile getirdi.

“Volkan Demirel'e gibi önemli bir isme gol atmak benim için ayrıca mutluluk!”

Mutlu olduğunu ifade eden Burak Asan, "Maça başlarken çok heyecanlıydım. Türkiye'nin en önemli kulüplerinden birisine karşı mücadele edeceğimizi biliyorduk. Takımım adına ilk golü atmak da bana nasip oldu. Volkan Ağbey(Demirel) gibi önemli bir isme gol atmak benim için ayrıca mutluluk oldu" dedi.

“Rüya zannettim!”

Attığı golü de anlatan Burak, "Volkan Ağabey kalesinden uzaklaşmıştı. Mesafe uzak olmasına rağmen şansımı denedim. Antrenmanlarda devamlı şut çalışıyorum. Bunun da etkisi oldu. Golden sonra nasıl sevineceğimi bilemedim. Rüya zannettim. Bu galibiyete birlikte takımımızın öz güveni yerine geldi. Böyle bir maçı kazanmamız ve benim de güzel gol kaydetmem ve penaltı yaptırmam çok güzel oldu" diye konuştu.

Emre Belözoğlu, Mehmet Topal ve Atiba'nın oyun stilini beğendiğini söyleyen 20 yaşındaki orta saha oyuncusu, Bundesliga ve La Liga'yı da takip ettiğini belirtti.

Karafırtınalar ve Çarıkçı'ya teşekkür

Ligde Gaziantepspor maçıyla birlikte çıkış yakalayacaklarını ifade eden Burak Asan, Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı ve Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar'a kendisine şans verdikleri için teşekkürlerini iletti.

Süper Lig ekiplerinin radarında!

Bu sezon Boluspor'da 12'si ilk 11, 16 maçta forma giyen Burak Asan'ı Süper Lig takımlarından Alanyaspor, Sivasspor ve Konyaspor takibe aldı.

2924 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.04571008682251