Sabah salon, akşam saha

5 Temmuz 2013

Yeni sezon hazırlıklarını günde çift antrenman yaparak sürdüren Boluspor, dün sabah saatlerinde 2 grup halinde salonda çalıştı. Dün sabahki antrenmanını Bolu Belediyespor...

Yeni sezon hazırlıklarını günde çift antrenman yaparak sürdüren Boluspor, dün sabah saatlerinde 2 grup halinde salonda çalıştı. Dün sabahki antrenmanını Bolu Belediyespor sağlıklı yaşam merkezinde yapan kırmızı-beyazlılar daha sonra tesislerde tempolu koşular yaptı.

Boluspor, günde yaptığı çift antrenmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.  Kırmızı-beyazlılar dün sabahki çalışmasını Bolu Belediyespor sağlıklı yaşam merkezinde yaptı. 2 grup halinde salonda kuvvet ve çabukluk çalışması yapan kırmızı-beyazlılar, daha sonra karaçayır Boluspor tesislerinde tempolu koşular yaptılar. Kırmızı-beyazlılar dün sabah saatlerinde Bolu Belediyespor sağlıklı yaşam merkezine girerek ağırlık çalıştılar. Temponun şu günlerde yüksek olmasından dolayı Boluspor'lu oyuncuların bir hayli yorgun oldukları gözlemlendi. Dün sabah erken saatlerde uykulu, uykulu salona geldikleri görünen kırmızı beyazlı oyuncular antrenman temposuna aldırmadan işlerini yapıyorlar. İki seri halinde salonda buluna aletlere girerek kondisyoner eşliğinde antrenmanlarını yapıyorlar. Salondaki çalışmalarının ardından kırmızı-beyazlılar daha sonraki bölümlerde ise Boluspor tesislerde giderek tempolu koşular yaparak sabah antrenmanını tamamlayıp istirahatte çekildiler.

MUHTEŞEM BİR TESİS

Yeni sezon hazırlıklarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Boluspor Teknik direktörü Ali Beykoz 'Buraya 2'inci defa geliyoruz. Açıkçası şok oldum. Böyle bir tesis beklemiyordum. Gerçekten muhteşem bir tesis yapılmış. Emeği geçenleri de tebrik ediyorum. Zaman zamanda takım olarak buraya geleceğiz. Belki haftada birkaç gün antrenmanımızı burada yapacağız. Burası çok ferah, aynı zamanda yükseklik açısından, araç gereç açısından yani hemen, hemen hiçbir problemle karşılaşmadan idmanımızı yapıp, çıkabiliyoruz. Bizim için önemli olan şartlar, imkânlardı' dedi.

9 TANE HAZIRLIK MAÇI YAPACAĞIZ

Antrenmanlarda temponun giderek artması sorusu üzerine açıklamalarda bulunan tecrübeli teknik adam ali Beykoz 'Şuan kafamızda 9 tane hazırlık maçı düşünüyoruz. Kendi aramızda çift kalelerde yapacağız. Top çalışmasında çocukların durumuna göre başladık. Yavaş, yavaş dayanıklılığı, orman koşularını bitirdikten sonra, çabukluk, kuvvete ve top çalışmalarına ağırlık vereceğiz. Ardından hepsini bütünleştirerek devam edeceğiz. Amacımız lige, iyi bir kadro yapısı, koşan, mücadele eden, dayanıklı bir takım yaratıp girmek. Burada mevcut 35 oyuncu var. Denenmeye gelen 3 yabancı ile birlikte. Şuan tek düşüncem sezon planlamasında oyuncu sayısını maksimum 26 kişi olması' dedi.

2177 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.060232877731323