Sabancı Konyaspor İlişkisi !

8 Nisan 2012

Hüseyin Sabancı ile hep kazanan Konyaspor camiası nasıl maçlar kazanmış ki inanamayacaksınız . Adeta koruyucu meleği olan Konyaspor'un Hüseyin Sabancı...

Hüseyin Sabancı ile hep kazanan Konyaspor camiası nasıl maçlar kazanmış ki inanamayacaksınız . Adeta koruyucu meleği olan Konyaspor'un Hüseyin Sabancı maçları 2-1 ile kazandırıp birilerine yağ çekmeyi başara bilmiş.  Pazar günü oynana karşılaşmada ise 9-15'lik barajı 11 metreye kadar sayarak ne kadar art niyetli olduğunu da göstermiş oldu.

Boluspor camiası okuduklarınıza inanamayacaksınız!  Konyaspor' ile  Hüseyin Sabancı'nın arasındaki aşk hikayesi. Hüseyin  sabancı bu aşkın meyve vermesi için neler neler yapmış da bu sevgi buralara kadar gelmiş. Şimdiye kadar bu sezon Konyaspor maçlarında hep Konyaspor' u deplasmana maçlarında  kazanması için tüm eyyamları yapan Hüseyin Sabancı eyyamları sonrası da birilerini verdiği görevi layığı ile yaparak göze girmeyi başarmış.

Yönettiği maçlar adeta deplasman takımı

Yönettiği maçlarda adeta deplasman takımı. Konyaspor için her şeyi yapan Sabancı görevine bugün kaldığı yerden devam etmek için abisi Mehmet Baykan Boluspor Konyaspor maçına atayarak tetikçiliğe devam edip Konyaspor ile aşkını tamamen pekinleştirip 90 dakika sonunda söz ve nişan yüzlüğü takarak evliliğe ilk adımı atmayı başarmıştır. Hakem Hüseyin Sabancı bundan önceki Konyaspor maçlarında 5 Şubat da oynanan Tavşanlı Linyitspor Konyaspor maçında deplasman takımı Konyaspor karşılaşmayı 2-1 kazanır. Yine Hüseyin Sabancı Denizli'de oynanan Denizlispor Konyaspor maçını deplasman takımı Konyaspor'a 2-1 kazandırır.  Bugün ise 8 Nisan 2012 Pazar günü yine Konyaspor deplasmanda Boluspor karşısında maçı 2-1 kazanır . Evet bu işe ne denir ? Bu işe tek dinilecek şey düğmeye basılıp Konyaspor'un süper lige çıkması ve baş mimarlardan Mehmet Baykan'ın bu filimin yönetmeni olması.

Baraj 11 Metre

Gelelim Konyaspor adına Süper Lig filminin bu günkü çekimlerine. Boluspor ile oynayan Konyaspor sahada adeta varlığı ve yokluğu ile hiç görünmezken kırmızı beyazlılar maçı uzun bir süre önde getirip galibiyete çok yakındı ki evdeki hesap çarşıya uymadı. Boluspor kalesine gelmek de zorlanan Konyaspor takımının imdadına sevgilisi Hüseyin Sabancı devreye girerek faul olmayan pozisyonda faalü verip golün gelmesi içinde 9-15 barajı 11 metreye kadar sayıp golün adeta hazırlayıcısı olan Hüseyin Sabancı bir golü böyle güzel attırabilirdi. Sabancı'nın kara bir lekesi Türk futbolunda uzun bir süre konuşulacak bu aşk bakalım nerelere kadar varacak. 

Aynı Senaryo Kasımpaşa'da da Olmuştu.

Son olarak da deplasmanda oynadığımız Kasımpaşaspor maçını son dakikalara kadar önde getirdiğimiz maçta karşılaşmayı 5 dakika uzatıp Kasımpaşaspor'un beraberlik golünü atması için çaba gösteren Hüseyin Sabancı'nın Boluspor düşmanlığı da gün yüzüne bir kez daha çıkarmış oluyoruz .

 Bu Sözler Herkesi Heyecanlandırdı !

 Bu Sözler Herkesi Heyecanlandırdı !

 

3963 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.112389087677