Sağ kanat Wilfried Dalmat’a emanet

25 Ocak 2013

Boluspor transferde son bombayı patlattı. Boluspor Başkanı Abdullah Abat’ın günler süren görüşmeleri sonrasında, Karşıyaka forması giyen kanat oyuncusu Wilfried Dalmat ile anlaşmaya varıldı. Boluspor’da...


Boluspor transferde son bombayı patlattı. Boluspor Başkanı Abdullah Abat’ın günler süren görüşmeleri sonrasında, Karşıyaka forması giyen kanat oyuncusu Wilfried Dalmat ile anlaşmaya varıldı.

Boluspor’da 3. yabancı oyuncunun kim olacağı merakla beklenirken, Boluspor Başkanı Abdullah Abat ve transfer komitesinin uzun uğraşları sonrasında Wilfried Dalmat ile anlaştı. Siyahi oyuncunun Bolu’ya gelmesi yönünde manejleri tarafından Fransa’ya haber gönderilirken, tecrübeli sağ kanat oyuncusu bir aksilik olmazsa Bolu’ya gelmesinin ardından resmi sözleşme imza attırılacak.

İmza atmadan kesin bir şey diyemeyiz

Transfer ile ilgili kısa bir değerlendirme yapan Başkan Abdullah Abat, oyuncu ile irtibata geçti. Abat, “Kendisini Bolu’ya davet ettik. Bir aksilik olmazsa Bolusporlu yapılan imzayı attıracağız. Bu işler imza atmadan belli olmuyor. Bekleyip göreceğiz. Wilfried Dalmat’ın gelmesini bekliyoruz” dedi.

Wilfried Damlat’ın Türkiye kariyeri

Orduspor’a 2011 sezonunda transfer olan Wilfried Dalmat, Orduspor’da Süper Ligde birçok karşılaşmada forma giyerek, ismini Türkiye’de kabul ettiren oyuncu oldu. Metin Diyadin’le yakalanan çıkışta mor beyazlı ekibin başarısına imza atan tecrübeli oyuncu, bu sezonun başında Karşıyaka’ya kiralık olarak verilmişti. 2012-2013 sezonunda İzmir ekibi ile 16 karşılaşmaya çıkan Fransız uyruklu oyuncu Wilfried Dalmat, Karşıyaka ile yaşadığı parasal sorunlardan dolayı yeşil kırmızı takımla sözleşmesini tek taraflı fes etti.2013 mayıs ayına kadar Orduspor ile sözleşmesi olan tecrübeli oyuncu Boluspor’a çok yakın.

Dalmat feshetti

Karşıyaka'nın Fransız golcüsü Wilfried Dalmat sözleşmesini tek taraflı feshetti. Kartalspor ve Manisaspor maçı öncesi ödeme yapılmadığı için forma giymeyen 30 yaşındaki forvet oyuncusu, 175 bin liralık eski alacağının yanı sıra ligin ikinci yarısındaki yaklaşık 350 bin lirayı bulan alacağını da tahsil edeceği öğrenildi. Yönetimin, Dalmat'la anlaşmak için zemin yokladığı ve Makukula'da olduğu gibi orta yol bulunarak ayrılık yapılması için çaba sarf ettiği öğrenildi. Wilfried Dalmat, Karşıyaka'da 16 maçta görev yapıp 1 gol atmıştı.

1980 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.11829710006714