Sahte Yorumlara İnanmıyorum !

13 Aralık 2011

Evet aynen öyle,

Yıllardır sitelerde yapılan yorumlardan dolayı taraftar grupları birbirine girdi küs kaldı , kulüp ilişkileri bozuldu , insanların  sosyal haklarına saldırı yapıldı ve her geçen gün camiamız karıştıkça karıştı.

Öyle yorumlar geliyordu ki yayınlamadığımız zaman bizlere bile küfür içerikli mesajlar atılıyordu. Bu zihniyetin nesini onaylayalım ki?

Dedik bizde madem öyle gerçek paylaşım kültürü olan ve yorum yapmasını bilen kaç kişi olacak diye bir bakalım !!

Sitemizin yeni ara yüzü ile birlikte üyelik sistemini devreye soktuk ve sadece site üyelerinin yorum yapmasına olanak verdik. Açıkçası bu sistem yüzünden kullanıcı kaybederim korkusuna hiç düşmedim! düşmem de.  Kent olarak bakışımız çok farklı olduğu için kimin neye yada niçin hizmet ettiğinin farkında olmadığımız bir ortamda benim içinde çok önemli değil.

Kendisini sevdiğim ve değer verdiğim,  Boluspor kulübüne verdiği emeklerden dolayı saygı duyduğum, Osman Gürsoy ile sezon öncesi Bolu Belediyesi nikah salonunda, Boluspor kulüp başkanının da katıldığı spor şiddet yasası konulu toplantıda bana söylediği sözler  benim bu konuda adım atmamı sağladı. Öyle yorumlar geliyor ki Osman abiye hak vermemek elde değil.  O gün onun konuşmaları bir anlamda ders verir niteliğindeydi. 

Artık Bolu'da Fenomen olan ve herkesin merak ettiği ve adına haber bile yapılan HALİT CANBAZ ve çok merak edilen bazı isimler gerçek mi değil mi anlarız. Ben şahsen Halit bey kim merak ediyorum. Eski site tasarımı zamanı yorumlarını esirgemezdi sağ olsun...  
Ancak bu saate kadar halen üyelik gerçekleştirmemiş ve yorum yapmadı. Belki de üyelik için istediğimiz TC Kimlik No sebebi ile olabilir.

TC kimlik no uygulamasını her türlü kanun hakların korunması baz alınarak kurulmuş bir modül olup verilen kimlik numarasının o kişiye ait mi? değil mi? diye anlaşılması adına www.tckimlik.nvi.gov.tr adresinde her kişi başına 0,50 kuruş karşılığında kontrol amaçlı alınan bir uygulamadır. Yani kullanıcıların çekinmesine gerek kalmayıp devletin resmi sitesi bu numara bu kişinindir ! dediği bir olay olup veri tabanının da otomatik bir kontroldür. .

İşin özeti bütün sitelere yorum yapan ama bir türlü kim olduğu anlaşılmayan kişilerin doğruluğunun tespiti için ! Halit bey ve diğer kullanıcılar arzu ederlerse üye olmaları  ve bizimde büyük bir onur ile onaylayıcımızın bilinmesini isteriz.

Amacımız Boluspor kulübü ilkelerine zarar vermemek adına paylaşım ve yorum kültürüne bir parçada olsa destek vermek.   Halit Canbaz bey gerçek kişi ise her zaman yorumlarını bekleriz.  Ancak sitemiz uygulamasını kabul etmeyerek üye olmaktan çekinirse diğer siteler de yapmış olduğu yorumların hiç birini dikkate almayacağımızı bildiririz

Yani artık bu işe bir son vermek gerekir. Halit bey ve merak edilen diğer isimler üye olmak zorunda mıyım da diyebilir :) Ancak diğer yorumlarının da samimiyetsiz olduğunu düşüneceğimizi de bilmelerini belirtirim.

Sitemizin yeni ara yüzü ile ilgili olumlu tepkilerden dolayı mail atan ve mesaj atan tüm kullanıcılarımıza teşekkür ederiz. Bolu'nun ilk spor sitesi olma gururu ile zaman zaman yaptığımız değişiklikler ilse sizlere daha iyi hizmet etmeye çalışıyoruz. 

Belki bazı kesimler bu üyelik sistemini kabul etmeyecek veya yanlış bir uygulama olduğunu söyleyecek ama , bu durumun sebebi biz değil ! bu durumun sebebi tüm sitelerde gerçek adı ile yorum yapamayacak kadar cesareti olmayan , sırf zarar vermek adına yorumlar yapan kişilerdir. !!!

Bugüne kadar bu konudan muzdarip olan diğer arkadaşlarında hak vereceğini düşünmekteyiz. Hit kazanmak uğruna tanımsız kişilerin yorumlarını yayınlamaktan ziyade sayısı önemli değil  real kişilerin yorumlarını yayınlamak en uygunudur.

Bolusporluyuz.com olarak imkanlarımız dahilinde siz değerli okuyucularımız için yenilikler geliştirmekteyiz ve sürekli gelişeceğiz.  Bakıp göreceğiz bu üyelik sistemini kimler kabul edecek yada Boluspor sevdalıları kabul edecek mi?

Tüm kullanıcılarımıza ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederiz.......

Saygılarımla

Sahte Yorumlara İnanmıyorum !
Sahte Yorumlara İnanmıyorum !
Sahte Yorumlara İnanmıyorum !

3885 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.05991005897522