Sakarya için tüm analizleri yaptık

26 Ocak 2012

Deplasmanda oynanacak olan Sakaryaspor maçı için hazırlıklarına devam eden Boluspor da zorlu karşılaşma öncesi Özcan Kızıltan maç için açıklamalarda bulundu. Transfer içinde...

Deplasmanda oynanacak olan Sakaryaspor maçı için hazırlıklarına devam eden Boluspor da zorlu karşılaşma öncesi Özcan Kızıltan maç için açıklamalarda bulundu. Transfer içinde kısa bir açıklama yapan Kızıltan transferin bitmediğini ifade etti.

  

Her geçen gün biraz daha arzulu, istekli hedefe yönelik doğru düşünen, bir oyuncu gurubu oluşmaya başladı. Oyuncularımızın antrenmandaki konsantrasyonu gayreti, çalışma isteği kalan 16 maçlık süreçte umutlandırıyor ve avantajlı hale getiriyor. Sakaryaspor maçı da kolay bir maç değil. Onlarda alt sıralardan kopma mücadelesi veriyorlar. Kolay olmayacaktır ama bizimde üst sıralardan kopmama adına kazanmamız ve 3 puan almamız gereken bir maç. kolay olmamakla beraber, alacak kalitemiz ve gücümüz var.

 

Aldığımız Puanlar Konumumuzu belirleyecek

 

Sonuçlara baktığımızda Güngörenspor maçıyla birlikte, içerde kazanılmayan bir maç, avantaj olarak düşündüğümüz maç dezavantaja dönüştü. Ama ardından Giresunspor maçını kazanarak bir anda diğer sonuçlarla beraber, bizi dördüncülüğe getirdi. İçerde dışarıda puan yada puanlar bizim ligdeki konumumuzu belirleyecek. Bir yanda lig de kalma mücadelesi veren takımın konsantrasyonu mücadele anlayışı çok daha farklı olur ki, Güngören Belediyespor umudu az olmamakla beraber, inanılmaz bir direnç gösterdi. Golün gecikmesi, gol olmaması onların direncini artırdı. Giresunspor buraya büyük bir moralle gelmişti. Transfer tahtası açılmıştı. Erken gelen gol onların dirençlerini kırdı.

 

Bizde Omar Wade'yi Bekliyoruz

 

İlk maçı olmasına rağmen Gençlerbirligi maçında ortaya koyduğu performans, bizleri, taraftarlarımızı ve Bolu medyasını da heyecanlandıran bir performanstı. Ama ardından Güngören ve Giresunspor maçlarında adalesindeki sıkıntısından dolayı kullanamadık. Herkes Omar Wade'yi bekliyor bizde onu bekliyoruz. Şuanda sakatlığı ile ilgili bir sıkıntı gözükmüyor. Yarın son durumuna bakacağız. Kenan, Omar Wade, Ferhat ön bölgede hakikaten etkili oyunculara sahip olduk. Buda bizi kalan 16 maçta çok avantajlı halede getirebilir. Erman Ergin hasta, Emre Toraman kart cezalısı.

 

Sakarya Kolay Bir rakip değil

 

Sakaryaspor maçıyla ilgili analizlerimiz yaptık. Görüntülerle ve oynadığımız iki maçla ilgili. Daha önce birlikte çalıştığımız oyuncuların özelliklerini anlatarak, antrenman öncesi öle bir çalışmamız oldu. bugün olduğu gibi yarın ve maça kadarda devam edecek. Tanıdığımız bir takım. Ama 7 tane oyuncunun alt yapıdan çıkması ve yıllardır birlikte oynamaları onlar için avantajlı gözüküyor. Çok iyi işlerde yaptılar. Açıkçası kolay bir rakip değil. Alan bırakırsa yada izin verirsen, her an etkili olabilecek bir takım. Bugünkü idmanda olduğu gibi yaptığımız analizlerde de bunları yaptık.

 

Benim İçin Kimin Oynadığı Hiç önemli Değil

 

Emre Toraman'ın yokluğunda yerine konulacak oyuncu önemlidir. Rakibi düşünerek de farklı bir anlayışla da çıkabilir. Hücum ağırlıklıda denilebilir. Kim oynarsa oynasın, benim teknik adamlığımdaki anlayışım ya da felsefem, topun kaybedildiği noktada, herkes savunma oyuncusu gibi düşünür ve öyle hareket ederse orada kimin oynadığı hiç önemli değil. Rakibi oynatmama ve topu kazanma adına hareket edersen, zaten futbolun gerçeği de bu. Biz bu yönde hareket etmeye çalışıyoruz. Oyuncularımızla birlikte bunu geliştirmeye çalışıyoruz. Onlarda bunu yapabilecek zekaya ve kaliteye sahipler zaten.

 

Güvenin arttığını görüyorum

 

Bu destekler için taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Üç maçtır buradayım ama, gözlemlerim, duyumlarım ve gazetelerden aldığımız bilgilerle her geçen gün takıma olan inancın arttığını görüyoruz. Güvenin arttığını görüyoruz. Giresunspor maçındaki oyunun herkesi memnun ettiğini ve taktir ettiğini görüyoruz. Tabiki daha da iyi olmak zorundayız. Daha iyi olmak içinde çalışıyoruz. Daha iyisini yapabilecek kalitemizde var. Deneyimli ve kaliteli oyuncu gurubuna da sahibiz. İnşallah bizde oraya bizi desteklemeye gelen taraftarlarımızı da mutlu etmek için oyuncularımız var gücünü ortaya koyacaktır. Bende mutlu olmak istiyorum, taraftarımızla birlikte.

 

Çok Cazip Oyuncular Ortaya Çıkıyor

 

Transfer bitmez. Her geçen gün çok cazip, oyuncular ortaya çıkıyor. Bize ekstra güç katabilecek oyuncular olursa, çok olmamakla birlikte cazip olursa değerlendirilebilir.  

 

1845 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.072819948196411