Şampiyon Çocuklarımız

25 Haziran 2012

Boluspor U13 takımımız Düzce de oynanan grup karşılaşmalarında 3 maçı da alarak şampiyon oldu. Üç aylık bir çalışma ile ismini...

Boluspor U13 takımımız Düzce de oynanan grup karşılaşmalarında 3 maçı da alarak şampiyon oldu. Üç aylık bir çalışma ile ismini tarihe yazdıran Boluspor U13'ün bileği gurup maçlarında da bükülmezken ekibimiz ilk 16 takım arasına girdi.

 

İlimizde oynanan U13'ler liginde hem gol rekoru hem de hiç yenilgi görmeyen kırmızı beyazlı oyuncular Düzce de oynana maçlarda da bileği bükülmedi. Grup maçlarında ilk olarak Ankara Emniyetspor' u 2-1 yenen ekibimiz ikinci karşılaşmasında da şampiyonanın iddalı takımlarından Zonguldak Sarayspor'u yenerek adını finale yazdırmıştı.

Boluspor U13 takımımız final karşılaşmasında diğer gurubun iddialı takımı Sakaryagücüspor ile karşılaştı. Karşılaşmanın başlaması ile birlik de ilk dakikalarda zor olacağa benzeyen maçta ilk devrede ekibimiz tutuk bir futbol ortaya koyarken kalesinde de gol görmeyip hata yapmak istemiyordu.

Boluspor pozisyon bulamasa da kırmızı beyazlı ekibimiz defans oyuncuları hatasız oynayıp rakibine pozisyon vermiyordu.

Zorlu karşılaşma ilk yarıda golsüz sonuçlandı.

Boluspor ikinci yarıda uykudan uyanıp maça ağırlığını koyan taraftı rabbine oranla orta sahada daha çok topla oynayıp arka arkaya rakip kaleye ataklar yaparak Sakaryagücü takımına zor anlar yaşattı.

Kırmızı beyazlı ekibimizin baskısı karşısında bir varlık gösteremezken baskıda golü getirdi.Özgür şutunu tutmak da zorlana kaleci topu kontrol edemeyince Boluspor 1-0 öne geçti.

Boluspor golden sonra rahat bir nefes alırken dış şutlarla da ikinci golü aramaya başladı. İkinci gol için bir türlü kaleyi geçemeyen ekibimiz skoru da korumaya giderek maçı galip bitirmek istiyordu.Karşılaşmanın son bölümlerinde beraberlik için Boluspor kalesine gelen Sakarya takımı ilk olarak kaleci Tunahan nın son anda vurduğu yumrukla beraberlik golünü bulamaz maçın bitti dendiği anda da çizgiden çıkarılan bir top derin bir nefes aldırdı. Hakemin bitiş düdüğü sonrası  Boluspor U 13 takımı şampiyon olarak adını 16 takım arasına yazdırdı.

 

Haber: Fahri Gündüz

 

Boluspor U 13 futbol takımımızın yaşadığı şampiyonluğun ardından özel kareler sitemizde yarın yayınlanacaktır

 

Bolusporluyuz.com

 

 


2727 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.60471296310425