Şampiyon Olduklarına Pişman Oldular

17 Şubat 2015

Boluspor U16 geçtiğimiz yıl şampiyon olmanın sıkıntısını bu sezon yaşıyor. Geçtiğimiz sezon içinde başarılı bir grafik çizdikten sonra alt yapılarında devrim yapan bir çok takımı geride bırakan Boluspor U16 bu sezon maçlarında adeta savaşa çıkarmış gibi mücadele ediyor. Boluspor’un uzun yıllar sonra yakaladığı yeni bir jenerasyonla teknik Direktör Reha Erginer’in de dikkatini çekmiş genç teknik adam katıldığı canlı yayınlarda altın çocuklardan bahsetmişti. Rakiplerin sert futbolları ile sahaya çıkamaz hale gelen Boluspor U16 takımı hafta sonu sert geçen maçın ardından iki oyuncusunu sakatlık sonrası kaybetti.

Şampiyon çocuklar maçlarında adeta dayak yiyiyorlar. Geçtiğimiz sezon başarılı bir grafiğin ardından bu sezon tüm takımların düşman gibi gördüğü Boluspor U16 oynadığı maçlarda adeta rakipleri ile savaşıyorlar. Rakiplerin sert futbolları kırmızı beyazlı oyunculara ciddi sakatlıklar yaşıyor. Teknik Direktör Reha Erginer’ in geçtiğimiz haftalarda katıldığı bir canlı yayında yaptığı bir açıklamada da “Boluspor U16 takımı iyi bir jenerasyon yakalamış burası Boluspor’ un geleceği” mesajını verirken dikkat çekici bir noktaya değinmişti. Kırmızı beyazlılara rakiplerin öldüriyesiye tekmeleri ile karşı karşıya gelirken  oynanan karşılaşmalarda hiç sert hareketler kimsenin dikkat çekmiyor. Ligin başlamasının ardından hemen hemen her maçta ciddi sakatlar yaşayan  kırmızı beyazlılar oyuncuların iyileşmeleri ile uğraşırlarken bir taraftan da şampiyonluk yolunda bir çok  rakipleriyle de mücadele ediyor.

Geçtiğimiz haftalarda  Samet Çoban’ın ayağının çatlamasıyla sahalardan birkaç hafta  uzak kalmasıyla birlik de Kutay Aydın yüzüne aldığı tekme sonrası sakatlanarak U16 takımının yalnız bırakmıştı. Kırmızı beyazlılar hafta sonu oynadıkları Ankaragücü maçında da adeta revire döndü. Pazar günü Ankaragücü maçında Sağ bek Özay Bayrak’ı kaybeden U16 takımından genç oyuncu  Özay’ın karşılaşma sonunda ayağı alçıya alındı. Maç içinde forvet oyuncusu Hazar rakibinin sert hareketi sonrası  oyuna devam edememesi sonrasında Hazar hastane kaldırılırken hafta sonu oynanacak karşılaşmada oynayıp oynamayacağı da belli olmadı.

 

 

 

3632 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.1141209602356