“ŞAMPİYON OLMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

25 Ocak 2017

Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı, Radyospor’da Salim Manav’ın hazırlayıp sunduğu ‘Anadolu Ateşi’ programına konuk oldu. Çarıkcı, birçok konuda açıklamalarda bulundu.

Boluspor Kulübü Başkanı Çarıkcı; “Boluspor takımını, şampiyon yapmak için elimden ne geliyorsa yapacağım. Bu sene bu beklenti yoktu ama bir anda takımımızın iyi olması bizi hedefe sürükledi. Hedeften de vazgeçmiş değiliz” dedi.

“NE TARAFTARIMIZIN, NE BASINIMIZIN BOLUSPOR’DAN BÖYLE BİR BEKLENTİSİ YOKTU”

Sezon başında Boluspor’da 4 oyuncunun kaldığını sözlerine ekleyen Çarıkcı; “Yeni bir transfer politikası yapıldı. Fuat Çapa hocamızla birlikte yeni sezona girdik. Tabii girerken de ne taraftarımızın, ne basınımızın Boluspor’dan böyle bir beklentisi yoktu. Sezonla başlayıp, transferlerin oturmasıyla birlikte ilk 10 hafta Boluspor lider oldu. İyi top oynadı. Tabii o anda yedek takımımızda kalan futbolcu kardeşlerimizin de maalesef verimsiz olması, sakatlıkların olmasından dolayı da takımımız 10’uncu haftanın sonrasında da Santos’un ve Anco’nun sakatlanması ve bazı oyuncuların cezalı olmasından dolayı da puan kaybı oldu”  ifadelerine yer verdi.

“BOLUSPOR TEKRAR İLK DEVREDEKİ RİTMİNE KAVUŞACAK”

İkinci yarıda takıma 7 oyuncu aldıklarını ifade eden Bşakan Çarıkcı; “Ara transferde 6 oyuncu aldık. En son Ramazan 7 oldu. Aldığımız oyuncu kardeşlerimizin de kulüplerindeki maç eksikliğinden dolayı da bir zaman süreci geçiyor. İnşallah bu hafta Elazığspor maçının ardından da bir boşluk var. Boluspor 2–3 hafta sonra kadro olarak yeterli, teknik olarak yeterli. Bu boşluğu iyi kullanıp, tekrar ilk devredeki ritmine kavuşacak” dedi.

“DEDİKODULARLA BU İŞ OLMUYOR”

Basında yer alan teknik direktör Fuat Çapa ile yolların ayrılacağı yönündeki dedikodulara da cevap veren Çarıkcı; “Boluspor Kulübünde, geçmişte 7 sene kulüp başkanlığı yaptığım dönemde, 2 sene Serhat Güller ile çalıştım. Bu konuda, hoca konusunda istikrardan yana olan bir başkanım. Hep şunu söyledim. Boluspor Kulübü, 1,2,3,4,5 maç kaybetmekle teknik direktör değiştirmez. O konuda biz şuanda biz hocamız yanındayız. İnşallah hocamıza güveniyoruz, inanıyoruz. Zaman ihtiyacımız var. Boluspor takımının 25 kişilik kadrosu var. Hepsi de bu ligin en iyi futbolcuları.  Biraz şanssızlık, biraz sakatlıktan dolayı da sıkıntılı günler yaşadık. Ama inşallah her geçen gün Boluspor iyi olacak. Bu konuda teknik heyete güveniyoruz. Birkaç basın bunu haber yapmıştır. Bunlar yanlış şeyler, doğru şeyler değil. Boluspor Kulübü gerekli açıklamayı yapar. Dedikodularla bu iş olmuyor” dedi.

“1 TRANSFER DAHA OLABİLİR”

Takıma 7 oyuncu aldıklarını ve yabancı bir kanat oyuncusu takviyesi yapacaklarını ifade eden Çarıkcı; “Şuan da 7 futbolcu aldık. Bir kulüp hedefi varsa, ilave yapar. Bu 7 oyuncuyu da ikinci devre hedefimiz olsun diye aldık. Tekrar Boluspor’un 1–2 şansı devam etmektedir. 6 şansı devam etmektedir. Ve elimizdeki ikinci devre fikstürümüzde Boluspor’dan yanadır. Bunun için belki 1 futbolcu daha alacağız. Yabancı oyuncu. 1 transfer daha olabilir. Bu sene takımımızı, 1–2 ve ilk 6 şansından eksik bırakmamak istiyoruz. Amaç, hedef bu. Hedefimizden hiçbir sapma yok. Mevkisi ileri kanattır. Sağ ve sol kanattır. Bir futbolcu düşünüyoruz” dedi.

“SİVASSPOR’A 900.000 BİN TL KARŞILIĞINDA GİTTİ”

Devre arasında Sivasspor’a imza atana Emre Kılınç ile ilgili de açıklamalarda bulunan Çarıkcı; “Emre Kılınç, 16 yaşında Boluspor altyapısına gelmiş futbolcu kardeşimizdir. Kendisi 6-7 sene görev yaptı. Boluspor altyapısından çıktı. Profesyonel yaptık. A takıma yükseldi. 2-3 yıl öncede başka takıma transfer olması gerekiyordu. Ama maalesef, belki yönetim kurulundan dolayı sıkıntı olmuştur. Emre transfer yapamadı. Emre ile sezon başında bir görüşme yaptık. Kendisi mukaveleyi uzatma tarafında olmadığını ifade etti. Maalesef, mukavele uzatmadı. O esnada da Sivasspor Kulüp Başkanı devreye girdi. Kendisinin ikna etti. Emre Kılınç, Sivasspor’a 900.000 bin TL karşılığında gitti. Bundan sonraki görevimiz Emre’ye başarılar dilemek” şeklinde konuştu.

 “BOLUSPOR’U, ŞAMPİYON YAPMAK İÇİN ELİMDEN NE GELİYORSA YAPACAĞIM”

Kırmızı beyazlı taraftarlara da mesaj gönderen Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı sözlerini şöyle tamamladı: “Taraftarımız şunu çok iyi biliyor. 4 yıldan beri Boluspor’da bir düşüş vardı. 3–4 yıldan beri takımımız hep düşme potasında olan bir takımdı. Bu sene takımımıza, taraftarımıza, basınımıza şu sözü verdik. Boluspor 3 yıl içersinde inşallah hem altyapısı, gelir kaynaklarıyla birlikte lige çıkmak için çaba sarf edecek. Boluspor Kulübünün, Kasım sonuna kadar temliği vardı. Bugüne kadar bu kulüp, elinden ne geliyorsa futbolculara her şeyi yaptı. Şuanda bizim hiçbir futbolcu kardeşimizin Boluspor’dan ayrılma niyeti yok. Herkes Boluspor’a gelmek istiyor. Sebep, zamanında parasını aldı. O anlamda önünü açtık. Şu anda Boluspor’un başta sosyal tesis, altyapı projeleri, antrenman sahaları projeleri var. Fuat hocamda destek oluyor. Sadece biz hocamızla, teknik direktör anlamında çalışmıyoruz. Onunda Avrupa bilgisinden, tecrübesinden faydalanıyoruz. Onun için bizim hedefimiz var. Bu sene olabilir, seneye olabilir. Ama Boluspor takımını, şampiyon yapmak için elimden ne geliyorsa yapacağım. Bu sene bu beklenti yoktu ama bir anda takımımızın iyi olması bizi hedefe sürükledi. Hedeften de vazgeçmiş değiliz. Boluspor’un 3 yıllık planları vardır. Bu takıma daha önce 2 şampiyonluk verdim. İnşallah şampiyon olmak için çalışacağız. Taraftarımızda bizlere inanıyor. Her şeyi gördü. 3–4 yıldan beri Boluspor’daki sıkıntıyı gördü. Onun için onlarda sabırlı. İnşallah takımımızı bu lige çıkaracağız. Boluspor’dan insanların beklediği 23–24 yıldan bu yana gelen bir özlem var. Bu taraftar, bu basın bu lige layıktır. Yönetim kurulumuz layıktır.  Onun içinde bu işin üstesinden geleceğiz inşallah. Temlik olarak yaklaşık 2.5 milyon TL. ödeme yaptık.”

 

 

2835 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.22979593276978