ŞAMPİYONLAR LİGİNDEN TALİP VAR

16 Kasım 2022

DyorEX Boluspor’un genç Gineli savunma oyuncusu Naby Oulare’nin talipleri artıyor. Süper Lig'den Adana Demirspor’da oyuncu için devrede. Moldova’nın Şampiyonlar liginde...

DyorEX Boluspor’un genç Gineli savunma oyuncusu Naby Oulare’nin talipleri artıyor. Süper Lig'den Adana Demirspor’da oyuncu için devrede. Moldova’nın Şampiyonlar liginde mücadele eden FC Sherif Tiraspol takımı da ciddi ciddi kırmızı beyazlı ekibin kapısını çalmaya başladı.

Haber: Burhan Yeşiltaş-Fahri Gündüz

Geçtiğimiz hafta Bolu’da oynanan DyorEX Boluspor -Yeni Malatyaspor karşılaşmasını yakından takip eden Sherif Tiraspol takımı iki temsilcisini Bolu’ya gönderdi.

Savunmada kuş uçurtmuyor

Naby Oulare, Spor Toto 1. Lig'de, bu yıl diğer çok daha farklı bir performans sergiliyor. Zirve yarışında yer alan DyorEX Boluspor'da başarının en büyük paylarından birisi Gineli savunma oyuncusundan geldi. Kırmızı-beyazlı ekip 13. haftası tamamlanan ligin en az gol yiyen ekibi konumunda.

Performansıyla dikkat çekiyor

Ligin en az gol yiyen ekibi DyorEX olan Boluspor’da defans hattında Naby Youssouf Oulare performansıyla oldukça dikkat çekiyor. Henüz 20 yaşında olan Gineli stoper oyun içinde gösterdiği performansla Avrupa’nın devlerini şimdiden peşine takmış durumda.

11 maç 2 gol

Ligde 11 maça çıkan ve 2 gol ile takımına katkı sağlayan Gineli oyuncu, geçtiğimiz yılı Boluspor U-19 takımında geçirmişti. Bu dikkat çekici istatistikler sonucu hem yurt içinden hem yurt dışından bazı kulüpler, Naby Oulare için DyorEX Boluspor ile ilgilenmeye başladı. 

İşte Gineli oyuncu ile ilgilenen takımlar

2027 yılında sözleşmesi bitecek olan oyuncu ile yurt dışından 2, Fransa Ligi'nden 1 ve yurt içinden ise Adana Demirspor’un ilgilendiği belirtildi. 

DyorEX Boluspor’un istediği ücret

DyorEX Boluspor’un genç stoperin takımdan ayrılmasına müsaade edeceği rakamın 1,5-2 milyon avro olacağı gelen haberler arasında. DyorEX Boluspor son maçta kendi evinde Yeni Malatyaspor’u 1-0 mağlup etmiş ve golü 84. dakikada Naby Youssouf Oulare kaydetmişti.

1402 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.098466873168945