Samsun'un Cezası Bolu'dan

27 Eylül 2010

Boluspor Samsunspor'u da yenerek yoluna devam ediyor. Samsunspor'la Yozgat'da yapılan karşılaşmada Fabiano'nun golü ile kazanılan maçta 3 puanı almasını bildi.   Yozgat'da...

Boluspor Samsunspor'u da yenerek yoluna devam ediyor. Samsunspor'la Yozgat'da yapılan karşılaşmada Fabiano'nun golü ile kazanılan maçta 3 puanı almasını bildi.

 

Yozgat'da oynanan Samsunspor karşılaşmasında Boluspor rakibini 0-1 yenerek taraftarın yüzünün güldürdü. Karşılaşmaya kontrollü başlayan ekibimiz ilk dakikalarda rakip takıma baskı yaparken oyunda kurdurmadı. Karşılaşmada dakikalar 8 gösterdiği anda kazanılan frikik atışı sonrasında Erman topun üstünden atladı Erdem topa dokununca Fabiano sert şutu filelerle buluşunca kırmızı beyazlı ekibimiz Samsunspor  karşısında 0-1 öne geçti. Golden sonra 11. dakikada ceza sahası içinde ikili mücadele anında Erdem Özgenç ayağını tehlikeli kaldırdı diye maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Samsunspor da penaltı atışını yılların tecrübeli oyuncusu Cenk İşler kullanırken kalede de devleşen Atacan penaltı atışını çıkararak arkadaşlarına moral verdi. Golden sonra Samsunspor Boluspor kalesine şutlarla gelirken bu posizyonlardan sonuç alamadı. İlk yarı golünde avantajını kullanmak isteyen ekibimiz Fabiano'nun sakatlığı ile moralleri bozdu. Devreyi 0-1 önde bitiren ekibimiz ikinci yarıda oyuna daha baskılı başladı. Samsun kalesinde arka arkaya posizyonlar bulurken ikinci golü kaleye gönderemedi. Caner Ağca orta sahadan aldığı topla rakip kaleye kadar gitti defansı ve kaleci Ahmet geçerek topu boş kaleye gönderirken top direğin yanından hemen dışarı giderken kırmızı beyazlılar bir golden oldu. Bu pozisyonun ardından Ferhat Kiraz kaleci ile karşı karşıya kaldığı anda topu kalecinin üstünden aşırttırdı top direğin üstünden auta çıktı. Boluspor önde olmanın avantajını sahada iyi kullanırken maçı da önde bitirmesini bildi deplasmanda ikinci galibiyetini alarak yoluna devam etti.   

Samsun'un  Cezası Bolu'dan
Samsun'un  Cezası Bolu'dan
Samsun'un  Cezası Bolu'dan

1813 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.46992897987366