Şanlıurfa’da Boluspor fırtınası

29 Ocak 2024

(HABER:BURHAN YEŞİLTAŞ)-Boluspor, Trendyol 1.ligin 20.haftasında deplasmanda Şanlıurfaspor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar maçın ilk yarısını 0-0 berabere kapattığı mücadelede...

(HABER:BURHAN YEŞİLTAŞ)-Boluspor, Trendyol 1.ligin 20.haftasında deplasmanda Şanlıurfaspor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar maçın ilk yarısını 0-0 berabere kapattığı mücadelede Şanlıurfaspor’u 1-0 mağlup etti. Kırmızı beyazlıların tek golünü Avramovski kaydetti.

Boluspor teknik direktörü Yalçın Koşukavak, Şanlıurfaspor karşısına; Çağlar, Posmac, Oğuz Kağan, Naby, Onur, Vusal, Tunahan, Daniel, Batuhan, Diarrassouba, Anıl on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, İsmail, Berk, Kubilay, Camara, Hakan, İshak, Kerem, Tolunay, Hüsamettin, Ercan yer aldı.

Şanlıurfaspor ise Boluspor karşısına; Aydın, Mboula, Cumali, Thill, Barış, Landel, Paixao, Mehmet, Dening, Semih, Barış Gök on biri ile çıktı.

İl tehlikeli atak Boluspor’dan

Karşılaşmaya Şanlıurfaspor başladı. Boluspor maçın 5.dakikasında gole yaklaşan taraf oldu. Organize gelişen Boluspor atağında Vusal topu Daniel’e aktardı, Daniel’in vuruşu direğin dibinden auta çıktı. Mücadelenin ilk 15 dakikası golsüz eşitlikle geçildi.

Anıl Koç kaleyi yokladı

Boluspor maçın 25.dakikasında Şanlıurfaspor karşısında bir pozisyon daha yakaladı. Batuhan’ın arka direğe ortasında Anıl Koç bekletmeden vurdu, topu kaleci güçlükle kurtardı.

Anıl zoru başardı

Boluspor bu kez 37.dakikada gole çok yaklaştı. Vusal’ın pasında Anıl kaleci ile karşı karşıya kaldı. Anıl’ın şutunu kaleci parmaklarının ucuyla kornere tokatladı. Boluspor bu dakikada mutlak gol pozisyonundan faydalanamadı. Karşılaşmanın ilk yarısının sonuna 1 dakika süre ilave edildi. Mücadelenin ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona erdi.

Daniel kilidi açtı

Maçın ikinci yarısına Boluspor başladı. Boluspor maçın 50.dakikasında golü buldu. Ani gelişen Boluspor atağında Vusal topu Tunahan’a aktardı. Tunahan bomboi durumda Daniel Avramovski’yi gördü. Daniel düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Bu golle Boluspor, Şanlıurfaspor karşısında 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın 60 dakikalık bölümü Boluspor’un 1-0 üstünlüğü ile geçildi.

Hüsamettin oyunda

Boluspor ilk oyuncu değişikliğini maçın 75.dakikasında yaptı. Tunahan oyundan çıktı, Hüsamettin oyuna girdi. Boluspor’da maçın 83.dakikasında Naby sarı kart gördü. Boluspor maçın 84.dakikasıdna bir oyuncu daha değiştirdi. Oğuz Kağan oyundan çıktı, Kubilay oyuna girdi.

Hakan ve Ercan oyunda

Boluspor maçın 90.dakikasında iki oyuncu değişikliği daha yaptı. Ercan ve Hakan oyuna girdi. Vusal ve Diarra oyundan çıktı.

Son anlarda gol sesi çıkmadı

Karşılaşmanın sonuna 5 dakika süre ilave edildi. Maçın uzatma dakikalarında Boluspor’dan Anıl sarı kart gördü. Maçta kalan dakikalarda başka gol olmayınca Boluspor deplasmanda Şanlıurfaspor’u 1-0 mağlup etti. Kırmızı beyazlıların tek golünü Daniel Avramovski kaydetti. Boluspor aldığı galibiyetle puanını 29’a çıkardı.

398 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.097360849380493