Şans mı, Kısmet mi, Lütuf mu?

1 Kasım 2012

Serhat Hoca ve Yönetim Kurulumuz için en zor maçtı diyebiliriz. Serhat hocanın 3 maç cezası ve sahaya girememesi işin tuzu, biberi oldu. Serhat...

Serhat Hoca ve Yönetim Kurulumuz için en zor maçtı diyebiliriz. Serhat hocanın 3 maç cezası ve sahaya girememesi işin tuzu, biberi oldu.

Serhat Hoca bu ligi bilen hoca bu ligde orta sahalar ve defans oyuncularının fiziksel ve tempoları yüksek oyunculardan oluşturması lazım.

Artık herkes 2'li bölgeleri sıkıştırarak daha çok oyunu bozmaya yönelik stratejiler geliştirmek ve ortada topu kapıp sonuca gitmek istemektedir. Serhat Hocada elinde ki mevcut kadrodan Barboros'un yanına Vedat'ı koyarak ve Cihan'ı da önde sadece Ragıp'ın pas trafiğini bozmak üzere uygulamaya gitmiş, orta saha bunu yaparken rakipten Hanni'nin içeri kat etmelerini engellemekte zorlanınca defansımızın bütün dengesini bozan Hani kademe anlayışımızı çok zora soktu.Yediğimiz ilk golde Engin,ortada yoktu.Barboros yerinde yoktu.Hakan yerini kaybetmiş biçimde  yakalandı.Bu PTT Birinci liginde  bir takımın düşmemesi gereken bir pozisyondur.

Önde ise Abdulaziz'in istekli oyunu Agbetu ve İskender ayak uyduramadı.

Cafer'in oyunun ilerleyen bölümlerinde taktik olarak düşünülse de, daha erken davranabilirdi. Sezon başından beri hiçbir zaman oyunun kontrolü bizde olmadı.Buda takım dengemizin,bloklar arasında ki dengemizi de çok bozmaktadır.Bu kontrolü pasla yapamadığımıza göre daha gereksiz agresif daha mücadeleci bir oyunla sağlamamız lazım.Bunun içinde oyuncu tiplerimizi ve sistemimizi gözden geçirmekte Serhat Hoca'nın işi,bunu yaparken de değişik kadroların çıkması normaldir.

Bu maç nasıl Samsun  maçında rakibin şansı ise de bu maçta bize Allah'ın bir lütfudur. İlk golde rakip'in ayağını  yere vurarak ters vuruş yapması,Cafer'in klasik olarak hep yaptığı serbest vuruşta topu Engin'e çarptırması Barbasos'un şutunun defansta dönerek Kingsley'e doğru gelmesi onun mucizevi vuruşu.

Emre Kılınç'ı o yaşına rağmen mağlup durumda olan bir takımda sorumluluk olarak rakibin üzerine gidebilme sorumluluğu hem kendisi hem takımı için artı olmuştur.

Bu maçın stresinin yüksekliği yöneticilerimizin bile gol sevinçlerinden anlaşılmaktadır.Buradan tekrar söylüyoruz, bu takımın yöneticisini, hocasını ve futbolcularını biraz rahat bırakalım.

Sezon uzun, takımımız mevkisel olarak sıkıntıları bulunmakta, devre arasında bunları da tamamlarız. Ama biraz sabır biraz anlayış.

Biz başarısızlığı, sadece bir yöneticiye, bir hocaya, golü kaçırana ve golü yedirene keserek, esas asıl suçluları kaçırıyoruz. Biz biliyoruz ki, Boluspor'un şu an içinde bulunan birileri bile yarayı kaşımakta bu işlerden nem almakta.

Hani kulübümüzün içeride başarısızlığını isteyenler varken, bu takımdan başarı beklemek hayalcilik olur.

Boluspor'da başkanımızda fazla uzağa bakmasa etrafına baksa suçluları bulacak, kapının önünü temizlemeden dışarıyı temizleyemezsin.

Adana maçı ile içerdeki şanssızlığımıza son vermek umuduyla takımımıza canı gönülden başarılar.

 


1751 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.073153972625732