SANTOS VARA SORUN YOK

29 Ekim 2016

Boluspor, TFF 1’inci ligin 9’uncu haftasında kendi sahasında Büyükşehir Gaziantepspor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar, zorlu karşılaşmanın ilk yarısını 1-1’lik eşitlikle tamamladığı karşılaşmada Büyükşehirspor Gazinetep’i 2-1 mağlup etti. Kırmızı beyazlıların gollerini Andre Santos attı. Boluspor aldığı bu galibiyetle puanını 20’ye çıkardı.

Boluspor teknik direktörü Fuat Çapa Büyükşehir Gaziantepspor karşısına; Soner, Renato, Diarra, Özgür, Furkan, Özgür İleri, Murat, Emre, Anco, Santos, Poepon on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Erdi, Efe Halil, Hakan, Fatih, Yusuf, Tunahan, Berat yer aldı.

Büyükşehir Gaziantepspor ise Boluspor karşısına, Stackhowiak, Rıza, Gökhan, Muhammed, Ramazan, Muhammet Reis, Ekigho, Erdal, Kojic, Yasin, Ahmet on biri ile çıktı.

Boluspor teknik direktörü Fuat Çapa, Büyükşehir Gaziantepspor maçında Yusuf Emre’nin yerine Murat Yıldırım’a ve Tunahan Çiçek’in yerine de Anco Jansen’e formayı teslim etti.

İLK ATAK BOLUSPOR’DAN

Karşılaşmaya Büyükşehir Gaziantepspor vuruşu ile başlandı. Boluspor karşılaşmaya hızlı başlayan taraf oldu. Kırmızı beyazlılar oyunun 2’inci dakikasında korner kazandı. Emre’nin kullandığı korner atışında topu ayakla göndermek isteyen Özgür İleri’nin vuruşu kaleci de kaldı.

BÜYÜKŞEHİR GAZİANTEPSPOR GOLÜ BULDU

Karşılaşmanın 10’uncu dakikasında Büyükşehir Gaziantepspor golü buldu. Muhammet Reis’in kullandığı korner atışında topa arka direkte kafa ile dokunan Ekigho, deplasmanda takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

SANTOS’TAN CEVAP GECİKMEDİ

Boluspor, 16’ıncı dakika golü buldu. Ani gelişen Boluspor atağında Jansen, Murat Yıldırım ile duvar pası yaptı. Jansen kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu ağlara göndermek istedi, kalecinin müdahalesiyle top Santos’un önünde kaldı. Sanstos düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Boluspor bu golle maçta 1-1’lik eşitliği sağladı.

İLK DEVREDE EŞİTLİK BOZULMADI

Karşılaşmanın 30 dakikalık bölümü 1-1’lik eşitlikle geçildi. Boluspor’da Emre Kılınç, karşılaşmanın 39’uncu dakikasında sarı kart gördü. Karşılaşmanın ilk yarısının sonuna 1 dakika süre ilave edildi. İlk yarının son anlarında Arapi sarı kart gördü. Maçın ilk yarısı 1-1’lik eşitlikle sona erdi.

BOLUSPOR İKİNCİ YARI DAHA İSTEKLİ

Karşılaşmanın ikinci yarısına Boluspor’un vuruşu ile başlandı. İkinci yarıya her iki takımda aynı onbirlerle başladı. Boluspor 48’inci dakikada Murat Yıldırım’ın düşürülmesi sonucu kritik bir noktadan serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Santos’un vuruşu kalecide kaldı.

BÜYÜKŞEHİR GAZİANTEPSPOR 10 KİŞİ KALDI

Boluspor karşılaşmanın 57’inci dakikasında 2’inci gole çok yaklaştı. Santos ceza sahası dışından çok sert vurdu, kaleci topu doksan diye tabir edilen yerden topu çıkardı. Karşılaşmanın 60 dakikalık bölümü 1-1’lik eşitlikle geçildi. Maçın 70’inci dakikasında Büyükşehir Gaziantepspor’dan Gökhan Alsan ikinci sarı kartın ardından kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

SANTOS’TAN ALTIN DOKUNUŞ

Boluspor maçın 77’inci dakikasında ilk oyuncu değişikliğini yaptı. Özgür ileri oyundan çıktı, Yusuf Emre oyuna dahil oldu. Boluspor ikinci oyuncu değişikliğini 85înci dakikada yaptı. Jansen oyundan çıktı, Tunahan oyuna girdi. Boluspor son oyuncu değişikliğini 88’inci dakikada yaptı. Berat oyuna girdi, Murat oyundan çıktı. Karşılaşmanın sonuna 4 dakika süre eklendi. Kalan dakikalarda maçta başka gol olmayınca Boluspor kendi sahasında Büyükşehir Gaziantepspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın uzatma anlarında sahneye Santos çıktı. Özgür Özkaya’nın ortasını Poepon kafa ile ceza sahasına indirdi. Santos, can havliyle topu son anda dokundu. Top ağlarla buluştu. Boluspor bu golle 2-1 öne geçti.  Kalan dakikalarda maçta başka gol olmayınca Boluspor karşılaşmayı 2-1 kazandı. Kırmızı beyazlılar aldığı bu galibiyetle puanını 20’ye çıkardı. 

1484 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.087791919708252